Scudo Sports

Anadolu Bisikletlileri Whatsapp Grubu

Bizde konuşma ve paylaşım sınırı yok. Hakaret, aşağılama, sövme, siyasi paylaşımlar ve cinsiyetçilik dışında her telden konuşma vs serbest.
Bilgi paylaşımı oluyor mu yoksa sadece tur odaklı mıdır🙂

Scudo
İletişim bilgilerini size iletebilmem için özel mesaj atabilir misiniz?

Bende katılmak istiyorum

Öğrenciyim istanbulda okuyorum

Herkese selamlar. Gruba dahil olabilme şansımız var mı acaba?

Merhaba Bende katilmak istiyorum mesaj atamıyorum banada mesaj atarsanız bilgileri yazarım

Cumartesi sabah 06:30-07:00 gibi başlayarak aşağıdaki turu gerçekleştireceğim, vakti olan, canı sıkılan, bir kaç kişi sürüş yapsak ama kimseyi tanımıyorum ki diyen (ben) arkadaşları beklerim (denk geldiğimiz yerden beraber süreriz);
Site Mahallesi>Ümraniye>Çavuşbaşı>Anadolu Hisarı>Üsküdar>Kadıköy>Maltepe>Pendik İdo (Dönüş)>Bağdat Caddesi>Göztepe
232322 dosyayı görüntüle
Keşke yakın olabilseydim 🍀

Keşke yakın olabilseydim 🍀
Merhaba Kübra. Bu bahsi geçen tur 30 haziran 2020 de yapmış arkadaş. Şu andaki mevcut organizasyon ve turlarımıza katılmak isterseniz özel mesaj attım. Gerekli bilgileri yazar dönüş yaparsanız telegram grubumuza ekleyeceğim

Özel mesaj atarsanız paylaşabilirim bilgileri, eklemeniz için

Merhaba,

1-2 güne Carraro bisikletimi alıyorum. Katılabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: mrmanson67
Merhaba bana da mesaj yazarsanız katılmak isterim

beni de eklesenize? Belki tura çıkacak kafa dengi birini buluruz

Merhaba kocaeli gözüküyorsunuz istanbul grubuyuz

İsim soyad ve telefon numaranızı özel mesajla bana bildirirseniz ekleyeceğim

mesaj ilettim ben de katılmak isterim

yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum siz bana özel mesaj atabilir misiniz üsküdar semtinde ikamet ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Merve34
Herkese İyi Günler
Ben Sancaktepe de ikamet ediyorum , Buralarda bisiklete binmek zor oluyor uygun şartlar olur ise gruba ben de katılmak isterim

Geri