Arkadaşlar anadolu üni. de bir bisiklet topluluğu var mı acaba ? Bir de arkadaşım bence keşke ngf yerine sedonayı tercih etmiş olsaydım ekipman iyi gibi duruyor ama o bisiklette bir gariplik var. Duruşu güzel ama nedense verimli değil ve dediğin gibi biraz ağır mtb' ye göre...
selamlar bisiklet tutkum var epeydir ama cesaret edemedim bi türlü ankarada sürmeye.. bu sene geldim eskişehire. en kısa zamanda iyi kötü bi bisiklet alıp kendimi yollara vurmayı planlıyorum.. bisiklet kulubunun varlığından hiç haberim yoktu, ama katılmak isterim ben de.
Merhaba arkadaşlar ben 2008 yılında mezun oldum. Eskişehirde bisiklet kullanıcısı / gezi yapan çok sayıda insan var ancak çeşitli sebeplerden dolayı bu gruplar bir araya gelemiyor. Ben de zamanında üniversitenin doğa sporları klübünde birşeyler yapmaya çalıştım bisiklet adına ama gördüm ki orada birşey yapmak mümkün değil
Eskişehirde okuyan üniversite öğrencilerinin haricinde, Eskişehirli olan çok sayıda bisiklet kullanıcısı da var ama onlar da çeşitli sebeplerden dolayı bir ara gelmiyor. Sanırım en iyisi doğa sporları klübünden bağımsız bir şekilde, üniversite öğrencilerinin kuracağı, organize edeceği (zamanın bolluğu) bir topluluk olacaktır. Bu şekilde süreklilik de sağlanmış olur.
Umarım bunu başarırsınız.
Mavi Orion Ds Crosser Jant Setli Görürseniz Beni De Durdurabilirsiniz Bu Arada Ciddi Sekilde Bi Tur Yapma Vakti Geliyor Nisan Sonuna Dogru Güzel Biseyler Yapalım
Ferhat Abim O Zaman Haftaya Pazar Icin Birseyler Yapalım Katılım Sayısı Güzel Olursa Gelmek Isteyenler Buradan Yazsınlar Ona Göre Bi Bulusma Yeri Felan Belirleriz
pazar ogleden sonrası olursa olur kızımı dershaneye bıraktıktan sonra bır ıkı saat cıkarabılırım gezı ıcın kusura bakmayın 2 cocuk bır hanım 2 saatı bıle zor cıkarıyorum ona gore bugun aksam ustu cıktım zaten anca fırsat yakaladım 17 km yaptım dondum gercı bu hafta bır takas olayım var gerceklesırse yol bısıkletı ıle gelırım denemıs olurum hem
vallaha dostum ben görüyorum doktorlarda fılan toplanıp gezıyorlar belkı sende varsındır aralarında hiç bana uygun degıl şehir içi sevmiyorum gezmeyi basamıyorsunda zaten yayalarda ayrı dert arabaları geçtık zararları yok karsıdan karsıya gecenlerın önemsememesi deli ediyor beni 77 kılo ben 13-14 kılo bısıklet 30-40 la gıderken carpsan arabadan beter eder haberlerı yok o yuzden dedım sehır dısı uygun vakıtlı bagajı olan varsa mangal bıle yapılır gıdılen yerde