Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anime fanları

@Çağdaş Ali Dilek

yok kanıtlayamadık 2 bölüm daha izledim ve sarmaya başladı devam edeceğim :)

Scudo
Arkadaşlar Death Note'yi bitirdim mükemmelmiş. Sonu çok üzücüydü. Misa'ya çok yazık oldu. Onca yaptığı şeyden sonra boşa gitti. Arkadaşlar Bleach ve Death Note tarzı önerebileceğiniz anime varmı kısa yada uzun fark etmez.

Kardeş spoiler falan verseydin izlemeyenler için. :) Daha Misa'nın kim olduğunu bilmeyenler vardır.

Bir şey olmaz o kadardan daha çok ilgi toplar. Önerebileceğiniz anime varmı?

Arkadaşlar çok severek izlediklerimi yazıcam isteyen yazdıklarımdan bakıp seçip izleyebilir.Önce devam eden büyük anime(uzun)lerle başlayacağım,sevdiklerime kişisel görüşü eklerim :D listeye geçelim:

1.)one piece(Kişisel görüş:One piece başlamadan önce belki onlarca diyebilirim,hatta ilk başladığımda ilk bölümler çocukca geldi fakat ilk 20 bölümü izledikden sonra bağımlısı oldum dediğim gibi bir sürü anime izledim fakat hiçbirinde bu animeden aldığım zevki almadım,neden diye soracaksınız çünkü;karakterler çok orjinal karakterler ve seri basit bir seri değil anime zaten 1999'dan beri devam ediyor şuan mangada 710 animede 598.ci bölümde benim tahminim ise(olması gereken dövüşler olaylar vs.) Anime çok rahat 1000'leri görür.bu animeye başlıcaksanız ilk 20 hatta 30 bölümü dişinizi sıkıp izleyin eminim değecektir...)
2.)Bleach(buda güzeldir fakat İlk arclardan sonra ve arancarlar bittikten sonra animesinin tadı kaçtı yanılmıyorsam zaten anime 366.bölümde bitti manga devam ediyor güncel mangadaki yorumum ise;Kenpachi'yi merak ediyorum ne oldu son durumu ne gelecek bölüm zaten ya kenpachi'yi yada ichigonun zangetsuyu açıklayacak şuanlık seri güzel devam ediyor diyebilirim.)
3.)Naruto,Naruto Shippuuden(bu seriye devam etmemin tek neden merak.O merakda bu kadar bölüm izledik (ikisi 500'ü geçiyor zaten) ne olacak,kishimato bir güzel bölüm verip 2 bölüm afedersiniz içine ediyor,mangafanlarının 2 bölümü şu ezik,lanet sakura yüzünden çaldı Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Ulan orada bir dünya başşaklı adam varken sakuranın shannaro'sundan bizene amk,4 hokage+sasuke+naruto+kakashi+tobi+madara var,10 yaşındaki kardeşim daha güzel Yazardı.Neyse fazla uzatmadan güzeldir buda ama One Piece kadar olamaz)
4.)Gintama(Gülmek için birebir bir anime :D çok iyidir,ANİMEDE ÇOĞUNLUKLA KOMEDİ SEVENLER BAŞLASIN.)
5.)Dragon Ball Serisi (açıklamaya gerek yok çoğu kişi bilir zaten çok eski animelerden biridir,Saijyan gokumuz vardır adam gezegenleri yok edebilir o derecedir ilk bölümlerde çok gülmüştüm )
6.)Hajime No ippo 1 ve new challenger(bana boksu sevdiren animedir.Yine gülmekten krizlere girdiğim bölümleri vardır bir boks maçı genelde 2-3 bölüm sürer(ippo'nun yaptıkları) maçları izlerken tırnağımı yediğim bölümler oluyor :D
7.)Code Geass 1 ve 2(Yine kendini aşmış bir anime diyebiliriz Bu animenin sonu En iyi son olarak ödül almıştı yanılmıyorsam izleyin,pişman olmazsınız)
8.)Full metal alchemist ve FMA Brootherhood(Kesinlikle izlenmesi gerek animelerden biri,bazılarınız göz yaşlarını tutamayabilir.Hem komedi hem dram hem aksiyon üçü bir arada bir anime serisi)
9.)Clamore(çok sevdiğim bir animedir animede kesip biçmeyi sansürsüz olarak görmek isteyenler izlesin :D )
10.)Deat Note(Üst seviye bir anime daha Yagami Light'ı izlemeyen kalmasın :D
11.)One outs(Sadece baş karakteri için bile izlenebilecek bir anime beyzbol sevmeme rağmen 3 günde bitirdiğim anime :D )
12.)Hellsing(yine üst seviye bir anime eskidir fakat çok iyidir,insanda vampir olma isteği yaratır resmen kan severler izlesin he bide TR dublajıda var :D )
13.)Elfen Lied(izleyenlerin çoğunun çok sevdiği bir anime Kısa olmasa iyiydi yaw :/ )
14.)Basilisk(çeşitli klanlardaki çeşitli adamların dövüşlerini ele alan anime fena değildir.)
15.)Kuroko No basket(Basket bol severlerin ilgisini çekebilecek bir animedir ilk defa bu animede kızıl saçlı ana karakter gördüydüm :D )
16.)Baccano(Çete,mafya türü animeleri sevenler izlesin buda güzeldir.)
17.)D Grayman(Akumaları öldüren allen'ın hayatını,exorcistleri anlatan bir anime.)
18.)Air Gear(uçmayı,kaçmayı sevenler için birebir :D )
19.)Shingeki No kyojin(Mangada 28. animede 9.bölümde olan anime ilk defa bir animeye bu kadar kısa sürede bağlanmıştım)
20.)Berserk (anime 199* yapımı !!! fakat yinede efsanelerden biri :D 25 bölümdür.)
21.)Devil My cry (oyun sevenlerin çoğu biliyordur zaten danteyi,Animeside vardır ve güzeldir bilginize.)
22.)Planet Es (Dünya ile ay arasına gidip gelen hachiro(yanlış yazmış olabilir epey oldu izlemeyeli) yaşamını anlatır Fena değildir)
23.)Trigun(eski ama önemli Aksiyon animelerinden iyidir,hoşdur,güzeldir :D )
24.)High scool of the dead(zombi animesidir güzeldir fakat biraz Ecchi tarzına kaçabilen bir anime ona göre izleyin.. :D )
25.)Katekyou Hitman Reborn(Aksiyon ve komedi ile dolu 203 bölüm iyi seyirler)

arkadaşlar valla daha bir dünya var aklımda ama yoruldum fırsat buldukça yazarım,Spoilerden tırsmayanlar şimdi amv koyucam zevkle izleyebilirler :D

One piece:Yukarı yazmıştım burada toplamak için tekrar kouyuorum.
1.)our captain luffy (link)
2.)marine ford amv :(link)
3.)korsanların doğuyor:(link)
4.)sağlam bir amv daha:(link)
5.)bazı vs'ler (link)
6.)bütün eski adamlar ve epik sahneler:(link)
7.)Shanks End the war:(link)
8.)Zoro amv:(link)
9.)sanji amv:(link)
10.)Luff amv:(link)
11.)luffy haoushaku haki no matte.:(link)
12.)Garp Amv:(link)
13.)WB amv.(link)
14.)luffy ace sabo ufaklıkları...:(link)
Naruto Amv'leri:
World Of shinobi:(link)
Jiraiya'nın ölümü:(link)
Naruto üzücü sahneler:(link)
Jinchuriki's:(link)

Bleach Amv
dance with the devil:(link)
İnvicible:(link)
Monster Zaraki:(link)
Empitines:(link)

Sorusu olanlar Yorum atabilir :)

@toprakakalin1
hemde nasıl yanlış hatırlamıyorsam 3 ayda güncele gelmiştim :) yukarıda spoiler yemeği sevmiyorsan yukarıda verdiğim amv leri izleme.He spoiler'ı takmam dersen güzel amv'ler var öneririm :D (ama bence yinede izleme amv'leri daha zevkli olur bölümlerin ilerleyişi)

@abdullah0732

yukarıda Anime izlediğim animelerin bazılarının tahlilleri var ordan seç beğen al hepsi güzeldir iyidir söylediklerimin çoğu ya death note seviyesinde yada daha üst seviyede animeler :D he onları izledim dersen dahada verebilirm :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
peki bi bakar seçerim teşekkürler

One Piece ye başlamayı düşünüyorum teşekkürler.

1. bölümü izledim ama görüntüsünü sevmedim başka bir şeye başlıcam.

@abdullah0732
dostum bahsettiğimiz anime 1998-1999 arası ilk bölümünü(anime olarak) yayınlayan anime yıl şuan 2013 ilk 20-30 bölüm izledikten sonra eminim bırakamıycaksın...eğer hala şüphe ediyorsan yukarıda verdiğim animelerden birini izle (spoiler yersin ama)

One piece 53. bölümdeyim. Beynim kulaklarımdan akacak artık. :D

@toprakakalin1
o bölümler 7 bölüm fiil ama izle bence fiil'leride zevkli daha sonraları çok fena bölümler var devam et izlemeye özellikle 62.bölümde baraqque works bölümü başlıyor zaten o arc ve ondan sonraki arclarda seri gözümde ayrı bir güzel olmuştu.Zoronun fırtınasının eseceği bölüme yaklaşmışsın :D eğer fiil sevmiyorsan direk 61 veya 62'ye geç :D

23 dakikalık animeyi akk yüzünden 1 saatte izliyorum. Şu an 68'inci bölümdeyim. Ben şu mürettebatın dağıldığı (zoronun mihawkın adasına düştüğü) bölümlere gelmeye çalışıyorum şu an ama bu internet hızıyla imkansız.

@toprakakalin1
o bölümlere daha çok var fakat şunu arabasta arc'ı var önünde arabastayı arc'ını bitirdikten sonra one piece'e ayrı bir bağlanıcağından eminim.Güncelde olsaydın olaylar üzerine tartışır konuşurduk :D

Şimdi 359. bölümdeyim. Animeden mangaya geçmiştim ama dövüş sahnelerini pek mangada anlayamıyordum geri animeye geçtim. Arada başka bir serinin mangasına falan da başlayabilirim.

Ben çok fazla anime hastası değilim ama Shaman King vardı eskiden Jetix'de çıkardı. Benim en sevdiğim çizgi diziydi o zamanlar hala olsa seve seve izlerim ama ne yazık ki tüm bölümlerinin çevirisi yok :(

Introsunu bile ezberlemiştim unutmamışım hala :)
(link)

Fan sayılmam ama hoşuma gitti diyebilirim, naruto bitti naruto shippuuden 80 lerdeyim gayet iyi gidiyor ama arada sıkıyor galiba filler diyorlar onlara:)
Baya önceden avatar'ı izliyordum ama çok oldu izleyeli.

One piece manga günceldeyim. Diyorum ki gitsin luffy şu doflamingonun ağzının ortasına geçirsin. Sonra yonkouları indirsin.

Başka bi konuyu hortlattım gene animeyle ilgili 5 dk önce falan bunuda hortlatayım eheuheuheuheuheueuh
Benim izlediğim animeler:
1 Attack on titan (animeyle bu eleman sayesinde tanıştım zaten arada sırada openinglerini dinlerim)
2 High school of dxd (+18 ama fark etmez :D 5-6 bölüm izleyebildim bizde yasaklanmış)
3 High school of deadth (bunu kesinlikle tavsiye ediyorum buda biraz +18 ama konu güzel genede 12 bölüme gayet başarılı bir şekilde suyunu çıkarmadan sığdırmışlar)
4 GATE (tam ismi elbette gate değil zaten anime sitelerinde bulursunuz iki sezon ilk sezon güzel ama ikincisi bokunu çıkarmış genede harika çatışma sahneleri var tavsiyemdir)
5 Akame ga kill (en sevdiğim ikinci animedir karakterler harika +13 biraz leone diye arkadaşın kıyafetleri yüzünden bide fazla kan ve kol bacak kafa var ama harike 24 bölüm oduncu karakterine sahip olmama rağmen beni ağlatmıştır ki ben gerçekten yılda bi kere falan fazla gözyaşlarını akıtmak için ağlayan tiplerdenim fakat sonunda SPOİLER ALERT akame ve patron hariç herkes ölüyor bi dipnot vereyim: animede tatsumi diye bir arkdaş var ilk 5 dakikada anlıyoruz esas oğlanımız bu hayır değil esas oğlan değil esas KIZ var akame zaten animenin ismi ondan geliyor)
Yalnız 'akamenin murasemesinden (akamenin kılıcı isim vermedi izleyince anlıyorsunuz) bende olsa keşke dediğim oluyo SPOİLER ALERT son bölümde akame zehirli kılıcla kendini kesiyor ama olanlar muazzam vücudunda kırmızı dövmeler falan çıkıyor eskilerde skandinavya savaşçılarından olsam kesin böyle şeyler yaptıtırdım ben :p neyse konu saptı tavsiyem hepsini izleyin bunların tabi 2 ve 3 numarayı yalnızken izleyin hadi görüşürüh

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Fire Blade TR
O kadar anime kültürü hakkında bilgim yok, benim bildiğim tek anime türü: anime hentai :)
(izlediğimden değil, bildiğimden)

Geri