Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Formalardan haber geldi.

Firma bir başkasına gönderdiği boş numune formalarda biraz yırtılma ve kirlenme gördüğü için bize yeni üretilen boş numuneleri göndercek.Sanırım cuma günü kargoya verirlerse pazartesi elimde olabilir.

Valla bir şeyi itiraf etmek gerekirse geçen sene kışa oranla bu sene daha aktif durumdayım bisikletim ile :D

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
valla şafak ben diyeceğimi dedim abi, forma için herkezin peşinden koşuyoz... Canları saolsun arkadaşlarımız tabikide... 2011 gelmeden önce alacakların listeleri hazır olmazsa ben takım forması alacam kimse darılmasın gücenmesin...

Beyler size danışmak istediğim bir konu var. Çok ciddi olarak düşünmesemde aklımdan geçtiği için cannondale six duraace için bir fiyat aldım. ön siparişli fiyatı 3300 euroya geliyor. Sizce nasıl fiyat?

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

Serkan liste fiyatı 4199 euro. Sram red olanın ise 4400 euro gibi birşeymiş. Bu fiyattan %20 yaptı.

3300 siparişten önce verilcek para peki sonra bir mebla vericek misiniz abi?
Kdv dahil mi abi?

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak bu toplam fiyatı. Yani Levent telefonda abi yarısını verirsin, şubat sonu gibi gelincede kalanı verirsin dedi. Yani 1650+1650 euro gibi. Kdv falan ilave olmuyor zannedersem. Hatta Serkan'la gidersek bu rakam 3000 olur gibime geldi:))

tabi belki yine konuşursanız bir kısım daha düşebilir ama süper bir fiyat bence cok uygun diyebilirim abi...

yalnız abi bisiklete netten baktım..her parcası hakkında bi söz almanı tavsiye ederim.

@Şafak Atilla Akpınar

Aslında şeytan diyorki grup seti al Amerika'dan kendin diz ama sadece kadrosu 2000 euro'ta yakınmış.

tek diyeceğim abi 300€ için dura ace alma yada sen bilirsin ama SRAM RED varken başkasına bakmam, gideriz abi pazarlık yaparız yine...

sram red falan deil de campagnolo süper record açık ara önde...11li sistem bi kere...;)

selam Mert yoktun epeydir sen nasılsın ? 20 aylık bir aradan sonra bende yeni bisikletimi topladım şükür sadece aynakolun orta milini takmak kaldı. 27 sinde yeni bisikletimle tekrar yollardayım inşanllah.buradan yazıp bir yerlere pedallarız inşanllah :)

@ali can çalış

Günaydın abi.

Yarın hava güzel olursa Eymir'e tur yapalım. MTB'ler araziden iner, yolcular trt den :D

@muhammed aydın

Hocam günaydın. Tur için bir plan yok şimdilik. Ama olursa buradan yazılır. Olursa gelin tabi ki. Takipte kalın...

@ali can çalış

Arazi motion. :p :D

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Güzel bir haftasonu için Eymir'e gidiyoruz.
Turumuz Eymir Gölün'de güzel bir ve kahvaltı için... :p :lick3:

Etkinlik tarihi : 26 Aralık Pazar

Buluşma yeri : Kızılay (Güven Park)

Buluşma saati : 9:00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Eymir Gölü'ne pedallıyoruz.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 20 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven, KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,bandana... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Araç ile gelenler haber verirse ona göre planlama yapılır.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 2 - En yüksek, 10
Rüzgar (km/sa) : Yön, Güneyden - Hız,13

www.ankabisiklet.com

@Görkem Kılınç

Görkem abicim ben sizi alıyım, arabayı trt ormanın önüne parkeder oradan girer dolaşırız. Teklif benden. 2 bisilet alabilirim.

Geri