Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@ali can çalış

Abi sanırım bu sefer Konya yolunu tırmanırız. O yüzden portakalcı önünden geçeriz. Arazi çamur değilse ben girmek istiyorum. Girmek istemeyen de TRT'den iner. İstersen Kızılay'a kadar girmene gerek yok araç ile. Ama gene de sen bilirsin abi. Portakalcının oraya da 30-45 dk geç gidersin orda buluşuruz olmadı. Karar sana kalmış..

Scudo
@Görkem Kılınç

portakalcı dediğin eymir girişindekimi? o zaman şöyle yapalım, yarın sabah konuşalım. çünkü yerler çok çamur değilse ben yukaıdan girip aşağıya inerim.

telim 05334160282

@serkan hilal

Bencede Serkan. Campagnolo'u takmak için aletleri bile farklıymış. Zaten çok pahalı. Bu ayki mali durumuma göre kendime bir güzellik yapabilirim, malum yılsonu.

Orkunun dediği ne bakma abi campagnolo takma , SREM RED bence yine sana kalmış tabiki.

@Görkem Kılınç

hocam yarın ben de geliyorum. konya yolundan geçecekseniz eğer, ben balgatta oturuyorum, kızılaya git gel yerine burdan katılırım size. sabah haberleşelim.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@ali can çalış

Portakalcı dediğim yukarda ki araziye girerken kapısında portakalcı var orası. İneceksen araziye abi beraber inelim...

ya henüz 50 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum. haberleşelim dedim ama numara yok :D görkem beni bi çaldırabilir misin (05062607334)

siz benim dediğime bakmayın tabi,ama gerçeği de kabul edin,dünyada yol gurubda compagnolo açık ara önde.maalesef türkiyede yeterli altyapısı,teknik desteği yok o yüzden tercih edilmiyo,zaten evet burda pahalı.ama compagnolo en iyisidir.ha sonra ne gelir derseniz bence sram red.niyemi kendine has teknolojileri var,tıpkı compagnolo gibi.şimano da ne b.k var!!! ne estetik ne teknoloji.

compagnoloda kendine has quick shift var nası bişeydir bilmiyorum,malum hakkında türkçe kaynak bulmak zor.sramda double tap var.adı üstünde işte,bir tıklıyosun vites küçülüyo,çift tıklıyosun büyüyo,yada tam tersi.şimano ise mekanik yönden iyidir.tamam odun gibi estetik yok teknoloji yok ama sağlamdır.

bu arada gereksiz ama ek bilgi;compagnolo taşralı demek...:)

@Orkun ÖZDEN

Shimano boru gibi ya. Daya bütün gücü banamısın demiyor. Ama son yıllarda estetik katmaya başladılar bea abi yeme adamların haklarını... :p

@Görkem Kılınç

Görkem yarın o zaman 9.15 gibi portakalcı kapısında buluşalım ve bir tur yapıp aşağı inelim, ne dersin? 10.30 gibide diğer bir grup arkadaşla aşagıdaki trt kapısında buluşucam. Bana cebini gönderirsen sevinirim, yarın sabah ararım seni.

Merhaba arkadaşlar. Epeydir görüşemiyorum sizlerle buraya da yazamıyordum. Bugün nöbetçiyim yoksa fırsat bulamıyorum. Hepiniz sağlıcakla kalın. Bir de vites sistemleri için binlerce Euro fiyatlardan mı bahsediyoruz yoksa ben mi yanlış gördüm bilemiyorum. Benim fikrim (sadece beni bağlar elbette) profesyonellerde olan donanımların profesyonel olmayanlarca aynısının alınmasının gerekmediği yönünde. Umarım yanlış görmüşümdür...

Büyüklere saygılar, küçüklere sevgiler.

@Hacı Murat ŞAHİN

tamamiyle haklısın abi, AMA!!!
temsili konuşuyorum.
1-)tiagra setli ve alu kadrolu düşük seviyeli bir jant setine binip, bir çukura girdiğimde yolda kalmak istemiyorum!!!
2-)en ufak çukurda jant ayarının bozulmasını istemiyorum.
3-)1e1 vites geçişlerinin 2e1 olmasını istemiyorum (sürekli bozulması)
4-)bindiğimde yolda giderken takur tukur her taştan topraktan titreşim alıp biniş zevkimi bozmasını istemiyorum.
5-) Ben bindiğimde beni yolda bırakmayacak, bana sürüş zevkimi bozmayacak, gidişi ile beni duruşu ile milleti cezbedecek, yokuş çıkarken yokuşta ağlamayacak bisiklete para veriyorum!!!

Keşke durumum olsada, ALİ abi gibi SRAM RED'li bir SİX getittirsemde yokuşu kendi çıksa bisiklet...

http://img824.imageshack.us/img824/8966/62004138890322822290100.jpg

Yeni makinem beyler; Pinarello dogma donkey
beyler yarı ömründedir.biraz hor kullanıyorum.
vites çekiş sistemi 4x4 full carbon set chorus 11,harika bir set yokuşlarda sanki beni bisiklet taşıyor

Satıp bir üst modelini almayı düsünüyorum.Sizce satmam dogru bir karar olur mu?Yorumlarınız lütfen seviyeli olsun.

@Şafak Atilla Akpınar

Kardeş bunun 5x5 leri de var diye duymuştum. Ama çekiş anlamında 4x4 den farkı yokmuş. Bence modeli değiştirme aynısı kalsın, belki daha yıpranmamışını bulursan bilemem. :rolleyes:

:D Murat abi heybeyi kaldırınca hafiflerim sanırım,rüzgarda başarılı gidiyor ya esnemede yapmıyor kadro

Beyler kipeodan mesaj geldi.buyrun okuyun

Gecikme için özür dilerim. Beden numunelerini bugün tarafınıza Aras Kargo ile gönderdim.
Ekteki formu sizin adınıza doldurdum bildiğim kadarıyla. Kalan kısımları da doldurup onaylayarak bana geri fakslamanız ya da mail olarak göndermenizi rica ediyorum.
Görüşmek üzere,KİPEO

@Şafak Atilla Akpınar

hocam bu modellerde otomatik pilot ve gps özellikleri de var. bi kere gidilen güzergahı hafızaya kaydediyor, sonra tekrar gidecek olduğun zaman otomatik pilota bağlıyosun kendi gidiyo :D

Edit: bu arada biraz modifiye lazım buna..

Geri