Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Mutlu yıllar herkese

Bu hafta sonu büyük ihtimal bisikletsiz yaya olarak ve park sorunu olmayan bi yerde buluşma gerçekleşcek beyler.
Pazar günü ankamall olarak düşünüyoruz.Numune gelen;
*Kısa kollu Forma
*windstopper Forma
*Kısa bip short
bu numuneleri denemek için ankamallda buluşmayı düşünüyoruz.

Sizlerden ricam gelemezseniz bile en azından bedenleri burda toplarken herkesin bilgi vermesi.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Coming Soon ;)

@Görkem Kılınç

cumartesi akşamı uygun bir satte olursa mutlaka gelirim.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi : 8 Ocak Cumartesi

Buluşma yeri : AnkaMall, Tchibo Önü

Buluşma saati : 20:00

Program : Tchibo önünde toplanıp 2011 forma tasarımımızı inceleyip sohbetler eşliğinde etkinliğimizi sürdüreceğiz...

Araç ile gelenler otopark sorunu ile karşılaşmaz. Bisiklet ile gelmenizi pek tavsiye etmiyorum. Ankamall önün de bisiklet park yeri yok ve güvenlik yetersiz...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük -4 - En yüksek, 3
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden - Hız,10

www.ankabisiklet.com

Buluşma kesinlikle önemli, herkezin mutlaka gelmesi gerekiyor. Çünkü formalar hakkında ve yıllık plan hakkında konuşmalar yapılacak...

Belki bir de bu yıl takvim yaptırmayı planlıyoruz. Onu da orada konuşacağız saygılar...

Gelenler
Görkem
ben
serkan
serdar abi
orkun
mert
mehmet abi
Yasin arayıp bilgi verdi.Yetişmeye çalışacağını ama Gelemez ise forma almak istedigini söyledi.

Ahmet abi,can abi,serdar aktaş,Erdem abiii,deniz abi gitmediyse,murat abi müsait olursan,ahmet abi,caner,ali abi sizleride beklerük:)

Fazla değil ya 1-2 saat sürer en fazla

Arkadaşlar yarın nöbetim olduğu için gelme konusunda söz veremiyorum ama (nöbetim daha erken bitiyor ama nöbetten dolayı bugün gelecek ve kalacak bir akrabamı yarın akşama ertelemiştim önceden) kesin gelmeyeceğim manasına da gelmiyor. Gelemesem de aceleyle karar verilmeyen ve üzerinde bu kadar çalışılmış olan konularda itiraz etmeyeceğimi biliyorsunuz. İmkanım dahilinde olan herşeye dünden varım zaten. Gelemezsem vekaletim hepinizde birlikte alacağınız karara ben varım... Görüşmek üzere.

ben ankamalden 9.15 gibi çıksam iyi olur çünki malum geç saate kalınca demetevler tarafına dolmuş bulmak zor havada soğuk.Mert sanırım y.mahallede dolmuşla beraber dönebiliriz Mertle.

HATIRLATMA

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi : 8 Ocak Cumartesi

Buluşma yeri : AnkaMall, Tchibo Önü

Buluşma saati : 20:00

Program : Tchibo önünde toplanıp 2011 forma tasarımımızı inceleyip sohbetler eşliğinde etkinliğimizi sürdüreceğiz...

Araç ile gelenler otopark sorunu ile karşılaşmaz. Bisiklet ile gelmenizi pek tavsiye etmiyorum. Ankamall önün de bisiklet park yeri yok ve güvenlik yetersiz...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük -2 - En yüksek, 4
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden - Hız,10

www.ankabisiklet.com

Geri