Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Arkadaşlar ben o saatlerde müsait olamayacağım aile nedenlerinden dolayı :( ama gelmeyi ve formalara bakmayı çok isterdim bilin. Ben de Forma almak istiyorum tabi bi tane seçerseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
Abi birde şöyle bir durum var,bir dahaki bulusma paraları toplamak için olucak.Müsait olmayan birileri muhakkak olucaktır o yüzden isterseniz.ben fiyatları yazayım siz tedarikli gelin veya bundan sonraki buluşmada ödeşiriz.

1 adet forma 46 TL

1 adet en ucuz bip short(askılı) 58TL

1 adet ayakkabı kılıfı 20 TL

ye denk geliyor beyler.

zaten size listeli halde getircem burda amacım bundan sonraki bulusmaya gelemezseniz en azından forma parasını getirebilirseniz.O sıkışık zamanda aradan sıyrılmamızı sağlar.

Akşam görüşürüz,ben dershaneden çıkıp gelcem.

• Beğen
Arkadaşlar bugün şafak la beraber çubuk turunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Güzel ve tempolu bir turdu, sizlerle pedallamayi çok özledim herkese saygılar sevgiler.

Görkem şimdi baktım siteye çok güzel resimler olmuş eline sağlık teşekkür.çok güzel bir anka buluşması oldu devamını bekleriz en kısa zamanda ama bu sefer bisikletler ile :)

Beyler buluşmaya gelen herkese tekrar teşekkürler:)
bedenlerinizi yavaş yavaş alayım:)

Şafak Atilla Akpınar M beden
1 adet forma,2 adet t-shırt,ayakkabı kılıfı

Buluşmaya gelmeyen abilerimizin ve kardeşlerimizin gömlek bedenlerine göre forma ölçülerini alttaki tablodan yararlanarak verebilirler
http://img217.imageshack.us/img217/7954/adszjo.jpg

Durum açıkca ortadadır.Top artık sizde.Saygılar

Evet bugün çubuk turunu gerçekleştirdik ve hemen girişte muazzam güzel ev gibi ortamı olan çok iyi bir dede ve eşi ile birlikte oturduk sohbet ettik.Kesinlikle her çubuk turunda orda yemek yiyecegimizi belirttik.
Yalnız gidiş degilde dönüşte muazzam bir rüzgar ve keskin soguk vardı.Yalnız çubuk temelliye oranla daha zorlayıcı bir yola sahip.haftaya Temelli yapabiliriz

@serdar gültekin

abi en kısa zamanda yeni bisikletinle bekliyoruz hayırlısı ile inşanllah.

Arkadaşlar aklımdayken yazıyım,

Bugun Delta'daydım. Öncelikle haftaya pazar galiba yarış varmış ve Cumartesi akşamı Delta ekibi yarışa gidiyor. İsterseniz bizde gidelim ve yarışalım, ne dersiniz?

Ben yanıma eşim dışında 2 kişi ve benimki dışında 2 bisiklet alabilirm.

Benden teklif.

Diğeride daha önce yazdığım Super Six Sram red Hi Mod 3500 euro civarında, Super Six Duraace 3200 euro civarındaymış. Yani sram olan kadro Hi-Mod. Yani Sram'ın normal Supersix kadrosu olmadığı için fiyatı Duraace'lı olandan daha fazla.

Bakalım karar vermedim ama şimdilik yol bisikleti düşünmüyorum gibi. Zaman göstericek. Acelem yok.

• Beğen
Ali abi basit bir mantıkla söyleyim sana;
Sram Red olan bisiklet Hi-mod ise en yüksek kadro modeli oluyor. Hi-mod un kadro ağırlığı (Sram red olan) 890 gr. olması lazım.
Dura ace olan bisiklet Mid-Mod yani kadro ağırlığı (1160gr.) olması lazım.

materyal olarak Hi-mod daha iyi.
arasındaki fiyat farkını şöyle anlatıyım. sadece kadro dan bile o kadar fark eder. Dura Ace set le Sram Red i kıyaslarsak. Sram REd in fiyatı baya bir yüksek.
Yani eğer Sıcak para varsa, eğer geçeceksen yol bisikletine, SRAM RED li olanı al abi. Hem kadrosu Hi-Mod, hemde Sram RED i sete vurduğunda dura ace den daha pahalı.

Geri