Scudo Sports

Ankara gençlik parkında saldırıya uğradım ve gasp edildim!

@DemirÖmer tekrar çok geçmiş olsun, umarım yetkili mercilerden en kısa sürede sonuç alır hatta bisikletinize kavuşursunuz.
size gelen eleştiriler yazınızın içeriği ile ilgili değil , kullandığınız başlık ile ilgiliydi.. olgun ve sorumlu davranışınız için ben de sizi içten tebrik ediyorum.
Syg

Scudo
@mariokaldato bende bu kafayı anlamıyorum adam sanki 40 dereden su getirmiş hayır yapmış gibi savunuyolar adam hırsız hırsız ve ulkedeki göçmenleri %90 bunun gibiler hepsi potansiyel tehlike bizim hümanist vatandaşlarımızda yok ırkcılık yapmayalım şöyle olur böyle bu kadar iyi niyetli olmamıza gerek yok

Nerdeyse aldığım nefese bile vergi ödeyen bir vatandaşlar olarak bunların bu şekilde ülkemizde rahatça dolaşıp suç işlemelerinde rahatsızsım ayrıca onları savunan kendı vatandaşımıza ayrıca şaşkınım acaba onların görüp anlayıpta benim anlamadığım ne var bu konuda merak ediyorum

Kardeşim tekrar geçmiş olsun inşallah bulursun, şikayette bulun tabiki. Allah, kendisinden başka herkesi hor görebilenlere kimseyi muhtaç etmesin, onları da kimseye muhtaç etmesin. Düşmek zor, düşte gör. Kaç türkmen ve arap suriyeli tanıdım. Kocası babası ölmüş erkek kardeşi cepheye gitmiş kadın başlarına çocuklarıyla buradalar. Yıkık viran evlerde, birde genelleyenleri ve hor görenleri gördükçe Allah'ım diyorum sen bizi bu hale düşürme, kimseye muhtaç etme.

Konu sahibi arkadaştan tekrar rica ediyorum, ilanının linkini ve yazışmaların görüntüsünü paylaşırmısın?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@isosel
Amin.Merhametli ,hoşgörülü,adil,yufka yürekli ,iyi niyetli olmak her zaman iyidir

@DemirÖmer Önce Sahibinden'e, Letgo'ya, bit pazarlarına bakın derim. Paraya ihtiyacı olan bisikleti kullanmaz; ancak satmaya çalışır. Bisikletinizin ilanını görürseniz, alacakmış gibi yapın ve buluşmaya kalabalık gidin. Eğer bisikletinizi bit pazarında görürseniz, birkaç polisle hırsızın yanına gidin.

Geçmiş olsun. Umarım araştırmaların sonuç verir bulursun.

Yeter savunup durmayin suriyelileri ben mi dedim gel doluş benim ulkeme ben vergi ödeyim sen yat yuvarla karıya kiza asil dilen cocuk yap yap her milletin iyisi kötüsu varmıs var ne olmuş ama bu adamlarin yaptigi yanina kar kalıyor 30milyar dolar kimlerin geleceğini siyasi cıkar ugruna aktardılar onlara ye ic yat gez Oguz Kaan Şehit olsun Türk askeri ölsün. bu adamlar gitsin o zaman kendi ülkesini savunmayan adamları savunan adamlara sözüm

Arkadaşa da geçmiş olsun çok üzüldüm.

yav adamlar zor durumda kalmış, gelmiş sığınmış. tamam eyvallah da böyle gasp, kavga, toplanıp adam dövme, karıyı kızı rahatsız etme, laf atma olaylarını görünce acayip sinirleniyorum arkadas. madem zor durumda kalmissin gelmişsin, edebinle otur. yahu zaten böyle çok o.ç var memlekette. bi de ithalleri çıkıyor şimdi. biz hoşgörülü ve misafirperver milletiz. ülkelerini terkedip gelmis ve onlarca yıldır burda yasam mücadelesi veren işportacılık - saatçilik yapan zenci kardeşlerimizin neden kimseyle bir vukuatı olmuyor? herneyse, bu boku yiyenleri polisimizin direkt sınır dışı etmesi lazım.

@isosel

Madem erkekler cepheye gitti ,şunu izle ve bana İstanbul'da doğan her iki çocuktan birinin nasıl Suriyeli olabildiğini açıkla.Kadınlar eşeysiz üremenin bir yolunu buldular herhalde.:D Her platformda her tartışmada kendini Suriyelileri savunmak,aklamak zorunda hisseden sevgili forumdaşlar, size dostane bir tavsiye dünyayı kendi gözlerinizle görün, olayları kendi aklınızla değerlendirin,mensubu olduğunuz ideolojinin ya da taraftarı olduğunuz partinin penceresinden değil.

Orta doğunun batağında bizi Kurtuluş Savaşında arkadan vuran elin arabını " yhaa ama onlr vtnsız kldı tm mı " diye savunan herkesin tee 77 sülalesine bisiklet armağan edeyim.Bre 21.yüzyıl hümanistleri,ben mi dedim toprağını millete sat parasını londrada dubaide ye diye ? Bu kelimelerim aynen Filistindeki hain araplar içinde geçerlidir.

İçerim şarabı s... arabı hesabı anladın ? Benim mehmetçiğim orda savaşırken bu koyduğum alagavatları burada gasp taciz suçları işleyecek sende savunacaksın ? Seninde a....k.....

Adminde ban atarsa atsın,4 yıldır bu forumdayım salak salak heriflerin duyarlarından hümanist gerizekalı tavırlarından bıktık zaten.

Vizyonsuz heriflersiniz,ben bu y...k kafalıların yüzünden Boğaziçinden mezun olduğumda iş bulabilirmiyim diye düşünür hale geldim.Boğaziçi lan boğaziçi !

İnsan müsveddeleri, iki ayaklı hayvanlar yapınca ayıp değil, olmuş olan durumu dile getirmek ise ayıp ve ırkçılık. Merak ettiriyor böyle durumlar, bazı insanlar konuşurken beyinlerini gerçekten kullanıyor mu diye. Konu sahibini IRKÇI, FAŞİST diye fişleyip konu başlığını değiştirmek zorunda bırakan "hümanist" BEYİNLER, elde ülke kalmayınca kurtarsın sizi suriyeli "kardeşleriniz". Bu Türk milleti'nin asıl sıkıntısı, sırf araplar ile aynı dini paylaşıyorlar diye, arap SEVİCİ olmak zorundaymış gibi hissetmeleri. Ülke arap oldu iyice, unuttunuz özünüzü din uğruna. Bilemediniz GELİŞMİŞ BİR BEYİN olmak ile dini bir arada yürütmeyi. Dini seçip, unuttunuz her şeyi. Varsa yoksa din deyip, iyice karanlığa yöneldiniz. Neyse, çenemi kapatayım, ne desek boş ne de olsa. Bisiklet giden arkadaş, geçmiş olsun ancak polis diye bir şey yok ve bisikletin %99 geri gelmeyecek. Bir şey satarken, tenha bir seçmemeye bakarsın artık.

Atatürk milliyetçiliğine bağlı ve Müslüman ahlakı ile yetiştirilen bir insan olarak ırkçılığı kınayamıyorsam kendi insanlığımdan ve inandığım değerlerden utanırım.
Benimle aynı ideolojiden olmayıp ırkçılığa karşı duranlara da saygı duyarım.Allah hepimizi ıslah etsin.

@emir yakup bulut Benim inancım bana, sizin inancınız size.

@Erkin Kalender

Farklı toplum ve kültürlerde yetiştiğimizdendir sanırım anlamlandıramadığım düşünceler elbette olacak. Ama sizin gibi ağzı bozuk biri olmayacağım. Ne demek bunlar şimdi boğaziçi mezunu olsanız nolur olmasanız nolur?

Ne kadar sazan bir topluluk olduğumuz bir kez daha tescillendi. Bir kişi de demiyor ki bu doğru mu? Gerçekten yaşandı mı? İspatı nedir? Konuyu açan ortalıkta görünmüyor fitne ateşini yaktı gitti. Halbuki yazısını "neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim" diye bitirmemiş miydi?

Ben bu şahsın toplumu tahrik etmek, kutuplaştırmak, kin ve nefrete sürüklemek için tamamen uydurma bir yazı yazdığını iddia ediyorum. Dürüstse, mertse çıksın ispatlasın. 3. kez yazıyorum ilan linkini / görüntüsünü, mesaj atan şahısla yazışmasını, polis tutanağının görüntüsünü eklesin. Eğer ispat ederse yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.

Yazının uydurma olduğu iddiamı tekzib edemezse bu şahıs T.C. kanunlarına göre suç işlemiştir. Özür dileyip konuyu sildirsin, Aksi takdirde çok başı ağrıyacak.

Küfür/hakaret edenler, hor görenler ,aşağılayanlar, boğaziçinden mezun olmaya çalışan ergenler (en komiği bu ergen ), arap düşmanları, suçluyla suçsuzu ayırt edemeyip herkesi suçlu görenler , sinirliler, IQ su tavan yapıp taşanlar size söylüyorum ; sevmediğiniz , nefret ettiğiniz, insan görmediğiniz kişilere (Suriyelilere) gıyaplarında sallamak yerine , bunları ülkemize dolduranlara (!) isim yaza yaza , isim vere vere (siyasi parti olur-kişi-kurum olur) saydırın da görelim bakalım , şu ettiğiniz hakaretlerden bir kaçını da onlara edin bakalım ... ne kadar samisiniz düşüncelerinizde görelim... kaçak dövüşmek kolay .... yerse tabii

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Heyecanlı arkadaşlar gelmiş. Kendilerine tavsiyem, biplemiş olsalar dahi ne oldukları kabak gibi meydanda olan ve meşreplerini yansıtmakta olan küfürlerini silmek için halen şansları var. Bence seçimlerini silmekten yana kullansınlar. Hepimiz heyecanımıza yenik düşebiliriz, hatasız kul olmaz.

@Erkin Kalender aynı düşüncedeyim

@The UGUR zamanında bir söz söylenmiş boşa değil yani öylesine çıkmamış

Ne Şam'ın şekeri ne arabın yüzü diye

suriyeli bisiklet hırsızları var. çalıp satıyorlar. sende bunlara denk gelmiş olabilirsin. cüzi de olsa bir miktar para bırakıp gitmişler. bunu 1300-1500 tl gibi bir fiyata okuturlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri