Konuyu yarım yamalak okudum. Bir kısım Suriyeden gelenleri savunmuş bir kısım ise istemediğini belirtmiş. Bende istemiyorum özellikle ülkede bu tarz davranışta bulunanları ki bu insanlar hangi ülkeden gelirse gelsin. Alman gelsin bu tavırda bulunsun onu da istemem fakat Araplara karşı ayrı bir semiyorum. Hiç saat satan siyahi birinin olay çıkardığını duyan oldu mu? Daha yanı başındaki Arap ülkeleri kapısını açmamış bunlara bize geliyorlar. Ben ülkenin en batısındayım bunlara o kadar kamp yaptılar mahallemizde yaklaşık 5 senedir boş yıkık dökük küçücük bir ev suriyeden gelenler tutmuş. Sen doğudan girip buraya kadar gelip nasıl buldun burayı? Planlı olduğunu da düşünüyorum artık. Hadi geldin inanır mısınız bir gün o küçücük ev bir boşaldı içeriden en az 15 kişi çıktı. Çizgi filmde arabadan çıkan palyaçolar gibi bitmiyordu resmen aklım durdu. Araplarda, Türkleri sevmez bilginiz olsun. Bu sevmediklerini bu yazı ile destekleyebilirim: ''– Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. Yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş(kalın) derili olan bu toplumla…. kıl giyerler.”( Bkz. Müslim, e’s-Sahih, Kitabu’l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu’l-Melahim/9 Babun fi Kıtali’t Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu’l-Cihad/Babu Gazveti’t-Türk…)''