Eray BAYĞAR
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Eray
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Yeni adliye, sonra elvankent gimsa bu yol üzerinden, korkut ata, piyade mah gimsa.. Etimesguta kadar gidebilirsiniz. Caddenin adıni bilmiyorum. Bu rota sürekli olarak çıkış ve inişlidir biraz sıkıcıdır ama arada yapmak iyi oluyor. Daha sakin yollar isterseniz saraycıktan ayyıldız mah içersinden etimesguta gidebilirsiniz.
Bu rota evimin direkt önünden geçiyor. Çok sık kullanmasamda bence zevkli bir rota. Etimesgut'a girdikten sonra bazen rastgele sokakları dolaşmak hoşuma gidiyor.
Dönüş yolu için etimesgut merkezden elvankente kadar istasyon caddesine paralel bir yol yapıldı tren hattinin obur tarafi. orasi da genel olarak sağ şeriti sakin bir yoldur
Dediğin gibi sakin olsa da o yola pek güvenemiyorum. Araçlar çok hızlı şekilde geliyor. Uzun süre iki şeritli, az trafikli yollarda sürmeye alışınca üç şeritli yollar beni korkutmaya başladı D:
Diğer bir seçenek sincan et süt kurumunun olduğu yol üzerinden eryaman Göksu gidebilir ve eryamanda rastgele dolanabirsiniz ben çok seviyorum genel olarak sincan ve Etimesgut merkez kadar trafigi çok değil. Göksudan dönerken metromall tarafından dönüp oradaki birkaç km lik bisikler yolunu kullanabilirsiniz metromall den harikalar diyarı da yapabilirsiniz ama park içinde sürmek hoşunuza gitmeyebilir yol bisikletine uygun yollari yok.
Bu rota sanırım en sık sürdüğüm rota olabilir Ben genelde Sera Parktan başlar, sonra Harikalar Diyarı ve Metromall'in önünden geçer sonrasında Göksu'ya giderim. Sera Parkın yokuşunu çıkmayı seviyorum. Genelde parkın çevresinde ki yollarda az trafik oluyor.
Harikalar Diyarı ve evcil hayvanlar parkına uzun süredir girmedim. Harikalar Diyarı'nı içerisindeki yollardan dolayı tercih etmiyorum. Dediğiniz gibi yol bisikletiyle gezmek tam bir zulüm oluyor ama yakın zamanda tekrar uğramak istiyorum.Evcil Hayvanlar Parkının varlığını ise tamamen unutmuşum. Hatırlattığın için teşekkür ederim
Ayaş yolunu da yukarıda belirttiğim sebepten dolayı olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum. Son 2 yılda bisiklet sürmekten daha bir korkar oldum sanırım
Önerdiğin rotalar için teşekkür ederim hepsi de çok güzel rotalar. Belki bir ara denk düşersek birlikte süreriz.