Merhabalar. Sincan'a maks 25km uzaklıkta gidip gezmelik yer önerir misiniz? Bisiklet sürmek istiyorum ama yakındaki çoğu yere gittiğimden gidecek yer kalmadı. Aynı yerleri sürekli görmek istemiyorum da.
Merhaba, Sincan ın neresindesiniz bilmiyorum ama bol iniş ve çıkışlı rotalar isterseniz saraycık bölgesinin içerisinden giderek(sakin olur) Yeni adliye, sonra elvankent gimsa bu yol üzerinden, korkut ata, piyade mah gimsa.. Etimesguta kadar gidebilirsiniz. Caddenin adıni bilmiyorum. Bu rota sürekli olarak çıkış ve inişlidir biraz sıkıcıdır ama arada yapmak iyi oluyor. Daha sakin yollar isterseniz saraycıktan ayyıldız mah içersinden etimesguta gidebilirsiniz. Dönüş yolu için etimesgut merkezden elvankente kadar istasyon caddesine paralel bir yol yapıldı tren hattinin obur tarafi. orasi da genel olarak sağ şeriti sakin bir yoldur. İstasyon caddesini kullanmanızı önermem çünkü gidiş 2 dönüş 2 şeritli bir yoldur ve trafik, yayalar, dolmuşlar vs pek kullanışlı bir yol değildir. İstasyon caddesi ve paralelindeki yol eğimsiz gider sincan merkeze kadar.
Diğer bir seçenek sincan et süt kurumunun olduğu yol üzerinden eryaman Göksu gidebilir ve eryamanda rastgele dolanabirsiniz ben çok seviyorum genel olarak sincan ve Etimesgut merkez kadar trafigi çok değil. Göksudan dönerken metromall tarafından dönüp oradaki birkaç km lik bisikler yolunu kullanabilirsiniz

metromall den harikalar diyarı da yapabilirsiniz ama park içinde sürmek hoşunuza gitmeyebilir yol bisikletine uygun yollari yok.
Ayaş yolu (optimum önündeki yol) kullanıp rota yapabilirsiniz. Bir kaç ay önce Optimumdan sincana gidiş yolunda sag seritte çalışmalar vardı güncel durumu ne bilmiyorum.
Benim bu bölgede sevdiğim bir rota
Sincan hayvanat bahçesine gidebilirsiniz.
İlk defa rota öneriyorum yani bilemiyorum ben bu rotaları kullanıyorum, genelde bir rota oluşturmam yola çıktığımda yorgunluk durumuma göre yolu uzatir veya eve kısa yoldan dönerim. Ve bilmediğim yerlere giderim kafamda genel genel harita, pusula, artik ne dersen kalır bi şekilde yine yolumu bulurum çok da belirgin bir rota yapmaya gerek yok bence.