Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Sevgili Apple kullanıcıları, bu akşam bisikletimi gidona sabitlemiştim ve grup sürüşü için arkadaşları bekliyordum. Telefonu gidona taktığımda %52 şarjı vardı. Arkadaşların toplanması için 20 dakika bekledim. Daha sonra bisikletime bindiğimde telefonumun şarjının %2 ye düştüğünü gördüm. Telefonum iPhone 6S neredeyse 1 yaşına girecek bataryasında bir sıkıntı yok ama bu gece beni hayal kırıklığına uğrattı. Hava 0 derece civarıydı ondan olabilir mi?

@gunes1001 Hava soğukken telefon bataryasında böyle düşmeler görmeniz normal, bir sorun yok sadece iPhone soğuğu sevmiyor ve şarjı bitti sanıp kapanabiliyor. Oda sıcaklığında kendine gelir.

@Atıl Güven bende öyle düşünmüştüm. %2 şarj ile iki saat boyunca kullanmamda daha ilginç bence :D

merhabalar. yeni bir iphone aldım. batarya ömrünü uzatayım edeyim diyorum(bu sefer:) )
lityum pil oldugu için ne zaman takıp cıkaracağımın cok da onemlı olmadıgına dair yorumlar okuyorum.
sizce de oyle mi? batarya ömrünü uzatmak için dikkat etmem gereken bir sey yok mu?

@omur_ms
Pili tamamen bitirmemeye çalışın. Yüzde 20'lere geldiğinde şarja takıp tam dolana kadar çıkarmamaya çalışın. Şarjdayken oyun oynamayın. Ayda bir iki kez pili tamamen bitirip hiç şarjdan çıkarmadan tam şarj yapın.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@gunes1001
Onda kalibrasyon sıkıntısı olabilir.Bende 4s cihazımda %1 ile 40 dk kullanmıştım.Sizin cihaz nedir?

@omur_ms
İstediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz.Önemli olan şarjdayken telefonu kullanmamanız.Bir de şarjı mümkün olduğunca bitirmeden yani telefon düşük batarya seviyesi uyarısı verdiğinde takın.

@Eto3401 6S ama bataryada gerçekten sıkıntı var

iPhone'umun şarjı %1 olmadan şarja takmıyorum. Mecburi durumlar dışında %100 olmadan da şarjdan çıkarmıyorum. Telefon şarjdayken de kullanmamalısınız çünkü bataryanın ömrünü azaltıyor.

not: iPhone 5S

Şuradaki yazıya göre de 40-80 arasında tutmak gerekir diye yazıyor:)
(link)

@gunes1001
Evet 6s'lerde %40-50 civarına geldiğinde kapatabiliyor.Böyle bir sorun varsa en yakın apple distribütörüne uğrayın.Ücretsiz batarya Değişimi var.
@Anonim
Hata yapıyorsunuz,eski Nokia 6300 dönemlerinde değiliz.Bundan dolayı tamamen bitirmek ya da %1'e kadar beklemek yeni nesil bataryaların ömrünü kısaltıyor.

iPhone kullanıyorsanız ayda 1-2 kez sonuna kadar bitirip geri kalan günlerde yüzde 20 nin altına düsürmezseniz daha uzun ömürlü olur

@Eto3401 @Atilla Sefil iyi ama ben iPhone 4S'i tam 3 sene boyunca hep bu şekilde kullandım ve şarjı daha uzun ömürlü gitti yani bir sorun olmadı. Siz emin misiniz bunda? Apple'ın resmî sitesinde böyle bir uyarıya denk gelmedim.

@Anonim
Benim bildiğim yeni nesil Lityum ion pillerde böyle.

Yüzde 25 iskontoya girmiş (link)

bkVPo8.jpg

Arkadaslar iphone 5s'imi alali daha bir yil bile olmamasina ragmen sarzi %30 40'lardayken kapanmaya basladi. Benzer sikintiyi yasayan var mi aranizda

Merhaba. Bataryanın 3 yanında güncelleme yapıyormuş gibi dönen bi şey var. Bunun sebebi neydi?IMG_0411.JPG

@omur_ms Arka planda çalışan bir uygulama olabilir. ( Örnek olarak hava durumu veya iPhone'u Bulma Uygulaması )

• Beğen
@omur_ms Arka planda web üzerinden veri indiriyor. Hava durumu uygulamasının yeni hava durumunu alması yada yeni gelen mailleri alma işlemi gibi veyahut bir uygulama gümcellemesi de olabilir.

• Beğen
Geri