Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

İos un son güncellemesine geçen var mı? Memnun musunuz? 10.2.1 di sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Scudo
@omur_ms Hocam sorun bende mi bilmiyorum ama ben İphone 7 ile memnunum en son güncellemede. Çoğu kişi şarjda sıkıntılı olduğunu söylemiş. Ben çok kullanmamış olmanın etkisiyle 37 saat bekleme ve 6 saate yakın kullanım süresi aldım.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@Burak Boralılar şarj ederken nasıl bir yol izliyorsunuz. mesela %20 ile %80 arasında tutmak lazımmış gibi şeyler okuyorum. yoksa siz sıfır olunca takarım 100 olunca çıkarırım gibi mi bir metod izliyorsunuz:)

@omur_ms Şarj konusunda %20 altına düşmemeye çalışıyorum hocam. Dolana kadar da çok ihtiyacım olmazsa ellemiyorum telefonu. Bazen telefon görüşmesi yaparsam şarjdan çıkartıp konuşup tekrar takıyorum. Ben Lg G2 den geçtim bu telefona ama sanki eskisine göre daha az kullanıyorum telefonu. Onunda etkisi var biraz :)

• Beğen
@omur_ms 5s kullanıyorum fazlasıyla hızlandı.
@omur_ms Şarj kullanımında %20 ila %80 arasında tutmalısınız diye bir kaide yok. Genellikle %20'nin altına düşmeyin denmesinin sebebi pil içindeki hücreleri aktif olarak tutmaktır. Hatta daha önce belirtildiği gibi çok fazla şarjda tutmanızın hatta hatta şarj olurken oyun oynamanın dahi bir sakıncası yok. Sadece şarja bağladığınız anda tam dolmadan şarjdan çekmemenizde fayda var ki dikkatinizi çekerse zorunlu demiyorum fayda var o kadar. İphone'lar ve diğer hemen hemen üst düzey tüm telefonlarda lityum polimer pil kullanılır ki bu pillerin en büyük yeteneği hafıza etkisi denilen durumun yaşanmamasıdır. Buna karşılık elbette raf ömürleri ve döngü sayıları vardır. Döngü sayısı muhabbetlerine ve bir dolu terimle başınızı ağrıtmadan sadece şunu söyleyeceğim. Siz ister kullanın ister kullanmayın bu piller eskiyecek. Bu kadar dert ederek dikkatli kullanımla en fazla 4 yıl boyunca %80 oranında etki ile kullanacağınız bu pilleri belki 4.5 aya çıkararırsınız o olur. Kısaca dert etmeyin keyfinize keder kullanın ve sadece ayda bir kere pili kalibre edin yeter. (İphone pil kalbrasyonu diye google'da aratırsanız Apple'ın kendi verdiği kalibrasyon tekniğine ulaşırsınız). Yok ben fazlasıyla teknik detaya girip öğrenmek istiyorum derseniz vermiş olduğum linke göz atmanızı öneririm.
Not: Bu linkteki makalenin başlığı Notebooklar'da Batarya kullanımı denmiştir ancak Notebooklarda ve Telefonlarda kullanılan pil teknolojisi aynı olduğu için hemen hemen aynı şeylerdir.
(link)

• Beğen
Arkadaş ben İphone 6 kullanıcısıyım. Daha önce İphone 4s vardı. İphone 4s ile iphone 6 arası android kullandım. Android deki kasmalar, şarj problemleri uygulamadan atmalar illallah dedirtince İphone 6 ya geçtim. Şimdi size bir kaç husus aktaracağım hem fikilerinizi hem de çözüm önerileri olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim.

İphone 6 aldım ne oldu?

1. Şarj problemim halloldu.
Telefonun bataryası küçük ama kullanılmadığı zaman kendisini üzerine su dökülmüş mangal gibi söndürüyor.Android gibi durduğu yerde şarj yemiyor.
2. Telefonun bana göre şık tasarımı var.
3. Ips ekran nedense çok hoşuma gidiyor.

EKSİLER

1. Versiyon yenilendikçe donma, kasma, uygulamadan atma.
2.Fotoğraf kalitesi
İphone kamerasının her zaman bi gideri vardır ancak benim telefoma özgü heralde bir bulanıklık söz konusu
3.Dahili deponun az olması 16 GB
Benim telefon 16 gb galerim hemen doluyor ve boşaltmam gerekiyor, icloud bile doldu taştı.
4. Aksesuarlarının pahalı olması
örneğin çift taraflı usb bellek almak istiyorum android telefonlar için 15 apple iphone için 100 tl den başlıyor.

Durum bu arkadaşlar. Android in gıcık dünyasından iphone geçtim ancak beni tam anlamıyla tatmin etmedi. Hani stabildik falan...

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır yaşıyorum bu sorunu ve sırf bu yüzden forumdan koptum. Sürekli bağlı kal’ı doldurmama rağmen bir süre sonra tekrar girince şifre istiyor. Eskiden böyle değildi güncellemeyle herkeste mi böyle oldu yoksa?

Up

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@MossoM safari üzerinden kullanıyorum. Daha önce aynı sorunu bende yaşamıştım fakat son 2 aydır bir sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: MossoM
Chrome da böyle bir sorunla 1 yıldır karşılaşmadım bende.

Çok sinir bişey yahu

Cookie (çerez) silmeyi deneyebilirsiniz

Böyle bir konu mu varmış ya :D Selamlar :)

@Anonim
Guzel bir indirim olursa ipod touch alip bisiklet bilgisayari olarak kullanacagim :))

@DayKnight

merak edip araştırdım, gps çipi taşımadığı için gerçek gps özellikleri sunmuyormuş. üçüncü parti aygıt desteği kullanmak gerekiyor bu durumda

"One major difference between the iPhone and the iPod touch is that the touch doesn't include true (link) features. It offers a limited kind of location awareness that is useful in many cases, but if you need true accuracy or are in a rural location, the iPod touch may leave you lost."

(link)

@bisikletgundemi

Haydaa.. o hic aklima gelmemisti :( Arastirma icin tesekkur ederim. Iphone SE telefonum var simdilik onu kullaniyordum kullanmaya devam edecegim.

Sony nin Compact serisi telefonlari vardi, bir iki model eskisini yurtdisindan uygun fiyata bulup bisiklet bilgisayari olarak kullanabiliriz. Bunu arastiracagim

Simdi Internette bakarken soyle bir telefona denk geldim. Sony Xperia X Compact Pasaport kaydi yok. Bisiklette yol bilgisayari ve multimedya cihazi olarak kullanilabilir.

(link)

Yahu arkadaş nedir bu MacOS Catalina'dan çektiğimiz. Güncellemez olaydım, çöp oldu programlar!

@Anonim İşletim sistemi güncellemesi en az 1 sene sonra yapılır :) Benimki hâlâ High Sierra.

İddia ediyorum, Türkiye'de Windows XP kullanan binlerce şirket bilgisayarı var.

stravada yüzlerce kilometremin katili apple mi bu androidde her türlü kaydeden program ios da bazen duruyor kendi kendine

Geri