Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Tek bisikleti sedan araçta şehir içi en fazla 100 km mesafede taşımak için uygun aparat önerebilir misiniz?

acs pro 2 fiyatı cazip ama ucuz taşıyıcı alma diyen ve fakat sebebini söylemeyen yorumlar kafamda soru işareti ...

Çeki demirine takılan modellerin bir dezavantajı var mı? Neden çeki demirine takıyorlar?

• Beğen
Tepkiler: mcb
Scudo
Tek bisikleti sedan araçta şehir içi en fazla 100 km mesafede taşımak için uygun aparat önerebilir misiniz?

acs pro 2 fiyatı cazip ama ucuz taşıyıcı alma diyen ve fakat sebebini söylemeyen yorumlar kafamda soru işareti ...

Çeki demirine takılan modellerin bir dezavantajı var mı? Neden çeki demirine takıyorlar?
acs pro 2 bence işinizi gorur. Ucuz olan araç arkasi taşiyicilar araca zarar veriyor.

Çeki demirinin tek dezavantaji pahalı olmasi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin

En fazla 100km taşımak için bisiklet taşıyıcı takmak biraz zahmetli bence çeki demiri modelleri hariç. Her seferinde tak çıkar yorar, sürekli takılı olsa bagaja erişemezsin vs. O 100km’yi bisikletle sürerek gitmeyi tercih ederim sanırım 😬 Çeki demirine takılan modeller en güvenli ve en rahatı ancak @Atasoy’un da dediği gibi pahalı. Bu nedenle piyasada pek bulunmuyorlar. Yurt dışında herkesin tercihi onlar oysa ki.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Cevaplar için teşekkürler. Çocuklar (3 çocuk) için bisikletleri (2 veya 3 ufak - orta boy bisiklet) sabah götürüp akşam geri getirmek için kullanacağım pratik bir şey arıyorum aslında. Çeki demirini biraz daha araştıracağım

Hatchbackde bnb rack genesis 3lü kullanıyorum. Bir kere uzun yolda kullandım istanbul-izmir, yolculuk sonunda hiç bir gevşeme vs. gibi bir durumla karşılaşmadım, biraz ağır olduğu belirterek (diğerlerini bilmiyorum tabi) tavsiye ederim.
merhaba, bnb rack 2li olanı düşünüyoruz, bu aparatlara 4 tekerlekli çocuk bisikletleri takılabiliyor mu? yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler

merhaba, bnb rack 2li olanı düşünüyoruz, bu aparatlara 4 tekerlekli çocuk bisikletleri takılabiliyor mu? yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler
Açıkcası 3lü kullanıyorum ama 2 bisiklet bile taşımadım, ama 4 tekerli çocuk bisikleti taşımanın da normal bisiklet taşımaktan bir farkı olmaz sadece bisikletin top tube ve down tube aralığından aparatın geçmesi gerekiyor.

Acs pro 2 kullanıyorum. Aldığımdan beri neredeyse aracımdan hiç çıkartmadım. Arka silecek iptal oluyor o kadar :)
Carraro 227 taşıyorum, uzun yol da yaptım, bir sıkıntı çıkarmadı. Çok daha pahalılara gerek var mı emin değilim ?

BNB Ranger stepne monteli taşıyıcı ile Muğladan Çoruma tek bisiklet getirdim..Sorun yaşamadım..Biraz sallanıyor bisiklet ama muhtemelen hesaplı bir hareket bu, biraz oynar yaparak yolun engebelerinin enerjisini emiyor..

Herkese merhabalar. Aracım audi a3. Tatile gideceğiz ve bisikletlerimizi de götürmek istiyoruz. Fotoğraflarını paylaşıyorum. Bunun için taşıma aparatı almak istiyorum ancak hangisi iyidir hangisi iş görür bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Dosyalar

• 59CEE2A9-D3B5-45E9-A7FA-94531F277482.jpeg
    59CEE2A9-D3B5-45E9-A7FA-94531F277482.jpeg
    27,6 KB · Okunma: 10
  • 90D95403-C9B9-4B79-A4C0-B2CCE510A2C2.jpeg
    90D95403-C9B9-4B79-A4C0-B2CCE510A2C2.jpeg
    49 KB · Okunma: 10
Yaklaşık 330km süren yolculuğumuz sıkıntısız gerçekleşti. Ne bisikletlere ne de araca zarar vermeden yolculuğu tamamladık. Öncesinde 90-100km hızla deneme yaptım fakat sorun olmadığını fark edince hızımı bir miktar daha arttırarak yola devam ettim. Tek sıkıntı bisikletleri farklı yönlere bakacak şekilde takarak denediğimde aracın her iki yanında da tekerleklerin dışarıya doğru uzanmasıydı. Kendimi uzun ve geniş araç sürüyor gibi hissetmemek için bisikletleri aynı yöne doğru bakacak şekilde bağladım. Sadece sol tarafta oluşan çıkıntıyı kontrol etmek işimi biraz daha kolaylaştırdı. Molalarda alt kısımdaki kemerlerde gevşeme olduğunu fark edip gerekli müdahaleyi yaptım.. Kısaca kullandığım taşıyıcıyı, almayı düşünenlere tavsiye ederim..

Bursa Canda oyuncak firmasından eşime ve kendime Mosso legarda modellerinden 2 şehir bisikleti aldım. Yanında da " Bn'b Rack Transformer (bc6425-3)" marka bisiklet taşıyıcı da aldım. (500₺) Şimdiye kadar şehir içinde kullanma fırsatım oldu ama haftasonu Bursa-Uşak arasında kullanacağım. Şehir içinde sıkıntı yaşamadım fakat şehirler arasında performans ne olur bilemiyorum. Aracım Golf, satış yapan arkadaş sedan ve hatchback araçların tümüne uyumlu olduğunu söyledi. Belki almayı düşünen arkadaşlara fikir verir.
IMG_20200718_150626.jpg

• Beğen
Tepkiler: serhanaltintas
Yaklaşık 330km süren yolculuğumuz sıkıntısız gerçekleşti. Ne bisikletlere ne de araca zarar vermeden yolculuğu tamamladık. Öncesinde 90-100km hızla deneme yaptım fakat sorun olmadığını fark edince hızımı bir miktar daha arttırarak yola devam ettim. Tek sıkıntı bisikletleri farklı yönlere bakacak şekilde takarak denediğimde aracın her iki yanında da tekerleklerin dışarıya doğru uzanmasıydı. Kendimi uzun ve geniş araç sürüyor gibi hissetmemek için bisikletleri aynı yöne doğru bakacak şekilde bağladım. Sadece sol tarafta oluşan çıkıntıyı kontrol etmek işimi biraz daha kolaylaştırdı. Molalarda alt kısımdaki kemerlerde gevşeme olduğunu fark edip gerekli müdahaleyi yaptım.. Kısaca kullandığım taşıyıcıyı, almayı düşünenlere tavsiye ederim..

234419 dosyayı görüntüle

BNB Rack Swfit touring sanırım taşıyıcı. pembe bisiklet için buzz grip almanız gerekiyor bilginize. Gri bisikletinde sele gidon arası eğimli ise onun için de gerekicek.

Bu arada bende polo marka aracımla BNB Rack Swift Touring ile Ağvaya gitti 110Km. Şile Ağva arası off road yolu gibi hem virajlı hem inişli çıkışlı hem kasisli hem de bozuk. Buna rağmen bisiklette tek bir oynama sarsılma olmadan gittim. Bisiklet taşıyıcıdan 200-300 tl kar edeceğim diye ucuz bir taşıma aparatı alıp canınızı sıkmayın.

BNB rack stepne modeliyle 2000 km yol yaptım, hiç korkutmadı..Memnunum..

Kullandığım taşıyıcı Bn'b Rack Transformer modeli. Şile Ağva arasında bir kez yolculuk yapma fırsatım oldu. Yüksüz bile oldukça sarsıcı bir yol. Sorunsuz tamamladıysanız ne mutlu.
Bu arada Buzz grip tavsiyesi için de teşekkür ederim. Böyle bir aparatın varlığından haberdar değildim..

BNB Rack Swfit touring sanırım taşıyıcı. pembe bisiklet için buzz grip almanız gerekiyor bilginize. Gri bisikletinde sele gidon arası eğimli ise onun için de gerekicek.

Bu arada bende polo marka aracımla BNB Rack Swift Touring ile Ağvaya gitti 110Km. Şile Ağva arası off road yolu gibi hem virajlı hem inişli çıkışlı hem kasisli hem de bozuk. Buna rağmen bisiklette tek bir oynama sarsılma olmadan gittim. Bisiklet taşıyıcıdan 200-300 tl kar edeceğim diye ucuz bir taşıma aparatı alıp canınızı sıkmayın.

• Beğen
Tepkiler: nodrac
Merhaba arkadaşlar biraz acil olacak ama bisiklet taşiyici alacağim fiyati uygun bir ürün buldum ancak arabam HB ve taşiyicinin temas edeceği yerler hep cam olacak gibi araba Honda Civic 2013 HB. Bu taşiyici aracim için uygun mudur ?

Ek not: mağazaya gidip kurdum ama malesef kelepçeleri arka cama tutturmak gerektiğinden almadım, direk camın üzerine tutturuluyor kelepçeler.

Dosyalar

• Screenshot_20200822-104144_Facebook.jpg
    Screenshot_20200822-104144_Facebook.jpg
    65 KB · Okunma: 67
Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de arayışa başladım, bu model çok ergonomik geldi. Kullanan ya da bilen biri varsa yorumlarınızı alabilir miyim?

Allen Rack Mt2 İkili Katlanır Bisiklet Taşıyıcı

HB araçlar için 2 tane 28" bisiklet taşıyıcı ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: mudo77
HB araçlar için 2 tane 28" bisiklet taşıyıcı ne önerirsiniz?
Hocam ben Thlue Clipon 9103 kullanıyorum fazlası ile memunum bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim 170km/h hızda bisikletlerde kıpırdama olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
(link) Bir bisiklet parası olmuş, yok artık..

Geri