Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Araç arkası taşıyıcıda rüzgar direncini büyük oranda tekerlekler oluşturuyor. Üzerinde tekerleriyle 1-2 bisiklet takılıyken titreşen sallanan sistem, tekerleri çıkartınca 3 bisikletle bile çok stabil oldu. Tabii zincirlerin kadroya yakın geçtiği yerlerde kağıt maskeleme bantı ile koruma şart. Bantları yolculuktan hemen sonra çıkartmak lazım, fena yapışıyor. Bundan sonra uzun yola böyle çıkacağım.
DE79A3BD-73B1-4F33-8AAC-D5BB99E56110.jpeg75D4CD9D-1E8B-4974-944C-80CBBABC4AC0.jpeg00A19AE4-C1CB-423D-ABA2-C336E95A2B48.jpeg

Scudo
Araç arkası taşıyıcıda rüzgar direncini büyük oranda tekerlekler oluşturuyor. Üzerinde tekerleriyle 1-2 bisiklet takılıyken titreşen sallanan sistem, tekerleri çıkartınca 3 bisikletle bile çok stabil oldu. Tabii zincirlerin kadroya yakın geçtiği yerlerde kağıt maskeleme bantı ile koruma şart. Bantları yolculuktan hemen sonra çıkartmak lazım, fena yapışıyor. Bundan sonra uzun yola böyle çıkacağım.
285975 dosyayı görüntüle285976 dosyayı görüntüle285977 dosyayı görüntüle
6 adet tekeri nereye koyacaksınız?

285975 dosyayı görüntüle285976 dosyayı görüntüle285977 dosyayı görüntüle
Bunun benzerini bende yapmıştım. Sadece en içteki bisikletin jantlarını çıkarmadım. Çokta sorunsuz seyahat etmiştim. Çıkan 4 jantı ister bagaja ister arka koltukta bir kişi eksiltmek gerekebiliyor. Şimdi araba değişikliği sebebi ile yeni çözüm bakmam gerekiyor. Octavia’lar için bi çözüm önerinisi var mıdır acaba?

Bu biraz tehlikeli değil mi? Fren lambaları görünmüyor.

@Anonim Kadro boşluğundan orta lamba gözüküyor, o işe yarar gibi :komik:

Merhaba şu an alınabilecek ortalama bir ürün ne tavsiye edersiniz? Araç hb pejo 308. Acs Pro 2 almayı düşünüyorum. Onu alma bunu al dediğiniz bir model var mı?

Merhaba şu an alınabilecek ortalama bir ürün ne tavsiye edersiniz? Araç hb pejo 308. Acs Pro 2 almayı düşünüyorum. Onu alma bunu al dediğiniz bir model var mı?

Bn'B Rack marka almıştım 4 sene önce, taş gibi mübarek, profilleri çok sağlam, 3 bisiklet yükle git, 45 kg taşıyor, yıllardır hiç üzmedi. Açı ayarı imkanıyla her tür araca oluyor, bir çok arkadaşa ödünç vermiştim vaktiyle

(link)

1654268174557.png

Arkadaşlar elimde satışa çıkarmayı düşündüğüm sadece bir defa bir bisiklet bağlanarak kullanılmış (link) bisiklet taşıyıcı var tertemiz ve kusursuzdur.

İlgilenen var ise özelden bana ulaşabilir.

(link)

Son düzenleme:
Selam herkese,
Allenrack MT-2 bisiklet taşıyıcım var.
2 adet bisiklet ile Ankara'dan Fethiye'ye gidilir mi?
Çok fazla sert virajın olduğu bi yol.
bu tarz virajların olduğu yolda deneyen oldu mu?

Selam herkese,
Allenrack MT-2 bisiklet taşıyıcım var.
2 adet bisiklet ile Ankara'dan Fethiye'ye gidilir mi?
Çok fazla sert virajın olduğu bi yol.
bu tarz virajların olduğu yolda deneyen oldu mu?
Hız kurallarına uyup her 100 km de bir kontrol ederseniz birşey olmaz. 50 km hız sınırı olan viraja 100 km hız ile girerim derseniz orada araba bile garanti veremeyebilir. Dikiz aynanızdan 1 adet kerteriz noktası belirleyin onu yol boyunca kontrol edin kayıp kayma olmadığını kontrol etmeniz kolay olur. Bagaj lastikleri ile bağlayın. Pedallara dikkat edin arabayı çizmesin.

Hız kurallarına uyup her 100 km de bir kontrol ederseniz birşey olmaz. 50 km hız sınırı olan viraja 100 km hız ile girerim derseniz orada araba bile garanti veremeyebilir. Dikiz aynanızdan 1 adet kerteriz noktası belirleyin onu yol boyunca kontrol edin kayıp kayma olmadığını kontrol etmeniz kolay olur. Bagaj lastikleri ile bağlayın. Pedallara dikkat edin arabayı çizmesin.

Teşekkürler,
Normalde biraz hızlı kullanıyorum aracı ama sanırım bu sefer sakin sürmek gerekecek.

Götürdüğüme değip değmeyeceğıne göre karar vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
@necatiekiz yavaş gidin yakıt tasarrufu sağlarsınız hemde. Bayram tatili 9 gün olunca bende İstanbula mi götürsem bisikleti diye düşünüyorum🤔

Merhaba. Biraz araştırma yaptım fakat katlanır bisiklet için bu tarz taşıyıcılar pek uygun değil sanırım. Yaklaşık olarak 600 KM kadar bir yol yapacağım. Aranızda kullanan var mı?

Çok teşekkür ederim. Bende de Kron Fold var. İzlediğim bir videoda bisiklet taşıyıcıda yamuk duruyordu ve farklı noktalardan da bağlamıştı. Ona rağmen sağlam görünmüyordu. Gördüğüm kadarıyla siz sadece taşıyıcının kilit mekanizmalarını kullanarak bağlamışsınız. Kullandığınız taşıyıcının markası nedir?
Bunlar internette bulduğum görseller.

Geri