Bütün far konularına yazmanıza gerek yok. Bir yere yazıp cevap bekleyin.Merhaba 60 tl bütçem var ön far önerebilecek var mı
teşekkür ederim, kullandıktan sonra zahmet olmazsa yorumlarını bekliyorum öyleyse ona göre alırım@undefined
Bugün eastpower 30 lümen arka ışığı aldım. Tamamen sizin bahsettiğiniz ön farın çokça tavsiye edilmesi sebebiyle. Umarım iyi çıkar. Şişman bisiklette 60 tl. Diğer sitelere göre çok uygun.
Sıfır knog r70 var biraz pahalı gelebilir ama sınıfının en iyilerindenreflektör yerine arka bagaj lambası ve de normal sele altında bir yerlere falan takılabilen bir arka ışık almak istiyorum. eastpower'ın 900 lumen ön farı baya iyi çıktı, arkayı da oraya uygun olacak şekilde sağlam bir şeyle halletmek istiyorum, önceki yorumları biraz okudum yeni önerilere açığım
1 nal bulan adamın şimdi 3 nal bir ata ihtiyacımız var demesi gibi bir şey oldu 😂😂@OkanSo
Ben farı aldım ama bisikletim yok.😀 Bir aydır bekliyorum. Umarım bu yaz gelir. Bisiklet arkası olmasada elimde karanlıkta foto ceker atarım.
Vov, bu iyi görünüyor baya, sele altına takılı olan ikili şey öyle mi satılıyor? Marka model bilgisi verebilir misinBunlardan kullanıyorum ve gayet memnunum. 3 tane sabit,3 tane de çakar modu var.
Farlar Rectus Comet Usb Şarjlı Stop 65 LümenVov, bu iyi görünüyor baya, sele altına takılı olan ikili şey öyle mi satılıyor? Marka model bilgisi verebilir misin
Ben beğendim, alacağım bundan da çakarlı modda kaç saat sürüyor pil ömrü acaba?Farlar Rectus Comet Usb Şarjlı Stop 65 Lümen
Bagaj altına takmamı sağlayan adaptör de Topeak Bar Extender.
Arkadan gelen araç yön değiştirir. Gayet güzel görünüyor. Extender da gayet başarılıymış.Bunlardan kullanıyorum ve gayet memnunum. 3 tane sabit,3 tane de çakar modu var.
Yavaş çakar modunda 5-6 saat gidiyor sanırım.Ben şarjı bitmeden şarj ediyorum hep,o nedenle tam olarak hesap etmedim hiç.Ben beğendim, alacağım bundan da çakarlı modda kaç saat sürüyor pil ömrü acaba?
Hızlı çakar modu baya göz alıyor,ben hep yavaş çakar modunda kullanıyorum. Ben o extenderı önde ne kullanıyorum,baya iyi iş görüyor.Arkadan gelen araç yön değiştirir. Gayet güzel görünüyor. Extender da gayet başarılıymış.
On numara beş yıldız olmuş abi ama bizde o kabiliyet yokElektrik - elektronik bilginiz varsa kendiniz yapın. Bisikletim klasik yol yarış bisikleti, bisiklet üstündeki renk uyumuna dikkat ederim, gündüz dikkat çekmiyor bile.236647 dosyayı görüntüle
Sele borusunun içini 18650 li-ion pil yuvası olarak kullandım.
236648 dosyayı görüntüle
236649 dosyayı görüntüle
Gözlerimizi farlarıyla rahatsız eden araç şöförlerine sürpriiiz 🤣
236653 dosyayı görüntüle
Not: Bisikletli gece sürüşlerinde diğer bisikletçileri ışığın rahatsız etmemesi için ışık devresine farklı 2 değerde direnç bağlanarak 2 kademeli anahtar ile çalıştırılabilir.