@Faruk Emre Kaya
ben pek o kadarda hayret etmiyorum ve doğal karşılıyorum ,geçmiş tarihimize bakar isek, türk toplumu bisikleti bi ulaşım aracı olarakmı gördü yoksa bir çocukluk hastalığı olarakmı gördü .bizim toplumuzun değer yargıları bence epey gerilerde ,bisiklet konusunda bu toplum çoktan yıllarca sınıfta çakmış ve ikmale kalmıştır ,bisiklet bu toplumun öz damarlarına nüfus etmemiş ,ne demek öz damarlarına nüfus etmek ,bi kere ekonomik bi araç insan önce şunu düşünecek yav arkadaş ben toplu ulaşıma para çok veriyorum bir ayda,
ne gerek var binerim bisikletime giderim işime, ha ona göre aksesuar değiştiririm iş yerinde,
bunun içinde arkaya bisiklet çanta yaparım olur biter ,bu forumda işine bisiklet giden dostlarım var,onları kutlarım, onlar uyandılar meseleye ama istanbulda kaç kişi uyandı ona bakacağız ,biz zor uyanan bi milletiz salyangoz gibi gideriz ve düşünmek pek istemeyiz çünkü düşündüğü zaman insan doğruyu bulacakta ama düşünmekten kaçmak kolay bi yol,istanbul artık kaybedildi alt yapı sıfır ,yeni baştan kurmak lazım onun için zati para yok .en basit örnek yüzde 80 kaçak bina var bi depremde çok bina yıkılacak istanbulda ,
biz planlama nedir bilmeyiz ,bizim 10 yıllık planlarımız ileriye dönük değildir, yumurta kapıya dayanır aklımız başımıza gelirde ,şu son 1999 depreminden bu millet ders almamıştır ,,yalovada çürük binaya rüşvet verip sağlam raporu çıkartıp içine kiracıyı yerleştiren insanda bizim insanımız ,
bu kültür değildir ,şapkamızı önümüze alacağız yorganın en büyük iğnesini kendimize batıracağız bırakacağız gevur ile uğraşmayı önce kendi evimizi adam gibi yapacağızda ,bu da sizin ne kadar zengin olduğunuza bakar ,bir asfalt döküyorsunuz 3 yıl sonra pert oluyor ,niye yok para bizde ucuz kalitesiz malzeme desen çok,ha bisiklet yollarımı hak getire olacağını zannetmiyorum kısa zamanda ,,bir kaç nesil geçmeli istanbuldan ,belki bi şey olur,,