Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Asansöre bisiklet sığmıyor?

Volkan Keskin

Aktif Üye
Tepki
141
7 katta oturuyorum ve bisikletim asansöre sığmıyor.Ve 7 katı elimle Çıkarıyorum.İndirmekte sorun yok fakat gezip geldikten sonra yorgunlukla çıkarması problem oluyor.

Fakat ön tekeri sökersem sığıyor. Sizce ön tekeri günde 1 sefer sökmek yalamaya sebep olur mu ve ya ne tür problemler yaratır bana.?

Scudo
Ne yalaması:) geçtiğimiz yıl bisikletin lastiği haftada ortalama 2 3 kere patlıyordu dediğin sorunla karşılaşmadım:)ayrıca pimli değilmi bisiklet.

@Volkan Keskin

Evet,yüksek markalı bisikletlerde olması lazım diye düşünüyorum.Hem kullanımı kolay hemde yalama gibi bir derdi olmaz...

• Beğen
Tepkiler: Volkan Keskin
yakınlarda otopark yok ve izmrde bisiklet çalınmaları çok arttı korkuyorum açıkça. ev bence en güvenli yer. Ön tekeri kaldırsamda sığmıyor. asansör 3 kişilik :(

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
bende 4. katta oturuyorum bisiklet daha 30 günlük keşke bizim binanında asansörü olsaydıda hergüsn söküp takmaya razıyım sabaha kadar 3,5 atıyorum inş bişi olmaz diye apartmanın merdivenlerine kilitliyorum

Çok kötü bi durum bende 5. katta oturuyorum ve apartmanda asansör yok dediğin gibi inerken problem yok ama yorgun halde gelip çıkarmak tam bir eziyet

@Volkan Keskin

Bisikleti şaha kaldır.tek arka jant üstünde yürüt asansöre sığar:::)))asansöre girince sola veya sağa bisikleti çevir sanada yer kalır.Tekerlek sökmene gerek kalmaz:::)))

@Bartu Aras

Bisikletin kadro boşluğundan sağ kolunuzu geçirin kadrodan sağ omuzunuza asın ayna ve dişliler sağda kaldığından üstünüz kirlenmeden yorulmadan merdivenlerden çıkabilirsiniz hep o sizi taşıyacak değil sizde onu taşıyacaksınız::))

• Beğen
Tepkiler: Maverick263
@semih59

Aynen katılıyorum, ben eski ihlas bisikletimle 2 arkadasmın bisikletini koyuyordum o şekilde hatta 10. kattan eslik edıyodum gayet guzel sığıyordu. :D

ön tekerleği havaya kaldırıp bisikleti arka tekerleği üzerine dikersen sığar bence ;)

bisikleti dik vaziyette koy asansöre elini de at gidona doğru bakan olursa kız arkadaşım dersin :D biz bu yöntemle kocaman transpaleti sığdırmıştık asansöre :D

@Volkan Keskin

çokta zor olmasa gerek gidon boğazı değişik anladığım kadarıyla gidon da iki parçadan oluşuyor gidon boğazında bir kilit olması lazım gidonlar bu kilite takılıyor olmalı kilidi açınca gidonlar serbest kalır kapatınca sabit kalır diye düşünüyorum :D

bende çalınmasın diye mecbur 3. kata çıkarıyorum ve dediğiniz gibi sürüşten gelirken çok zor oluyor merdivenler biraz geniş olsa en azından dinlenerek çıkaracağım ama maalesef omzumdan indirmeden çıkarıp indiriyorum :)

Geri