Merhaba, aranızda yeniyim. Yeni bir başlık açmak yerine, mevcut başlıklardan en güncel giri tarihli olana yazmak istedim. 155 kilo (190 boy) iken bisiklet satın aldım. bu bisiklete binebilmek (en azından dizlerime zarar vermeden binebilmek) için kilo vermeye başladım. Şu an 140 kiloyum, ödemesini yaptığım bisikleti henüz mağazasından teslim dahi almadım. Amacım 120-125 kiloya indikten sonra kullanmaya başlamak, bu kiloya inmek için hedefim de haziran ayı başı. (water fasting denen yöntem ile kilo veriyorum.) Ancak sabırsızlanıyorum.
Aldığım bisiklet Giant Escape 2 City Disc (XL) modeli, sizce 120'lere inmeden hemen binmeye başlamam bisiklet ya da benim açımdan sorun olur mu? Bisiklete bindiğimde hamlık yaşamamak için arada sırada salonda kondisyon bisikletine de biniyorum ancak 1 ay daha beklemeden bisikletimi kullanmaya başlamak beni daha mutlu edecektir. Bu arada bisiklet için, kiloma göre daha olacağı için memory foam bir sele de satın aldım, bu da en azından zayıflayana kadar biraz konfor etkisi yaratacaktır.
Son olarak, bisiklet ile yola çıkmayı planlamıyorum. Tuzla - Fenerbahçe'deki trafiğe kapalı bisiklet yolunda kullanmayı amaçlıyorum.