Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askılı tayt tavsiyesi

İşemeyin bi zahmet yol kenarına...

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
Pro Peleton hariç kınıyoruz.İncir ağacı felan denk gelir iş çıkartmayın.:D
c20cfa3b3e416e29dce423baa17a61fa.jpg

@BerkEvren
Ben hep dağda sürdüğüm için sıkıntı yok :ssrtcbya: yalnız şaka maka taytı alalı 800 km olmuştur, bir defa bile tuvalet ihtiyacı duymadım. Zaten yeterince efor gösterirsen evden tuvaletin gelmiş biçimde çıksan bile - ilginç bir şekilde- ihtiyaç kayboluyor :confused:

Tabi yarışçılar kendilerini sürekli olarak zorlamadıkları için ihtiyaç doğabiliyor.

• Beğen
@bisikletcicocuktaximmetro
Bende 35 yıldır tutmuyorum. Ama yol kenarına işeyecek duruma getirmedim kendimi hiç. Bu gayet normal gibi düşünüyorsunuz ama birde şu açıdan bakın; kadınlar bir ömür yol kenarı vs. alanlara işemeden yaşıyorlar. Demekki yapılabiliyormuş :)

Edirne yol yarışına başlamadan çişim acayip geldi ama yapma fırsatım olmadı. Yolda o kadar sıvı tükettim ama adrenalinden büyük ihtimalle çişim aklıma hiç gelmedi. :):):)

• Beğen
@bisikletcicocuktaximmetro

Evet buyuk dert o.
Ben askiyi takmiyorum 1 saat sonra tuvaletim geliyor siyirmasi kolay oluyor sonra takiyorum ama takip ciktiysam bayaa ustumu cirilciplak soymam gerekiyor tuvalet icin ... askisiz tavsiye ederim e bay den link atabilirim isteyenlere : )

@BerkEvren

Hahah nereye isesin millet 3 saat bisiklet suresince cis gelirse acimam yaparim ben kuytuya... hayir kim daha degerli benim cisim mi yolda bir daha asla gormeyecegim tircilar otobusculer araclar mi .... bakmasin rahatsiz oluyorsa agacin dibinde ayakta durul pozisyonunu almis birini gorunce kafasini cevirsin .... iseyin arkadaslarim sidiginizi tutmayin

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Demek bir bana "garip" geliyor sokağa işemek.
Gerçi milletçe yola sümkürdüğümüz, tükürdüğümüz düşünülürse kimsenin sıçmadığına şükretmem gerekiyor sanırım :snzdglsn:
Konu sapmasın başlıktan en iyisi. Askılı tayt konuşalım :islik:

@BerkEvren
Yurtdışında yaşıyorum ve dönem dönem birçok ülkede bulundum. Bu saydıklarınız bizim milletimize özgü birşey değil yabancılar daha alasını yapıyor, lafım şahsınıza değil ama malesef yabancıları cici ne hikmetse kendi milletimizi tu kaka görüyoruz.

Doğal ihtiyaç molasına gelince zaten kimse şehrin ortasında bu işi yapmıyor, benzinlik vs gibi imkân yoksa genelde herkes yerleşim yeri dışında yapıyor bu ihtiyacını.

bugün istanbulda çoğu yere bakmama rağmen ellerinde kalmaması ya da çok pahalı olmasından dolayı bir tayt bulamadım. Kısa askılı bir tayt arıyorum kaliteli olmasını uzun ömürlü olmasını bekliyorum. 300 tl gibi bir bütçem var. Önerileriniz nelerdir. Yurt dışı, yurt içi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uzun sürüşler (6-8 saat) için önerebileceğiniz taytlar nedir ?

Exuma'dan POC tayt öneririm ama internet satışı yok. Hatta mağazada bile kalmamış olabilir.

Şu satıcının taytlarının jel kalitesi çok iyi;
(link)

Yedek takım olarak almıştım şimdi bir takım daha sipariş ettim.
  • 7-8 Saatlik sürüşlerde hiç şikayetim olmadı. Beden tablosuna göre ölçü seçerseniz tam olacaktır.
  • Jel pedi - kaydırmaz bantları kaliteli
  • Teri dışarı atıyor - Çabuk kuruyor
  • İlk yıkama dahil renk atması yapmadı

• Beğen
Tepkiler: Sandozix
@BerkEvren

(link) bende bir kaç gündür bu ürünü takipteyim ürün hakkında yorumlar baya olumlu fiyat performans anlamında, ancak bu bahsettiğiniz ürün işimi görecekse gereksiz para vermeyelim :)

Merhabalar,

Askılı taytın içerisine giyeceğim sıfır kollu bir kıyafet tavsiye edebilir misiniz? Taytın askıları ciddi anlamda iz yapmaya başlıyor.

Merhabalar,

Askılı taytın içerisine giyeceğim sıfır kollu bir kıyafet tavsiye edebilir misiniz? Taytın askıları ciddi anlamda iz yapmaya başlıyor.

Mevsimine göre baselayer'lar (içlikler) var. Teri dışarı atan. Ben uzun zamandır (link) ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Mevsimine göre baselayer'lar (içlikler) var. Teri dışarı atan. Ben uzun zamandır (link) ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hocam Türkiye’de nereden alabilirim? Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Teşekkür ederim hocam Türkiye’de nereden alabilirim? Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Rica ederim. Ne demek. Türkiye'de bildiğim kadarıyla Performans Bisiklet ile Probike getiriyor castelli ürünlerini. Aşağıda linklerini bırakıyorum. Ancak sizin için bahsettiğim ürüne baktım. Stoklarda gözükmüyor. Belki aynı ya da yakın özellikte (sıcaklık ve ter atma kabiliyetlerine göre) başka modeli değerlendirebilirsiniz.

(link)

(link)

------------
Bazı yabancı sitelerin bir kaçına baktım, bir kaçında ürün stoklarda var.

(link)

(link)

• Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: TeAk ve ozanozan
Geri