Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Asla Durma'dan selamlar

Herkes istediği reklamı yapar tabi sıkıntı yok, bizimkisi yapıcı eleştirilerdi ki uzun zamandır kanalı izleyen ve abonesi birisi olarak nacizane tavsiyelermiz. Trek bisikletimle yolda giderken suonta saatime bakıp eğim yüzde kaçmış, evet %6 denmesi bana iğreti geliyor. Hatta bu donanımları her videonun altına son zamanlarda yazması daha iğreti geliyor. Mesala suonta saat için bir inceleme videosu yapsa, artı ve eksi yönleri ile adam akıllı bir video, inan açıp izlerim nasıl bir şeymiş bu diye ama bana böyle dayatılması hoşuma gitmiyor.

Ayrıca kameraya o saati her gösterdiğinizde saatte hiç bir şey görünmüyor:islik:

Scudo
Merhaba Fatih abi, hangi dişli oranlarını kullanıyorsun acaba. Bilen başka birisi varsa o da cevaplayabilir sorumu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Fixie Cem Bu nasıl kör ve sığ bir bakış aklım almadı okuyunca donup kaldım.
Kapitalizmin nimetlerinin olduğunu söyleyen birisi onun dünyaya neleri kaybettirdiğini görmekten aciz bir cehalet içinde demektir. Bugün dünyada milyonlarca insan antidepresanlarla, ilaç şirketleri, merkez bankaları ile uluslararası şirketlerin kıskacında hiçbirşeyden haberi olmadan ve daha kötüsü hiç düşünmeye ihtiyaç duymadan yaşıyor. Bu kahrolası sistemi hırs kölesi doymak nedir bilmeyen “nasıl daha fazla kazanırım”ı tek dert edinen insanlar yapılaştırdı. Kristof kolomb hala birçoğumuzun zihniyetinde büyük kaşif, gezgin, cesaret timsali olarak bulunuyorsa hep bize öğretilen yanlışlara düşünmeksizin bize verilen küçük nimetlere kandığımızdan böyleyiz. Aldığımız 3000tl aylık size ülkede ve dünyadaki zenginliklerin adil bölüşüldüğü izlenimi verebilir. Öyle değil! Adil bölüşüm hayal mi? Evet hayal. Fakat daha çok adil olunmasını istemek onurlu bir hareket olsa gerek. Çocuklar için, savaşla yok edilen bölgelerden sürgün milyonlarca insan için; kısaca masumlar için.

Biliyorum birileri gene komünist solcu vs diyecek. Hiç umrumda değil. Ne komünistim ne solcuyum. Bırakın artık bu kalıplaşmış ifadeleri. Bu ifadeler 50-60 sene öncesinin kelimeleri. Bizi ayrıştırıp böldükleri kelimeler. Neyse. Bu laf uzar. Köyün tek delisi olma riskini alarak bunları söyledim. Sıkıntı yok.

Daha önce bir vesileyle asladurma hakkında da birkaç eleştiride bulunmuştum. Bu başlıktan haberim yoktu. Kısaca tekrar birkaç şey söyleyim.

Asladurma tarzındaki youtuber lar bisikletin ve kültürünün gelişmesine yardımcı oluyorsa Demet Akalın Attila taş gibileri de bu ülkenin en büyük sanatını yapıyorlar. Demet akalının binlerce takipçisi yok mu? Kadın konserlerinde dolduruyor mu? Evet! E o halde kendisi büyük sanatçı! Diyebilir miyiz?Hayır bu denklem tamamıyla yanlış.

Çağrı terzioğlu gibi isimler varken bu arkadaşın çekim stili, kamera kullanımı ve anlatımı gerçekten amatörce. Burada kim daha iyi yarışına girmeye gerek yok. O yüzden isim vermemek belki daha doğruydu. Herneyse.

Şu sponsorluk konusuna gelirsek:

Diyor ki asladurma: büyük bisikletçiler de marka anlaşması sonucu başka bisiklet kullanamaz. Öyle. Fakat bu kıyas doğru değil. En azından nispeten kişilikli bir duruşla biraz özgürlük alanı istenebilir anlaşma sürecinde. Fakat gökten be yağarsa şükür mantığı söz konusu olduğu için bunları beklemek hata.

Bu youtuber kalabalığında o kadar markadan sponsorluk alıp üzerine ajitasyon da gereksiz olmuş. Montaj ve edit sürecinin ne zor olduğundan bahsediyordu gönderisinde... yapma lütfen! Sızlanmaya hakkın olmamalı. Çünkü kamera edit olayında en özensiz youtuberlardan birisin. Bir diyalog var, ver araya müziği; biraz kokpitten biraz ön-arka çekim, bolca gırgır hooop oldu bitti al sana 20dk’lık video.

Belki fazla ciddiye aldım. Doğru olabilir. Kim ne yaparsa yapsın banane demek de mümkündü tabi.
Düşüncelerimizin egodan ve bencillikten uzak olduğuna inanıyorsak söylemek en güzelidir.

@Rammstein111 Demet Akalın benzetmesi çok saçma olmuş. Bence yazdığınızı bir daha okuyup, gülün.

Ayrıca Çağrı Terzioğlu'nun youtube yayınları ile Asla Durma'nın youtube yayınlarının tek ortak noktası bisiklet. Çağrı Terzioğlu daha çok teknik konulara değiniyor, Fatih Topçu ise yarışlarla vs. ilgili bilgi veriyor. Ayrıca Fatih Topçu youtube paylaşımlarının vlog başlığı altında sunuyor yani yani daha çok kendi hayatından kesitler veriyor.

• Beğen
Tepkiler: okaancetin
@Fixie Cem
Su an yeni videosunda yeni degistirdi 53-39 dior bu ön dişli icin sanirim sadece , arkayi yazio muydu bilmiyorum :kötü:

Muhabbeti güzel arkadaşın ... :harika:

@mmakifNormalde 11 28 ve 50 34 kullanıyordu aynakol 53 39 oldu arka ruble dişli oranı değişmedi sadecr yenilendi diye biliyorum
Videoda her nekadar 150 gram hafifledi rampada fayda sağladı dese de servis yetkili 34 den 39 a çıkan bir dişli oranı var özellikle sert rampalarda zorlayacaktır ama alışılır zamanla

• Beğen
@Fixie Cem Kapitalizmin insanlığın en büyük belası olduğunu düşünen biriyim. Kapitalizm sömrü sisteminin yasal adıdır.Nimeti ise'' ARTI DEĞER'' dir bu da açlığın,yoksulluğun nedeni olan üretim mekanizmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Fixie Cem sence Dünya sadece kâr,para, daha çok kâr ve daha çok paradan mı ibaret ?

yeni tanıştım videolarınızla .. çok samimi buldum ben.. ve yol gösteriyorsunuz..Teşekkür ederim. Ankara'da Güzel bir grubumuz var keyifli sürüşler yapıyoruz. Yolunuz düşerse 120km civarı keyifli bir tırmanma antremanı yapabiliriz..

• Beğen
Tepkiler: okaancetin
Adam en son 2 Nisan 2018'de mesaj yazmış konuya. Herhalde zamanında,böyle bir konu açmaya ihtiyaç duymuş olacakki işini görüp gitmiş.Bu kadar insan sevgini dile getirmiş, dönüp bir teşekkür etmek gerekirdi.

Youtube'da bisiklet ile ilgili kaliteli içerik üreticisi az olduğundan tapılıyor kendisine olay bundan ibaret

• Beğen
Tepkiler: Wberlin
Adamın hayat hikayesini okudum gerçekten fazlasını hak ediyor. Güzel slogan Asla Durma her zaman en iyisini yapmak için çalış.

• Beğen
You tube da büyük takipçinizim severek izliyoruz sizi.

Yol bisikleti sürüş teknikleri, beslenme ve antrenman hakkında senden çok yararlı bilgiler edindim.Gerçekten teşekkür ederim.

Adam en son 2 Nisan 2018'de mesaj yazmış konuya. Herhalde zamanında,böyle bir konu açmaya ihtiyaç duymuş olacakki işini görüp gitmiş.Bu kadar insan sevgini dile getirmiş, dönüp bir teşekkür etmek gerekirdi.

Adam sporu sevdiği için bu işi yapmıyor. Ona para kazandırdığı için yapıyor. Babasının hayrına youtubeda kanal işlemiyor yani. Para kazanmak için yapıyor bu işi ve kazanıyor da. Forum ona para kazandırmıyorsa neden girsin? Neden buraya yorum yazmaya vakit harcasın? Klasik kapitalist zihniyet. Birkaç yıla Ataşehir'den bilmem kaçıncı katını alır. Sonra da güneyde bir yerlere taşınır. Eğer satılabiliyorsa da youtube kanalını da satar. Emekliliğinde, asgari ücretle yaşamını devam ettiren binlerce sadık takipçi sayesinde kazandığı paralar ile refah içinde yaşar. Kişisel fantezilerini tatmin etmek için fondo koşmaya devam eder. Vs vs vs... Bunu başarabilen herkesi kutlarım. Kendisini de kutluyorum.

Geri