Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Asla Durma'dan selamlar

Scudo
Ben de uzun zamandır takip ediyorum. Ama artık videolardaki reklamlardan aşırı sıkıldım. Hani izlerken insan bir bardağı bile sponsor tarafından mı alır diyorum. Hitabet olarak da sürekli aynı kelimeleri tekrarlıyor, rahatsız edici geliyor bana. Bilgilendirici videolar koyduğu için takipteyim ama benim düşüncelerim bunlar.

Ben çok şey öğrendim videolarından, özelliklede yeterli su içilmesinin önemini..Sonra çocuklardan birinin "yolda sana selam verdik kafanı çevirdin" gibi bir yorumuna, çokta sevecen yaklaşmadığını hatta biraz küstahça cevap verdiğini görünce bıraktım..Sonuçta para için yapıyor ve inkar etmiyor, seyircide müşteri bu bağlamda ve özgür..😊..Kaçar gider..
Zaten bisiklet camiasında kanalı olanlar az para yapınca ya motora geçiyor, ya yarışları bırakıyor, ya da pilot oluyor..😁

Adam bunu hem iş hem spor olarak yapıyor, hayatını bu şekilde idame ettirirken kalkıp çok fazla reklam yapıyorsun demeye insan utanır. Zaten reklamları izleyen yok, herkes 5 saniye sonra reklamı atla butonuna basıyor. E sıkıntı ne o vakit? Adam izleyicilerine daha iyi, daha kaliteli videolar çekebilmek için aldığı ekipmanın, ıvır zıvırın parasını bu şekilde çıkarıyor belki de. Başkalarının yaptığı harcamalar kendinden başka kimseyi ilgilendirmez!
Herkes bir şeyler düşünür, söyler. Bana göre Asla Durma Fatih Topçu, spor için yaşayan ve sağlıklı yaşamak için spor yapan biri. Sporu ve Sporcuyu destekleyen ve insanları spor yapmaya teşvik eden bir insan. Bilgilendirici videoları var. Buralara nasıl geldiğini de bilmiyorsanız, hayat hikayesini anlattığı videoyu açıp bakabilirsiniz. Kendini sürekli geliştirmeye çalışan biri. Tabi ki forumu da aktif bir şekilde kullanmasını ben de isterim, ama sırf forumu kullanmıyor diye bu yorumlar çok saçma geldi bana.
Saçma sapan kanallar milyon abonelere sahipken böyle değerli ve güzel işler yapmaya çalışan güzel insanların kanalları neden daha az abonede kalıyor, neden daha az beğeni alıyor onu da anlamıyorum.
Mesela;
(link)
Köstek değil, destek olalım arkadaşlar.

Saçma sapan kanallar milyon abonelere sahipken böyle değerli ve güzel işler yapmaya çalışan güzel insanların kanalları neden daha az abonede kalıyor, neden daha az beğeni alıyor onu da anlamıyorum.
Tamamen arz talep meselesi, şu lafa çok inanırım;
"Her kurtlu pirincin, bir kör alıcısı vardır"

@HakanAydn Yeri burası değil ama, birkaç gün önce bir tv programında şarkıcı Gökçe'nin attığı bir tweet konuşuluyordu. Özetle o sanatçı da bu duruma sinir olup o paylaşımı yaptığını söylemişti. Örneğin insanlar artık küfür edince bile daha çok izlenme ve beğeni alabiliyorlar. Oysa ki öyle güzel bilgiler edindiğim kanallara denk geliyorum ama abone ve izlenmelerine baktığımda çok az geliyor. Tabi ki bunda biraz da YouTube'un önerme sisteminin etkisi vardır.

İş yapmak daha doğrusu sevdiğin işi yapmak, para kazanmak, reklam almak suçmuş gibi yazmak açıkça kıskançlıktan başka bir şey değil. Ha içeriği yetersiz diye beğenmez ya da üslubu sevmez eleştirirsin ama para kazanıyor diye yermek...

Günaydın, kafa kısmı kaskla çok terliyor emmesi için bir çözüm arıyorum fakat bulamamıştım. Şimdi video da dikkatimi çekti sanki kaskın içinde bir şey var. Tam olarak isimleri oluyor mu yoksa şapka falan mı?

Asla durma = parayı veren düdüğü çalar.

• Beğen
Tepkiler: Homer
İş yapmak daha doğrusu sevdiğin işi yapmak, para kazanmak, reklam almak suçmuş gibi yazmak açıkça kıskançlıktan başka bir şey değil. Ha içeriği yetersiz diye beğenmez ya da üslubu sevmez eleştirirsin ama para kazanıyor diye yermek...
Millet olarak zaten en iyi yaptığımız iş. İyi birşeyler yapma çalışma çabasında olanı hunharca eleştirir, yapılan yanlış ve kötülüklere aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığı ile görmezden geliriz taaki işin ucu bize dokunana kadar.

Bu abiyi youtube kanalında izledim. Trek Madone bisiklet yorumu yapmış: "10 numara, 5 yıldız", "acaip abi yaaa", "bisiklet budur" şeklinde teknik, çok yararlı ve bilgilendirici videoları var. Üstteki fotoda göbeği numarası kısmen ötrmüş. Tam bisikletci abi...

Asla durmayı çok severim aksine çokta cana yakın birisi.
Hatta bir gün koşu yarışı için Erciyes'e gelmişti Bende onu görmek için yanına gittim ilk gün görüşemedik teknik toplantı vardı. İkici gün çıktım Erciyes'e adam ta kalktı kendi otelinden başka bir otele geldi birlikte başka bir otelde kahvaltı yaptık konuştuk muhabbet ettik gayet iyi birisi bence hatta ne zaman instagram'dan yazsam kesinlikle dönüş yapıyor bazı 'YT' lar gibi burnu havada değil.
Aldığı ekipmanlar illaki sponsor olacak buraya girmiyor forumda kimseye cevap yazmıyor diye kötülemek yanlış bir yorumdur bence.

Adam sporu sevdiği için bu işi yapmıyor. Ona para kazandırdığı için yapıyor. Babasının hayrına youtubeda kanal işlemiyor yani. Para kazanmak için yapıyor bu işi ve kazanıyor da. Forum ona para kazandırmıyorsa neden girsin? Neden buraya yorum yazmaya vakit harcasın? Klasik kapitalist zihniyet. Birkaç yıla Ataşehir'den bilmem kaçıncı katını alır. Sonra da güneyde bir yerlere taşınır. Eğer satılabiliyorsa da youtube kanalını da satar. Emekliliğinde, asgari ücretle yaşamını devam ettiren binlerce sadık takipçi sayesinde kazandığı paralar ile refah içinde yaşar. Kişisel fantezilerini tatmin etmek için fondo koşmaya devam eder. Vs vs vs... Bunu başarabilen herkesi kutlarım. Kendisini de kutluyorum.
Spor, o işi sevmiyorsan kolay kolay yapılacak bir şey değil, yapsan bile devamı zor gelir. Parayı geçtim, aşırı kilolu olan adama bu şekilde devam edersen bir ton hastalığa yakalanacaksın, perişan olacaksın desen bile istikrarlı sporun çıkması muallak. O yüzden sporu severek yaptığını düşünüyorum. Gelir elde etmesi, sporun devamı için gerekli olan bir şey. Hem spor yapıp hemde bundan para kazanmak güzel bir şey. :) Bildiğim kadarıyla önceki işi de, geliri de gayet iyi olan bir işmiş. (şirket mi, sosyal medya ajansı mı neydi hatırlamıyorum) Sonra oradaki haklarını sattığını bu yola koyulduğunu söylediğini hatırlıyorum. Valla ne kazandığı ne kazanmadığı beni ilgilendirmez, yaptığı iş sosyal medya işi ve müşterisi takipçileri. Takipçilerine ne kadar değer verirsen onlarda sana o kadar değer verir ve boş zamanını seninle geçirir bu da sana gelir olarak döner. Adam sadece üye olup birkaç soruyu cevaplamış ve çıkmış. Sonra reklamını yapıp gitmiş. Burası teknoloji sitesi olsa anlarım, lakin burası bisikletforum. Seninde sunum yaptığın parkurlardan bir aletin severlerinin olduğu yer. Burada aktif olması kendi yararına olacak bir şeydir ama bu kendine kalmış bir şey. Eleştirdiğim nokta budur.

Bir dönem takip edip sonra takipten çıkmıştım neden bıraktığımı hatırlamıyorum ama kullandığı ekipmanlar kişinin gelir düzeyinin üzerinde olunca milletin canı sıkılıyor olabilir.

Zaten bisiklet camiasında kanalı olanlar az para yapınca ya motora geçiyor, ya yarışları bırakıyor, ya da pilot oluyor..😁

Tam bastın :D Bi ara denk gelince açardım, hızlı ve çılgın diye :D şimdi gıdıklı, göbekli, sivilceki olarak 1000lik motora geçti :D Motorla ilgili paylaşım yapmaya başlayınca tıklamıyorum bile. Kendi çektiğim videolarimi izliyorum, tırmanırken, inerken daha çok keyif verio be :D

Merhaba Arkadaşlar,
Yorumların hepsi çok güzel teşekkür ederim. Evet arada beni eleştiren yorumlar da var. Çok normal. Herkes sevecek diye bir şey yok.

Ben videolarımda elimden geldiği kadar insanları spora çekmeye, bisiklete, koşuya çekmeye, yarışlarda ne kadar eğlendiğimizi göstermeye çalışıyorum. Hatalar mutlaka yapıyorumdur. Ve tabiki sponsorlarımı yer yer ön plana çıkartıyorum. Bu da bazı arkadaşları rahatsız edebilir buna da bi lafım yok. Ama şöyle de bir gerçek var. Bu markaların çoğu bana sponsor olmadan önce de ben bu markaları kullanıyordum. Bisikletim, saatim, ayakkabılarım.
4 senede 650vlog ve toplamda 850 video yaptım. Bi arkadaş bundan yakındığımı söylemiş editlemek zor oluyor demişim bir yerde. Kolay değil. Ama bu benim işim ve elimden geldiğince düzenli ve düzgün bir şekilde yapmaya gayret ediyorum. yeri geliyor 1 bucuk ay eve uğramadığım oluyor. Bi arkadaş demiş yakında güneye yerleşir ataşehir'de ev alır falan diye. Keşkeeee. ama emin olun oyle paralar kazanılmıyor.
Beni en çok motive eden şeyler takipçilerden gelen mesajlar. Hepsine tek tek cevap vermeye çalışıyorum. Youtube da yorumlara cevap vermeye çalışıyorum. Bu arada instagrama da içerik oluşturuyorum. Arada antrenmanlarımı da yapmam lazım. O yüzden de Bisiklet Foruma yeterince zaman ayıramıyor olabilirim. Zaten hiçbir zaman forum takip eden bir insan olmadım.

Görüşlerinize sonuna kadar saygılıyım. Özgür bir ülkedeyiz. Videolara gelince, ben bu kadarını yapabiliyorum. Daha iyisini yapan varsa yapsın da biz izleyelim :)
Bir arkadaşta göbekli demiş. Evet dönem dönem oluyor. Profesyonel sporcu değilim. Ama o paylaştığın fotodaki finiş Kapadokya ultra trailin(Koşu yarışı) 63km lik parkurunu 8 saatte bitirdiğim zaman çekilmiş bir fotoydu. Yine aynı bünye 2 ay önce Estonya Tallinde 10 saat 45 dakikada Ironman bitirmişti(3.8km yüzme, 180km bisiklet,42km koşu). Gel yarışalım ;) Hee bu arada benim 42 yaşında olduğumu unutmayın arkadaşlar.

Kendinize iyi bakın.

Geri