Merhaba Arkadaşlar,
Yorumların hepsi çok güzel teşekkür ederim. Evet arada beni eleştiren yorumlar da var. Çok normal. Herkes sevecek diye bir şey yok.
Ben videolarımda elimden geldiği kadar insanları spora çekmeye, bisiklete, koşuya çekmeye, yarışlarda ne kadar eğlendiğimizi göstermeye çalışıyorum. Hatalar mutlaka yapıyorumdur. Ve tabiki sponsorlarımı yer yer ön plana çıkartıyorum. Bu da bazı arkadaşları rahatsız edebilir buna da bi lafım yok. Ama şöyle de bir gerçek var. Bu markaların çoğu bana sponsor olmadan önce de ben bu markaları kullanıyordum. Bisikletim, saatim, ayakkabılarım.
4 senede 650vlog ve toplamda 850 video yaptım. Bi arkadaş bundan yakındığımı söylemiş editlemek zor oluyor demişim bir yerde. Kolay değil. Ama bu benim işim ve elimden geldiğince düzenli ve düzgün bir şekilde yapmaya gayret ediyorum. yeri geliyor 1 bucuk ay eve uğramadığım oluyor. Bi arkadaş demiş yakında güneye yerleşir ataşehir'de ev alır falan diye. Keşkeeee. ama emin olun oyle paralar kazanılmıyor.
Beni en çok motive eden şeyler takipçilerden gelen mesajlar. Hepsine tek tek cevap vermeye çalışıyorum. Youtube da yorumlara cevap vermeye çalışıyorum. Bu arada instagrama da içerik oluşturuyorum. Arada antrenmanlarımı da yapmam lazım. O yüzden de Bisiklet Foruma yeterince zaman ayıramıyor olabilirim. Zaten hiçbir zaman forum takip eden bir insan olmadım.
Görüşlerinize sonuna kadar saygılıyım. Özgür bir ülkedeyiz. Videolara gelince, ben bu kadarını yapabiliyorum. Daha iyisini yapan varsa yapsın da biz izleyelim
Bir arkadaşta göbekli demiş. Evet dönem dönem oluyor. Profesyonel sporcu değilim. Ama o paylaştığın fotodaki finiş Kapadokya ultra trailin(Koşu yarışı) 63km lik parkurunu 8 saatte bitirdiğim zaman çekilmiş bir fotoydu. Yine aynı bünye 2 ay önce Estonya Tallinde 10 saat 45 dakikada Ironman bitirmişti(3.8km yüzme, 180km bisiklet,42km koşu). Gel yarışalım
Hee bu arada benim 42 yaşında olduğumu unutmayın arkadaşlar.
Kendinize iyi bakın.