srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.982
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
link verseydiniz daha iyi olurdu amaarkadaşların dedikleri dogru tek taraftan hesaplamış. assiaoma app ayarlarından kontrol etmek lazım
favero çift taraf değil mi,Maalesef gene eksik ölçüm yaptı. Neden yapıyor anlamadım. Kaldırıp tekrar kurunca düzelmişti ancak Gelibolu triatlonunda yine eksik kaydetmiş.![]()
![]()
favero çift taraf değil mi,
garmin modeliniz 1030 değil mi,
PM yi 2 tane farklı sensör olarak görüyordur, ikisini de bağlayın garmine
Olabilir hocam, ben iki sensörüde bağladım ilk aldığımda hiç sorun yaşamadım. Ama arkadaşımız zaten tek taraflı kullanıyormuş.Geçmiş tecrübelerime dayanarak, dual PM'de çift sensör görmek normal Garmin'de, ama genelde biri üzerinden veri iletişimi oluyor. Doğru olanı seçmek lazım. Hatta Giant PowerPro Powermetre kullanırken 3 tane (2 tane gauge, 1 tane transponder) sensör görüyordum, doğru olanı seçince düzgün veri alıyordum
Power metre tek taraflı, Edge 1030+ ayarlarda, ne cihazda (edge) nede power metre uygulamasında konu ile alakalı bir ayar göremedim.
Daha önce sorunsuz kullanıyordum. Son zamanlarda böyle yapmaya başladı.
Power metre tek taraflı, Edge 1030+ ayarlarda, ne cihazda (edge) nede power metre uygulamasında konu ile alakalı bir ayar göremedim.![]()
Daha önce sorunsuz kullanıyordum. Son zamanlarda böyle yapmaya başladı.
Nabız sensörleriniz de çalışmayı durdurdu mu o esnadaHerkese keyifli forumlar 🙋🏻♂️,
Bugün iki arkadaş+200 km lik uzun yaptık.. ikimiz de favero çift tarflı PM kullanıyoruz ve turumuzun 150 . Km lerinde her iki PM de saçmalmaya başladı. Anlık güç değerlerimizi "25/0/45/25/0.." şeklinde göstermeye başladı.. önce onda 5 dk sonra da bende oldu bu durum .. PM leri uygulamadan aç / kapa yaptık, tek taraflı yaptık, garminde de unut yaptık olmadı.. Acaba sorun ne idi, yarın tekrar bakacağız..
Abi o zaten şaşırttı, diğer sensörlerde sorun yoktu, hatta telefonlar da çekiyordu.. Eve dönene kadar düzelmedi.. Şarjları da yarıdan biraz fazlaydı..Nabız sensörleriniz de çalışmayı durdurdu mu o esnadaMuhtemelen jammer tüm sinyalleri kesiyor olmalı
![]()