Scudo Sports

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

strava verisini paylaşır mısınız? oradan anlaşılır.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Scudo
1716798063522.png

1716798135565.png

1716798150853.png

1716798163152.png
1716798180879.png

link verseydiniz daha iyi olurdu ama :) arkadaşların dedikleri dogru tek taraftan hesaplamış. assiaoma app ayarlarından kontrol etmek lazım

link verseydiniz daha iyi olurdu ama :) arkadaşların dedikleri dogru tek taraftan hesaplamış. assiaoma app ayarlarından kontrol etmek lazım

İlginiz için teşekkürler, bakacağım umarım dediğiniz gibidir yoksa bu kadar verimsiz sürdüğüm için kendimden şüphelenmiştim. :kötü: :krktm:
(link)
(link)

Dün akşam sensörü kaldırıp (Edge1030+) tekrar ekledim, bu sefer Ant+ olarak bağlandı.
Dediğiniz gibi veya verilen bağlantıdaki garmin forumda yazdığı gibi bir ayar bulamadım programda.
Bu sabah denemek için işe bisiklet ile geldim, sanki düzelmiş gibi.

(link)

Maalesef gene eksik ölçüm yaptı. Neden yapıyor anlamadım. Kaldırıp tekrar kurunca düzelmişti ancak Gelibolu triatlonunda yine eksik kaydetmiş. :krktm: :kötü:

Maalesef gene eksik ölçüm yaptı. Neden yapıyor anlamadım. Kaldırıp tekrar kurunca düzelmişti ancak Gelibolu triatlonunda yine eksik kaydetmiş. :krktm: :kötü:
favero çift taraf değil mi,

garmin modeliniz 1030 değil mi,

PM yi 2 tane farklı sensör olarak görüyordur, ikisini de bağlayın garmine

favero çift taraf değil mi,

garmin modeliniz 1030 değil mi,

PM yi 2 tane farklı sensör olarak görüyordur, ikisini de bağlayın garmine

Geçmiş tecrübelerime dayanarak, dual PM'de çift sensör görmek normal Garmin'de, ama genelde biri üzerinden veri iletişimi oluyor. Doğru olanı seçmek lazım. Hatta Giant PowerPro Powermetre kullanırken 3 tane (2 tane gauge, 1 tane transponder) sensör görüyordum, doğru olanı seçince düzgün veri alıyordum

Power metre tek taraflı, Edge 1030+ ayarlarda, ne cihazda (edge) nede power metre uygulamasında konu ile alakalı bir ayar göremedim. :kötü:
Daha önce sorunsuz kullanıyordum. Son zamanlarda böyle yapmaya başladı.

Geçmiş tecrübelerime dayanarak, dual PM'de çift sensör görmek normal Garmin'de, ama genelde biri üzerinden veri iletişimi oluyor. Doğru olanı seçmek lazım. Hatta Giant PowerPro Powermetre kullanırken 3 tane (2 tane gauge, 1 tane transponder) sensör görüyordum, doğru olanı seçince düzgün veri alıyordum
Olabilir hocam, ben iki sensörüde bağladım ilk aldığımda hiç sorun yaşamadım. Ama arkadaşımız zaten tek taraflı kullanıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Power metre tek taraflı, Edge 1030+ ayarlarda, ne cihazda (edge) nede power metre uygulamasında konu ile alakalı bir ayar göremedim. :kötü:

App üzerinden zero yapma seçeneği veya fab. ayarlarına geri dönüş var mı?

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu

Haftasonu o sıcak ve susuzlukta hepimiz hata verdik, normaldir :)

Şaka bir yana, favero uygulamasında aşağıdaki gibi bir bölüm var. Doğrudan alakalı olmayabilir ama kontrol etmekte fayda var.

Screenshot_20240603_190504_com.favero.assioma.jpg

Powermetreyi saatinize de bağlamış ve o bağlantı BLE kalmış olabilir mi? Bunu da kontrol edebilir misiniz, öyleyse onu da kaldırıp Ant+ bağlamayı deneyebilirsiniz.

@gurkan ilginiz için teşekkürler, bu ayarı görmemiştim, akşam bakacağım. Evet saatim de garmin onda da tanımlı dediğiniz gibi olabilir, kaldırdım.

@lrfan hocam hem appten hem de cihazdan sıfırlama yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Şuan en uygun alabilceğimiz site neresi?

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Bugün iki arkadaş+200 km lik uzun yaptık.. ikimiz de favero çift tarflı PM kullanıyoruz ve turumuzun 150 . Km lerinde her iki PM de saçmalmaya başladı. Anlık güç değerlerimizi "25/0/45/25/0.." şeklinde göstermeye başladı.. önce onda 5 dk sonra da bende oldu bu durum .. PM leri uygulamadan aç / kapa yaptık, tek taraflı yaptık, garminde de unut yaptık olmadı.. Acaba sorun ne idi, yarın tekrar bakacağız..

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Bugün iki arkadaş+200 km lik uzun yaptık.. ikimiz de favero çift tarflı PM kullanıyoruz ve turumuzun 150 . Km lerinde her iki PM de saçmalmaya başladı. Anlık güç değerlerimizi "25/0/45/25/0.." şeklinde göstermeye başladı.. önce onda 5 dk sonra da bende oldu bu durum .. PM leri uygulamadan aç / kapa yaptık, tek taraflı yaptık, garminde de unut yaptık olmadı.. Acaba sorun ne idi, yarın tekrar bakacağız..
Nabız sensörleriniz de çalışmayı durdurdu mu o esnada :) Muhtemelen jammer tüm sinyalleri kesiyor olmalı ;)

• Beğen
Nabız sensörleriniz de çalışmayı durdurdu mu o esnada :) Muhtemelen jammer tüm sinyalleri kesiyor olmalı ;)
Abi o zaten şaşırttı, diğer sensörlerde sorun yoktu, hatta telefonlar da çekiyordu.. Eve dönene kadar düzelmedi.. Şarjları da yarıdan biraz fazlaydı..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
strava kaydını atarsanız inceleyebiliriz. grafikler nasıl hareket etmiş onu görelim.

• Beğen
Geri