Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Ankara'da yaşıyorum, önümüzdeki hafta İstanbul'a gecicem. Bakırköy'den florya'ya ve onun tersi olan karaköy yönüne açılıcam. IDO'yla bostancı'ya gecilebilir diye daha önce de kafamda kurmuştum. Yazdıklarınız benim için iyi oldu, yola çıkmadan önce bu başlık altında yine yazmayı düşünüyorum. Birlikte de gezebiliriz düşünen olursa.

Scudo
Merhaba sevgili forum uyeleri,

En son forumda aktif/giris yaptigim zamandan beri inanilmaz bir sure gecmis...

Yakin zamanda yasin getirisiyle birlikte bir ortopedik ameliyat daha gecirdim, epeydir binebilecek vaziyette degildim. Simdilerde ise sabirsizlaniyorum, bir grup olsa ve herkesin kondisyonu en cok benim kadar olsa ne iyi olur :hhhhhh:

Yeniden burada olmak guzel,

Sevgiler, selamlar

Gugus

Zeytinburnu iskelesi civarındayım. Şimdi Ataköye dönüyorum, yarın daha uzun sürücem.1470321051915-483940525.jpg

Ben Avrupa yakasının şanslılarındanım. Büyükçekmece de ikamet ediyorum. Cumartesi- Pazar sabahları göl turu yapıyorum yada sahilde yaklaşık 9 km lik bisiklet yolu mevcut. Ayrıca Büyükçekmece Bisiklet Kulubü ile salı-perşembe (Kumburgaz - Celaliye- Selimpaşa) turlarımız oluyor.

Benim ortam; Gaziosmanpaşa, Aibeyköy silahtar Eyüp ayvansaray balat unkapanı köprüden karaköy Tophane Fındıklı dolmabahçe Beşiktaş Ortaköy Arnavutköy Bebek Rumeli Hisarı. Dönüş aynı rota iki değişiklik karaköy eminnönü ve eyüpten demirkapı yokuşu. Bu güzergahı iki bisikletle yaptım. Sedona 410 ve Bfold 320yle. Bu hafta yeni bisikletim Dahon VD8le deneyeceğim. Güzel tecrübe olacak.

Bende floryada turluyorum bu tarafa gelirseniz haber edin ;)

• Beğen
Tepkiler: baracuda9
Geçmiş olsun bende şuan yeni sürücüyüm ve bisikletim iyi olmamasına rağmen sürmeyi seviyorum

Merhabalar, ben Florya-Yeşilköy civarında turluyorum fakat akşam saatleri insan sayısı fazla oluyor ve bisiklet yolunu işgal ediyorlar, biraz zor oluyor açıkçası, bir de zemin çok sarsıntılı, bu civara yakın alternatif güzergah gezen var mı?

Küçükçekmecede var ama kısa gelebilir ben yarın florya yeşilköy bakırköy zeytinburnu yapmayı planlıyorum

Yeşilköy'de parkur bitiyor, sonrasında Bakırköy-Zeytinburnu istikametine geçiş rahat mı?

İlk defa deniyeceğim ama zor olduğunu sanmıyorum

Bende floryada turluyorum sahilde ..yeni rota oluşturabiliriz , hafif kilolu olmam sebebiyle yeni başladım bisikleteKatılım olursa bi tur ayarlıyalım başlangıç için

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Florya - Yeşilköy civarında hafta içi akşam saatlerinde turlayan forum üyeleri var mı, birlikte hareket edebilir, ilerleyen zamanlarda alternatif güzergahları da değerlendirebiliriz.

Merhabalar,
Ben de 10 yıl kadar aradan sonra tekrar seleye oturdum yakın zamanda.
Bu ileti henüz 2. iletim olmasından olsa gerek bu forum bana yeni konu açtırmıyor :) Ben de haliyle böyle bir yer olsa da niyetimi ve başımdan geçenleri anlatsam diyordum.
Varım yani...

Bugun floryadan z.burnu sahile varmam 15 dakikami almadi bilginize bende varim bi tur ayarlayip sirkeciye gidebiliriz

Hepinize tesekkurler oncelikle,

Haftaya ufak ufak binmeye baslarim diye dusunuyorum. Ben Sisli'de oturuyorum, sizler nerdesiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri