Arkadaşlar bir süredir bisikletten uzaklaştığımı fark ettim, tekrar yoğunlaşmak istiyorum.
Hafta içi çoğu gün 4 - 5 gibi evde oluyorum, cuma cumartesi pazar günleri de genelde müsait olabiliyorum.
Denk geldikçe haftada 2-3 defa birlikte tur yapabileceğim bir iki arkadaş arıyorum.
Birçok bisiklet grubu var, ama bence en fazla 3-4 kişi birlikte sürmek daha iyi oluyor. Birlikte sürdüğüm arkadaşlar da yol bisikletine geçti genelde, bu sebeple mtb-tur bisikleti kullanıcısı arkadaşlar ile performanslar daha yakın olacaktır.
Ben Bayrampaşada oturuyorum, ama yol üzerinde buluşabiliriz, problem olmaz. Bu civardan akşamları Bebek, gündüz sürdüğümüzde de Sarıyer, Belgrad, Kemerburgaz vs. yapabiliriz.
Hafta içi akşam turladığımızda çok fazla duraklama yapmayacağız, çünkü genelde zaman kısıtlı oluyor. Sabah çıktığımızda ise belgrad da mangal bile yapabiliriz.
Bende Trek tur bisikleti var, uzun süredir ayda 1-2 ancak sürebildiğimden ilk birkaç hafta 30-40 km mesafeyi geçmeyiz ancak daha sonra 100-150 km ye kadar çıkabiliriz. Çabuk ısınırım, 4-5 yıldır binlerce km pedal çevirdim, şehirler arası turlar da yaptım.
Hız konusunda, normalde çok yavaş gitmem, sadece ilk birkaç hafta yavaş gidebilirim
Normalde trafikli bir İstanbul gününde uzun bir turda 17-18 ortalamam oluyor.
Mesaj atın, konuşalım.