Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@Uğur S.
Valla bilmiyorum da canavar gibi biseymis.

Google diye bisey duydum, belki orda olabilir. Yazinca cikiyormus, kullanabilir miyim bilmiyorum ana yine de bi deniycem

Haci ben de aradım ama bulamadım. Ondan sordum. Ne kafa buluyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Burcuu

Şaka şaka...Konuyu açanlara laf attım sadece.Arkadaşım hepsi[emoji106]

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Fitesli bisiklet mi olurmuş, kamyon mu la bu?
Tamamen saçmalık :)
@volkan Öz

@Uğur S.
Şaka bi yana bulmali bundan ugur. Her gittigimiz yere 13-14 mu goturucez? Evlatlik mi aldik la anahtari?

@Uğur S.
babasın la sen.. senin beyninde bir çip olduğunu ve bu sayede dünyadaki tüm ağlarla bağlantıda olduğunu düşünmeye başladım :)

alien beslemek kolay değil. kripton'a selam söyle

Arkadaşlar bir süredir bisikletten uzaklaştığımı fark ettim, tekrar yoğunlaşmak istiyorum.

Hafta içi çoğu gün 4 - 5 gibi evde oluyorum, cuma cumartesi pazar günleri de genelde müsait olabiliyorum.
Denk geldikçe haftada 2-3 defa birlikte tur yapabileceğim bir iki arkadaş arıyorum.

Birçok bisiklet grubu var, ama bence en fazla 3-4 kişi birlikte sürmek daha iyi oluyor. Birlikte sürdüğüm arkadaşlar da yol bisikletine geçti genelde, bu sebeple mtb-tur bisikleti kullanıcısı arkadaşlar ile performanslar daha yakın olacaktır.

Ben Bayrampaşada oturuyorum, ama yol üzerinde buluşabiliriz, problem olmaz. Bu civardan akşamları Bebek, gündüz sürdüğümüzde de Sarıyer, Belgrad, Kemerburgaz vs. yapabiliriz.

Hafta içi akşam turladığımızda çok fazla duraklama yapmayacağız, çünkü genelde zaman kısıtlı oluyor. Sabah çıktığımızda ise belgrad da mangal bile yapabiliriz.

Bende Trek tur bisikleti var, uzun süredir ayda 1-2 ancak sürebildiğimden ilk birkaç hafta 30-40 km mesafeyi geçmeyiz ancak daha sonra 100-150 km ye kadar çıkabiliriz. Çabuk ısınırım, 4-5 yıldır binlerce km pedal çevirdim, şehirler arası turlar da yaptım.

Hız konusunda, normalde çok yavaş gitmem, sadece ilk birkaç hafta yavaş gidebilirim :) Normalde trafikli bir İstanbul gününde uzun bir turda 17-18 ortalamam oluyor.

Mesaj atın, konuşalım.

Merhaba:) bizde kuzenimle beraber Yen'i başladık bu spora ben Fatih Çapa'da kuzenimde taksim Cihangir'de oturuyo sana uygun olursa bizde beraber kısa turlar yapabilceğimiz birilerini arıyoruz beraber turlayabiliriz:)

@Özgür K. işyerimin servisine bayrampaşadan biniyorum ve bayrampaşada iniyorum güzel ufak bi grubumuz var herkesin birbirine yardımcı olduğu performans yapmadan turlar yapıyoruz katılmak isterseniz bekleriz sizleri de

Carraro sportive var bende de 16 nisandan sonra başlamayı düşünüyorum şehir içi turlara :)

• Beğen
Tepkiler: fatihy
irtibata geçelim :)

Selam bende Fatih Edirnekapı'da oturuyorum bir iki haftaya kadar akşam saat 7'den sonra çıkmaya başlayacağım. Eğer sizin içinde uygunsa beraber sürebiliriz.

uygun biz zaten grup sürüşü yapıyoruz her zaman sürebiliriz :)

Arkadaş engellendi mi acaba , sayfasına ulaşılmıyor bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: fatihy
Geri