Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Bursa merkez ben . soner kupucu bey beyoglu

Scudo
ben k.çekmecedeyim beni floryadan alın sonra geri dönelim sirkeciye bende sizi bırakmış olurum nasıl fikir :D

Merhaba, ben de Bakırköy' de oturuyorum, zamanım oldukça bisikletimle Ataköy Bakırköy sahilyolunu turluyorum. Bahsettiğiniz bölgelerde tur düzenlerseniz ben de katılmak isterim.

@citk60
Cok samimi bir yaklasim olmus. Adami arnavutkoy karaburun yolunda damperli hafriyat kamyonlariyla burun buruna mi pedallattiracaksin? :)

Rota olarak aslında avcılar sahilin sonuna kadar veya çekmecede kanaryaya gelmeyen bölüme kadar olan kısımlar güzel güzergah. Avcılar sahile giderken biraz kaldırıma girmek gerek onu da söylemeliyim. Onun dışında arkadaşların dediği şehrin kuzeyine giden güzergahlar da güzel.

@Kuzey Ege Haklısınız ama bunu yazdığımda henüz o hafriyat kamyonları yoktu.

@baracuda9 @aybikee florya yeşilköy civarı akşamları turluyoruz ama alternatif güzergahlar arıyoruz, avcılar veya bakırköy vs.

IMG_9419.PNG Büyükçekmece göl turu. Her Cumartesi ve Pazar vazgeçilmezim oldu. Yokuşlu, inişli süper bir rota. Sabah 06:30 gibi başlarsanız çok fazla trafiği maruz kalmadan tamamlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
@ercaneris Var ama biz genelde 2 yada 3 kişi çıktığımız için ya boş gözlerle bize bakıyorlar yada bir iki kere havlayıp bırakıyorlar. Şimdiye kadar kovalayan olmadı. Tek başınıza giderseniz ne olur bilemem. Genelde tek kişi olan bisikletçilere köpekler daha çok musallat oluyor. Grup sürüşünde gözlerine çok büyük geliyor olabiliriz. :):)

@citk60
Nasil yoktu, yillardir kullanirim o guzergahi ve hep var. Ordalar. Cellat gibi...

• Beğen
Tepkiler: citk60
@Kuzey Ege Ben Arnavutköy de oturuyorum sürekli mecbur o yolu kullanıyorum eskiden rahatsız edecek şekilde yoktu ama bu son 1-1,5 aydır çok aşırı şekilde var.

Merhaba. Facebook hesabım yok. Olmayacak ta. Fakat instagram @Abbasyolcu7 hesabından haberleşelim. Grup turlarına dahil ılmak istiyorum. Kağıthane okmeydanı civarı. Dahon katlanır vybe d7

Evet arkadaşlar, Anadolu yakasında var böyle bir oluşum, Avrupa yakası için bir oluşuma ne dersiniz?
Nadir de olsa görüyorum gezen tek hız'cıları :) buralardaysanız tanışalım arkadaşlar.
@Uğur S. ile birlikte iki kişiyiz şu anda.

Sevgiler, saygılar hepinize...

bishop-bikes-singlespeed-6.jpg

Ulaşım ve kısa turlar için kullanıyorum fakat listeye beni de ekleyebilirsiniz.

Geri