Merhaba, ben de Bakırköy' de oturuyorum, zamanım oldukça bisikletimle Ataköy Bakırköy sahilyolunu turluyorum. Bahsettiğiniz bölgelerde tur düzenlerseniz ben de katılmak isterim.
Rota olarak aslında avcılar sahilin sonuna kadar veya çekmecede kanaryaya gelmeyen bölüme kadar olan kısımlar güzel güzergah. Avcılar sahile giderken biraz kaldırıma girmek gerek onu da söylemeliyim. Onun dışında arkadaşların dediği şehrin kuzeyine giden güzergahlar da güzel.
Büyükçekmece göl turu. Her Cumartesi ve Pazar vazgeçilmezim oldu. Yokuşlu, inişli süper bir rota. Sabah 06:30 gibi başlarsanız çok fazla trafiği maruz kalmadan tamamlayabilirsiniz.
@ercaneris Var ama biz genelde 2 yada 3 kişi çıktığımız için ya boş gözlerle bize bakıyorlar yada bir iki kere havlayıp bırakıyorlar. Şimdiye kadar kovalayan olmadı. Tek başınıza giderseniz ne olur bilemem. Genelde tek kişi olan bisikletçilere köpekler daha çok musallat oluyor. Grup sürüşünde gözlerine çok büyük geliyor olabiliriz.
@Kuzey Ege Ben Arnavutköy de oturuyorum sürekli mecbur o yolu kullanıyorum eskiden rahatsız edecek şekilde yoktu ama bu son 1-1,5 aydır çok aşırı şekilde var.
Evet arkadaşlar, Anadolu yakasında var böyle bir oluşum, Avrupa yakası için bir oluşuma ne dersiniz?
Nadir de olsa görüyorum gezen tek hız'cıları buralardaysanız tanışalım arkadaşlar. @Uğur S. ile birlikte iki kişiyiz şu anda.