Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@emreagca91 Bir süre önce özel mesaj alımını kapatmıştım, unutmuşum açmayı. Şimdi gönderebilirsiniz mesaj.

@Kirillov Olabilir, mesaj atarsanız konuşalım.

@fatihy Teşekkürler, ama ilk mesajda belirttiğim gibi bisiklet gruplarına katılmak istemiyorum. Yıllarca katıldım ve bence 2-3 kişi ideal sayı.

Scudo
Merhaba arkadaşlar bende Fatih / Yedikule de oturuyorum sahile iniyorum akşamları genelde katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: fatihy
arkadaşlar selam hepinize akşam saat 19:45-20:00 arası topkapı sosyal tesislerinden çıkış yapıp florya turu yapıp florya ibb sosyal tesislerde çay molası verip geri dönüş yapacağım bir kaç arkadaş daha katılacak katılmak isteyen olursa özelden mesaj atabilir :)

• Beğen
Tepkiler: juba
merhaba dostum bende katilabilirim

Hayırlı akşamlar dostlar. 2012 yılında sedona 751 modeliyle aranıza katılmıştım 2 yıllık macera sonucu askerlik sebebiyle sattım. Şimdi tekrar arayış içerisine girdim özellikle aliexpresdeki bisklet aksesuarları aşkımı tekrar kabarttı:) umarım güzel bir bisiklet bulurum

hoşgeldiniz bildiğiniz üzere burdaki insanlar yardımcı oluyor herkese :)

Selamlar, yardımcı olmak isterim yapabileceğim bir şeyse :)

@Mustafa Zeybek

Şehir içinde kullanacağım yakışıklı 1,1.5 bin liralık tavsiye bekliyorum. Yine sedonayamı baksak acaba?

Birde en son ki bisikletimde hidrolikden frenden tam memnun kalamamıştım yağmurda ötmesi vb şeylerden dolayı. V pabuç hem uygun olur benim açımdan kararsız kaldım

@Mustafa Zeybek almışken kaliteli olsun hocam süspansiyon olsun fakat fren konusunda kararsızım

@anıl kerem pehlıvan ağırlığınınızı ve yağmurda, çamurda, karda ve uzun inişlerde kullanıp kullanmayacağınıza bakarak seçim yapabiliriz :)

@Mustafa Zeybek şehir içinde kullanılacak ara ara günübirlik turlar ve kışlarıda keyfi çıkılabilir. 1.76 boy 90kg :)

@anıl kerem pehlıvan özelden devam edelim diyecektim fakat profilinize giremiyorum, buradan yazıyorum.

Yaşadığınız şehirde yağ basma, hava almak işlemini yapabilecek bisikletçi varsa hidrolik bakabiliriz. Yoksa bile aliexpress' ten bleed kit denilen yağ basma ve hava alma işlemini yapabileceğiniz kiti alarak kendiniz yapabilirsiniz, zor değil :) ben bisikletimle 115-120 kilo oluyorum, hidroliğe geçince aldığım keyif katlandı. Ben arazide kullanıyorum gerçi ama sizin için de hidrolik iyi olur diye düşünüyorum.

Amortisör demek fazladan ağırlık ve maliyet demek biliyorsunuz, ihtiyacınız var mı yok mu onu da etraflıca bir düşünün.

Herkese tekrardan merhabalar. İş düzenimi kurdum. Planlar baya bir değişti :) Çorlu'ya niyetlenirken Kadıköy'de buldum kendimi.

İşime yakın bir yer buldum 2 3 km sanırım. İşe gidip gelmek ve iş öncesi yada sonrasında gezmek ve zayıflamak amacıyla bisiklet kullanmaya karar verdim.

Şuan kafamdaki model Specialized Sirrus Sport Bisiklet 1900 TL civarında.

Ben ekipman dahil max 3000 tl ayırdım bu hobi için.

Sabah erken saatlerde ve akşam ağırlıklı kullanacağım.

Bir kaç ay kondisyondan sonra 50 100 km lik turlar düşünüyorum.

Bir ürün alırken her zaman orta seviye veya üst seviye almaya dikkat ediyorum (Daha sonra değiştirmek,donanım eklemek maliyet ve zaman kaybı benim için.

Bu yazdıklarım dahilinde, minimum bütçe ile bisiklet arıyorum. Önerileriniz bekliyorum.

Şuraya bir güncel çekelim :) 1 Eylül 2015 de konuyu açmışım :) O zamanlar hedefler farklıymış.
Aradan geçen zamanda Focus Cayo Al 105 setli bir bisiklet almıştım. Geçen ay onu sattım. Onunla sanırım 8500 km yol yaptım.

Yeni bisikletim KTM revelatör 3500 . Bakalım bununla ne kadar yol yapacağız? Ktm den sonra Cervelo niyetine girdim. Tabi aradan bir 3 5 yıl geçmesi lazım :)
Bakalım zaman gösterecek her şeyi.

Bol pedallı günler dilerim herkese ... Sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
İstanbul’lular nerde hani yok mu bir sürüş etkinliği sevgili forum üyelerimiz

• Beğen
Tepkiler: Can Suslu
Küçükçekmece ve çevresindeki etkinliklere ve arkadaşlara katılmayı isterim ben de.

• Beğen
Tepkiler: emr-e
Ben de bi dal etkinlik alırım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

45 yaşından sonra bisiklete başladım her sene bisiklet değiştirdim
yaklaşık 100 - 150 km lik turlar planlıyorum
düşük tempoda 1 günlük şehir içi veya şehir dışı
Esenler, Fatih ve yakın olan yerlerde olan arkadaşlar ile görüşmek dileği ile
iletişim marangozservis@gmail.com

Dosyalar

• loaded_touring_bicycle.jpg
    loaded_touring_bicycle.jpg
    173,8 KB · Okunma: 31
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
@sinkor Bakırköydeyim , ben ve/veyahut arkadaşlarım eşlik edebilir. tur planlarınız nedir? rotanız mevcut mu?

• Beğen
Tepkiler: Canerhan
Geri