Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Merhaba arkadaşlar.
İstanbul - Avrupa yakasında Eminönü'nden başlayıp boğaz kenarından 3 köprüye kadar sürüş yapmak isteyen arkadaşlar olur ise haber beklerim. Pazar sabah erken başlayıp erken başlarız sürüşe.
Gidiş dönüş çok zevkli bir parkur.

• Beğen
Tepkiler: domuzcuk
Scudo
Ben yeni aldım katlanırımı, biraz tecrübeden sonra katılmak isterim :)

Ben inanıyorum bu buluşma olacak.

• Beğen
Tepkiler: domuzcuk
@Akınlasınn Virüsten sonra ortalığın düzelmesi halinde Mayıs gibi buluşma ayarlayabilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
merhaba arkadaşlar
buraya yeni katıldım
mini katlanır bisikletim var
ve buradan etkinlikler yapılmaya devam ediyormu?
katlanır deneyimim daha evvel yok
trek kulancısıydım
2000 yılında istanbul datça gezim oldu 3 aylık
uzun süre ara verdim
ve tekrar başlayacağım
etkinlik ile ilgili konuları paylaşırsanız sevinirim
teşekkürler . herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Şu virus bir durulsun. Tüm boğaz kenarı bizim

Forumdaşlar merhaba.Uzun yıllar sonra iki teker sevdasına dahon vitesse d8 katlanır bisiklet tecihiyle geri döndüm.Almadan önce çok araştırma yaptım yazılar okudum videolar seyrettim.Burada bilgiler paylaşan değerli arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Şuanda hiçbir aksesuarım yok yavaş yavaş satın almayı düşünüyorum(kask vb..)

Organizasyon vs. Durumları olursa müsait oldukça katılmak isterim.Herkese güvenli ve keyifli sürüşler...

Forumdaşlar merhaba.Uzun yıllar sonra iki teker sevdasına dahon vitesse d8 katlanır bisiklet tecihiyle geri döndüm.Almadan önce çok araştırma yaptım yazılar okudum videolar seyrettim.Burada bilgiler paylaşan değerli arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Şuanda hiçbir aksesuarım yok yavaş yavaş satın almayı düşünüyorum(kask vb..)

Organizasyon vs. Durumları olursa müsait oldukça katılmak isterim.Herkese güvenli ve keyifli sürüşler...

Merhabalar, hoş geldiniz foruma.

Anadolu'da oturmuyorum fakat kaskı aksesuar olarak görmemeniz gerektiğini söylemek için yazıyorum, lütfen bir an önce edinmeye bakınız, zira kask gerçekten hayati öneme sahip bir ekipman. Muhakkak bir an önce edininiz keyifli ve güvenli sürüşler için.

Uzun kilometreleriniz olsun!

Evet arkadaşlar ilk defa bu foruma kaydoldum ve ilk defa sıfır bir bisiklet satın aldim. Bisikletin btwin riverside 500 modeli dün satın aldım yormuyor sadece çok dik yokuş varsa yoruyor 1.vitesste. Avrupa yakasında bahcelievlerde oturuyorum. Bisikletimi biraz kullanıp açayım Allah'ın izniyle İstanbul'daki turlara katılmak istiyorum.Ayrica dün bisikletimi satın alırken kaskımi ayakligimi bisiklet eldiveni mi ve kaliteli bir kilit aldım.Normalde kışı bekliyecektim ama kışın doğru düzgün suremem diye şimdiden aldım pişman dehilim

@mourad hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Ben de Karaköy'den başlayıp boğaz boyunca ortalama 20-25 hızla sürecek arkadaş arıyorum :)
Ben genelde hafta içi sabah ve akşam o güzergahı kullanıyorum işe gidip gelmek için. akşamları 18.30 civarı eminönünden çıkıyorum tarabya üstüne kadar. sabahlarıda 06.50-07,00 arası tarabyadan yola çıkıp eminönü yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
selamlar forumda yeniyim yaklaşık 2 aydır bisiklet sürüyorum ortalama 50 km sürüşler çıkarıyorum aktif sürüş yapabileceğimiz bir grup arayışındayım sabah erken saatlerde veya akşam iş çıkışı üzeri artık onun detaylarını netleştiririz sanıyorum. erkek arkadaşlarla sürüş yapacağım vakti & durumu müsait olan abiler kardeşler iletişim kurarsa sevinirim. ben arkadaşlarımla hafta içi akşam iş çıkışı 20 40 km arası, haftasonu pazar sabahları 80 100 km sürüşü yapıyorum. katılmak isteyen olursa muhakkak iletişim kuralım, kadroyu büyütmek istiyoruz. saygılar

ortalama 25-30 km süratle sürüyoruz bu detayı eklemiş olayım :)

Merhabalar ben Bakırköy sahilin ordan başlayıp sirkeci eminönü karaköy derken bebek sarıyere kadar sürüyorum solo biçimde grup olursak neden fazlası olmasın ? bir organizasyon düzenleyelim .

@coolcycle bende hanımla katlanır bisikletlerimizle bayramın ikinci günü Gaziosmanpaşa, balat, Eminönü, karaköy derken boğazdan 3. Köprüyü geçip kendimizi garipçe köyünde bulduk. Sirf gidiş 50 km. Mükemmel bir bisiklet parkuru. Herkese tavsiye ederim.

@Akınlasınn evet gerçekten çok hoş bir güzergah . Özellikle sizin gibi orta yaşlı insanları bisikletli görmek bir genç olarak beni mutlu ediyor .

@coolcycle Merhaba,

Facebook'ta avrupa yakası pedal gurubu var. Belirttiğiniz güzergahta performans sürüşleri yapıyorlar. Ben arada bir katılıyorum. Odukça keyifli oluyor, hepsi çok iyi insanlar.

Merhabalar. Bir hafta önce bisiklet aldım. Beyoğlundayım. Birlikte bisiklet sürebileceğim arkadaşlar arıyorum. Sanırım ilk zamanlar herkeste böyledir; tek çıkmak oldukça zor geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yazcayse
Ben de Beyoğlu'nda oturuyorum, genelde sarıyer tarafına gidiyorum .Hala bisiklet için arkadaş arıyorsanız haberleşebiliriz:)

• Beğen
Tepkiler: tubicycle
Geri