Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@coolcycle bende hanımla katlanır bisikletlerimizle bayramın ikinci günü Gaziosmanpaşa, balat, Eminönü, karaköy derken boğazdan 3. Köprüyü geçip kendimizi garipçe köyünde bulduk. Sirf gidiş 50 km. Mükemmel bir bisiklet parkuru. Herkese tavsiye ederim.
Aha biz.

bende katlanır bisiklet ile bu gruba dahil Oluyorum Avcılarda olsam da müsait olduğumda boğazda sürüyorum

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Scudo
Merhabalar. Evet güzel olur. Nasıl iletişim kurabiliriz?

@Akınlasınn eyüp-sarıyer arasında fırsat buldukça sürüş yapıyor eşi ile birlikte, bir defasında ben de kendilerine katılmış, çok keyifli vakit geçirmiştim. Fırsat bulursak tekrar yapabiliriz, siz de gelebilirsiniz @Yazcayse .
Merhabalar. Evet güzel olur. Nasıl iletişim kurabiliriz?
Telegram grupları kurulabiliyor hiç numara vs görünmeden.
Aha biz.

bende katlanır bisiklet ile bu gruba dahil Oluyorum Avcılarda olsam da müsait olduğumda boğazda sürüyorum
Telegram üzerinden haberleşebilirz 🙄

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yugioh
Şöyle acemi gurubu falan yok mu yahu, 15 ortalamayla giden 😊

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Süper! Hemen kuralım derneği 😊. VeloSlow olmaz, o alındı daha önce. 😆 BikeSlow veya RideSlow olabilir. 😊
Ben Bakırköy'deyim, orta noktada buluşma yeri ve de rota ayarladık mı tamamdır bu iş. 🤔

@Eshquia™ Hocam 2. El bisiklet almayı düşünüyorum bi kaç soruma yardımcı olur musun instagram vs aracılığıyla burdan özel mesaj atamadım

@Eshquia™ Hocam 2. El bisiklet almayı düşünüyorum bi kaç soruma yardımcı olur musun instagram vs aracılığıyla burdan özel mesaj atamadım
Olurum tabii ki. Fakat ben çok tecrübesiz bir bisikletçiyim. Bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Eshquia™ instagram kullanıcı adınız nedir? nasıl iletişim kurucaz.Bu arada şimdiden teşekkürler

grup aktif miiii ??? :))

Maalesef hocam bulamadım yalnız başıma pedallamaya devam edicem gibi görünüyor nerede oturuyorsunuz avrupada
Esenyurt tarafındayım ben. En zor kısım :)

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıldır aktif bisiklet sürüyorum. Yasakların kalkması ile tekrardan bisikletimle yollara çıkmaya başladım. Peugeot t11 model hibrit bisikletim var ortalama 15-20 km hız ile Küçükçekmece - Eminönü rotası yapıyorum akşamları. Bu rotaya katılmak isteyen yol arkadaşlarını beklerim. Forum kullanıcı adımı 'strava' uygulamasında veya google ile aratarak bana kişisel web sayfamdan ulaşabilirsiniz.

cDqL29D3h595SPs-wgQGFFUi3lKFpAyEcSsw9R9ferc-1536x2048.jpg

Herkese emniyetli sürüşler dilerim.

Avrupa yakasında bisikletçi olmak yıllardır çok sıkıntılı... Anadolu bu konuda çok daha iyi.

Yok İstanbul'dayım ilan acacak yer bulamadim kusura bakmayın :D

kadıköyde bir ilan var arkadaşlar. bu bisikleti alıp bana otobüsle gönderecek bir yiğit arıyorum. bisiklet sahibi şahıs illa elden veririm diyor çünkü. yardım etmek isteyen çıkar mı? yol masraflarını fazlasıyla karşılyabilirim.

kadıköyde bir ilan var arkadaşlar. bu bisikleti alıp bana otobüsle gönderecek bir yiğit arıyorum. bisiklet sahibi şahıs illa elden veririm diyor çünkü. yardım etmek isteyen çıkar mı? yol masraflarını fazlasıyla karşılyabilirim.
Hocam bir kaç yere daha yazmışsın. Bisikleti nereye gondericekler, burası bir forum ve sanal bir ortam, kimseye güvenme kendi işini kendin gör (iyi insan bulmak samanlikta iğne oldu) adam gider bisikleti alır basar gider. O zaman ne yapacaksın.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Geri