Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ayak üşümesi ve çorap önerileri

Hava akımını kesen forma mı giyiyorsunuz? Çorap kısmı kolay, her şey ıslanıyor sonuç olarak. Islandığı zaman en uzun süre sıcak tutan da yün, orası bir gerçek, yalnız hava akışını kesmiyor. Buharlaşan ter, 5 kat daha fazla üşütür, ısıl kapasitesi öyle diye. Beni korkutan üst baş.
Misâl, skuba dalışında da neopren giyiyorsunuz, deniz suyunu sizden yalıtıyor.

İçine hava durumuna bağlı ince kat kat giyinebileceğim,
İçinde polar katman olan softshell mont giyiyorum.

Softshell yerli ürunler başlığında detaylı konuştuk.:)

Yerli malı spor giyim softshell ürünler

Scudo
merhaba. birkaç ay öncesine kadar Murr Design üzerinden 2 çift çorap alacaktım. fakat site çoraplarını zamladığı ve 240TL'lik siparişin üstüne hala 20TL'lik kargo ücreti aldığı için Murr Design'dan vazgeçtim.

kendime fiyatı makul (çorap başına maksimum 100TL), beyaz renk ve bisiklet disiplinine uygun 2 çift çorap çorap arıyorum. çorabın adı ya da türünde "bisiklet çorabı" ifadesinin geçmesine gerek yok. çorabın özellikleri bisiklet disiplinine uygun olduğu sürece başka sporlardan (tenis, koşu vb.) önereceğiniz çoraplara da açığım.

Decathlon marka çorap önereceklere bir şey sormak istiyorum. Decathlon'un çoraplarına yapılan yorumlar çok iç açıcı değil. bu yorumlar gerçeği ifade eden yorumlar mı yoksa Decathlon'u karalama amaçlı yapılan yorumlar mı? Decathlon marka çorap kullananlarınız varsa deneyimlerinizi okumak isterim.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
merhaba. birkaç ay öncesine kadar Murr Design üzerinden 2 çift çorap alacaktım. fakat site çoraplarını zamladığı ve 240TL'lik siparişin üstüne hala 20TL'lik kargo ücreti aldığı için Murr Design'dan vazgeçtim.

kendime fiyatı makul (çorap başına maksimum 100TL), beyaz renk ve bisiklet disiplinine uygun 2 çift çorap çorap arıyorum. çorabın adı ya da türünde "bisiklet çorabı" ifadesinin geçmesine gerek yok. çorabın özellikleri bisiklet disiplinine uygun olduğu sürece başka sporlardan (tenis, koşu vb.) önereceğiniz çoraplara da açığım.

Decathlon marka çorap önereceklere bir şey sormak istiyorum. Decathlon'un çoraplarına yapılan yorumlar çok iç açıcı değil. bu yorumlar gerçeği ifade eden yorumlar mı yoksa Decathlon'u karalama amaçlı yapılan yorumlar mı? Decathlon marka çorap kullananlarınız varsa deneyimlerinizi okumak isterim.

Kış için kalın çoraptan bahsediyorsak ben kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 1 sene, hatırı sayılır miktarda kullandıktan sonra iplik atma, erime gibi şeyler oldu ama normal diye düşünüyorum. 4-5 derecenin üstündeki sürüşlerde üşüme problemi de yaşamıyorum ama ayakkabı hava alan bir ayakkabı olduğu için soğukta kılıfla kullanıyorum.

Decathlon çorabı için kim ne yorum yapmış yada nesin den memnun kalmadı bilemem ancak ben sana Decathlon'da satılan Artengo marka tenis çoraplarını kullanmanı öneririm.

Maddi açıdan sıkıntım yok, zamanında bilinmiş bisiklet kıyafeti üreticilerinin (Rapha, Castelli vb) çoraplarına 400-500 TL verip alıp kullandım ama Decathlon çorapları kadar memnun kalmadım. Yaşadığım ülkede Decathlon yok geçen sene Türkiye'ye geldiğimde 20 çift aldım. Kısacası marka olması yada pahalı olması bir malı maalesef iyi yapmıyor. Bahsettiğim çorabı bence bir dene birşey kaybetmezsiniz. Ben şu modelleri bisiklet ve günlük yaşamda da kullanıyorum. 😀

1751053-default.jpg1_org.jpg

@Semih Cavdar önerdiğiniz çorapı aldım ve dün elime geçti. bugün test ettim ve kendilerinden çok memnun kaldım. öneriniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
@Semih Cavdar semih hocam yaz aylarında giyime uygunmu acaba bende sipariş vereceğimde :9

Artengo çoraplara bir artı puanda benden. Üşüme terleme vs sorunu yaşatmıyor, kolay yıpranmıyor dahası da fiyat olarakta makul.

Uygun fiyatı bir siyah bir beyaz aldım gayet güzeller tavsiye edenlere teşekkür ediyorum 🙃

Decathlon çorabı için kim ne yorum yapmış yada nesin den memnun kalmadı bilemem ancak ben sana Decathlon'da satılan Artengo marka tenis çoraplarını kullanmanı öneririm.

Maddi açıdan sıkıntım yok, zamanında bilinmiş bisiklet kıyafeti üreticilerinin (Rapha, Castelli vb) çoraplarına 400-500 TL verip alıp kullandım ama Decathlon çorapları kadar memnun kalmadım. Yaşadığım ülkede Decathlon yok geçen sene Türkiye'ye geldiğimde 20 çift aldım. Kısacası marka olması yada pahalı olması bir malı maalesef iyi yapmıyor. Bahsettiğim çorabı bence bir dene birşey kaybetmezsiniz. Ben şu modelleri bisiklet ve günlük yaşamda da kullanıyorum. 😀

303118 dosyayı görüntüle303119 dosyayı görüntüle
Bisiklette ve günlük hayatta kullandığım bir çorap, her anlamda cok memnunum fakat kalitesi peyderpey düşüyor gibi geliyor.

Geri