Scudo Sports

Aydın

merhaba aramıza hoş geldiniz..

Scudo
HoŞgeldİnİz. Facebook sÖkelİ bİsİkletÇİler grubu katilabİlİrsİnİz.

Merhabalar adım Damla Bozyel Didim Meslek Yüksekokulunda öğrenciyim. Bisiklete 2013 Haziranda gönül verdim. Didimde bisiklet severler varsa buluşup küçük turlar yada etkinlikler düzenleyebiliriz. Herkese iyi forumlar dilerim.

Foruma hoş geldiniz Damla Hanım. Umarım hoş vakit geçirirsiniz. İyi forumlar.

Merhaba aramıza hoş geldiniz

iyi forumlar..

Hoşgeldiniz. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Alışkanlık yapma gibi bir özelliği var bu forumun :rolleyes:.

Teşekkür ederim Orkun Bey. Forumu sürekli takip ediceğimi düşünüyorum. iyi forumlar.

Selam. 1.5 yıldır ailem Didim'de yaşıyor ben izmirde öğrenciyim. Tatillerde gelsem de bisikletimi yaz tatilinde getirmeyi düşünüyordum. Burada bir kitle olusursa haftasonları bile atlayıp gelebilirim :D

@brlaltnts

Birol kardeşim hoşgeldin.. Bende göbek durumum ve oğlum yüzünden bisiklete binmeye başladım ahandaaa bir baktım ki altımda Lapierre yol bisikleti.. tastamam 8-9 kilo verdim.. 85 kg civarındayım.. Dahada verecem nasipse.. Hele hele bizim yaşlarda bisiklet süper oluyor :);)

Gayretin için teşekkürler.. sakın geri kalma.. daima ileri ;)

Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Ben didim akbüke yerleştim geçen hafta burada bisiklet tutkunu arkadaşlar arıyorum eğer bu çevrede arkadaşlar varsa uzun veya kısa turlar yapmak için bir kulüp vs de göremedim. Eğer bisiklet sever arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim. Tekrar selam herkese. :)

Merhabalar bende didim-akbükte oturuyorum bisiklet seven bir kulüp falan henüz bulamadım. :)

Oğuzhan Bey foruma hoş geldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. İnşallah forumda kendinize tur arkadaşı bulup en yakın zamanda turlara başlayabilirsiniz.

@Damla Bozyel

İlk önce dostlar arasına hoşgeldiniz.. :) Kafanıza kaskınızı takıp didim de gezdiğiniz zaman mutlaka bisikletsevelere rastlayacağınız dileklerimle size kolay gelsin derim.

• Beğen
Tepkiler: Damla Bozyel
Herkese merhaba. Foruma yeni kayıt oldum ve şimdiden ortamı çok sevdim:) İzmir'de ikamet edip, Aydın'da okumaktayım. Bisiklete yeni baslayacağım. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Haziranda başlayacağım inşallah pedallamaya :) Buradan yeni başlayanlar için tavsiyelerinizi alabilirim. Bisiklet seçimi konusunda özellikle. Aydın'da olanlar özellikle yardımcı olurlarsa sevinirim.
Sevgilerle :)

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İzmir'de nerede oturuyorsun? Bayiler genelde iyi izmirde. Mithatpaşa caddesinde iki tane, alsancakta 2 tane, çankayada iki tane düzgün bayi var. Ben Karşıyaka Seda bisikletten aldım bisikletimi.

Hoşgeldin.

@farukbal
Hoşgeldin. Öncelikle bisikleti ne amaçla ve hangi tür zeminde kullanmak istiyorsun ona bir karar ver, sonra türlere/modellere geçilir...
@S.Paker
Hocam hangi bisikleti almıştınız, paylaştıysanız kaçırmışım...

Karabağlar. Evet açtığınız konuda okumuştum oradan aldığınızı. Süpriz bir şekilde sedona 325 almıştınız sanırım :) Seda bisiklet mantıklı geliyor ama bana çok ters kalıyor.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri