Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aydın

Onlar belli aslında. Bisikleti uzun yol için kullanacağım. Genellikle asfalt zeminde kullanacağım ama toprak yolda da kullanacağım arada elbette. Şehir içi ve şehirler arası turlar planlıyorum.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Scudo
İncirliova'da kısa turlar için pedal arkadaşları arıyorum...
İyi günler...

Söke'deyim Didim'e bir kere geldim ve o gün geri döndüm Günü birlik tur anlayacağınız. Abim orada ticaretle uğraşıyor belki denk gelirsek yolum düşerse haber ederim

Foruma yeni katıldım. nazillideki bisikletçiler olarak toplanıp turlar düzenlesek çok güzel olur. geçenlerde tek başıma yenipazara gittim üç kere köpeklerle karşılaştım bi tanesi baya iyi kovaladı, karşıdan gelen araba olmasa tutardı paçamdan. 3-5 kişi olsak birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum.

nazillide bayram abi ve hasan abi var endüstri meslekte öğretmenler ikiside isterseniz onlara yönlendirebilirim seni

Nazilli' de Hasan Adil hoca var. Fizik öğretmenidir kendisi. Hala meslek lisesinde mi çalışıyor bilemiyorum. Atça' da oturuyor. Taha' nın selamı var dersen mutlu olurum görüşmeyeli uzun zaman oldu. Fakat onun kondüsyonuna yetişebilmen için 40 fırın ekmek yemen lazım. Ama kendisi kadirşinas bir insandır. Çok yardımı dokunur bir çok etkinlikte en öndedir.

Merhaba henüz yeni bir bisikletci olmam dolayısıyla Söke-Kuşadası civarındaki bisiklet parkurlarina yabanciyim, yol ve dağ parkurlarinin yerleri uzunluklari zorluk dereceleri hakkında bilgi edinmek istiyorum...

Ben de bugün itibari ile Nazilliye iniş yaptım bisikletle. Bisikletin üzerinde ismim ve 09 vardır beni durdurabilir peşime takılabilirsiniz :) Bakalım kimler varmış :D yakın zamanda yavaş yavaş km arttırarak bir yerlere gideceğim turlamak isteyen whisp me :D

Arada bir pide yemek için 1 günlüğüne Nazillili oluyorum :)

@Burak Küçük

Bir daha gittiğinizde benim için de 1,5 kıymalı yiyin. Gözümde tütüyor. (Kısmet Pide veyahut Bozdoğan Pide favorimdir.):D

Bir nazillili olarak sizleri tebrik ediyorum. İnş. birgün zamanım olur da gelirim ve turlara çıkarız.

Herkese merhabalar, foruma yeni üye oldum. Görev gereği şuan karamandayım ama tatil için sökeye gelicem.aslen sokeliyim.ikinci el fitness tarzı tur şehir bisikleti ariyorum.grub içinde bisikletini satmayı düşünen varsa haberleşelim, hem tanışmış oluruz yazın tur filan olursa da katılırım inşallah .

Sokeli bisikletciler..
Sarizeybekler bisiklet..
Soke dogasporlari dernegi
Sokeli amatör bisikletciler.. sokedeki bisikletcilere ulaşabileceğiniz facebook adresleri

@Kutluhan Seyhun
@Mustafa Erhan
mustafa selamın iletilmiştir biraz geçte olsa

Selam herkese pedaldaşlar aranıyor. Perşembe saat 20 00 da belediye önünde toplanıyoruz. okuyan okumayan, öğrenci, çalısan çalısmayan, bay bayan, bisikleti olan buyursun gelsinnnnn.

Selam ben de kuşadasındayım. Cuma ya kadar bisikletim gelmiş olur. Tanışalım birlikte turlarız.

İlk mesajla ikinci mesaj arasında beş yıl var ama bende yazayım, haftaya eğitim için Davutlar'da olacağım, bisiklet kiralayabileceğim ve akşamları turlayabileceğim yerler var mı?

Geri