alparslan betim
Üye
- Tepki
- 12
Büyük bir somun ve ona uyan metrik vida ile idareten bir çektirme aleti yapabilirsiniz.aynakolu sökmem gerek çektirme aletim yok civatayı söktüm üstünde zincir yoktu çıkması için olduğu yerde pedal çevirdim 2 3 dakika çıkmadı aynakola zarar vermeden ufak tıklattım çekiçle olmadı taktikleri alabilirmiyim varmı bir püf noktası
Somunun dış tarafına diş açmak gerekmez mi yerine yerleşmesi için?Büyük bir somun ve ona uyan metrik vida ile idareten bir çektirme aleti yapabilirsiniz.
Tahta koy tahtaya çekiçle kuvvetlice vur. Ayrıyeten wd-40 türevi yağlayıcı pas sökücü sprey sık.aynakolu sökmem gerek çektirme aletim yok civatayı söktüm üstünde zincir yoktu çıkması için olduğu yerde pedal çevirdim 2 3 dakika çıkmadı aynakola zarar vermeden ufak tıklattım çekiçle olmadı taktikleri alabilirmiyim varmı bir püf noktası
Tam olarak nasıl anlatıcam bilemiyorum ama çektirme mantı basit.Somunun dış tarafına diş açmak gerekmez mi yerine yerleşmesi için?
Göbekten destek alması için somunun bir şekilde aynakola sabitlenmesi lazım, onu nasıl yapıyorsunuz?Tam olarak nasıl anlatıcam bilemiyorum ama çektirme mantı basit.
Göbekten destek alarak kendini iterek aynakolu çıkaracak.
Konuşmada pek becerikli değilim. 😅
Haklısınız, biraz hızlı ve eksik düşündüm sanırım.Göbekten destek alması için somunun bir şekilde aynakola sabitlenmesi lazım, onu nasıl yapıyorsunuz?
Benim aklıma da ilk bu yöntem geldi ama daha fazla sorun çıkarma ihtimali yüzünden hiç söz etmedim.vurmayı deneyebilrisiniz.