*** 28 Mayıs tarihli mesajım ***
Bugünkü Strava kaydımı şuraya bırakayım. Birkaç gün içinde senesi dolacak bisikletimden çok memnun olduğumu da eklemeliyim. Hele bu seneki fiyatları görünce, tam bir F/P alışverişi oldu benimki.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
*** Buradan aşağısı 20 Temmuz tarihli mesaj ama sistem öncekine ekledi***
Bisikletin kişisel tarihi açısından konuya zaman zaman yeni bilgileri ekliyorum.
Bugün itibariyle 1.920Km oldu. Bunun 650'sini son 1 ayda yaptım. Basit ayarlar dışında hiçbir sorun çıkarmadı.
Gelibolu turu sonrası ön lastikte 2 küçük ama derin kesik farkettim. O haliyle 250Km daha kullandım ama İznik öncesi risk almamak için Schwalbe Lugano ile değiştirdim. İznik sonrası bu kez arka lastikte hafif bir balon görünce ona da Lugano taktım. İznik'te hava çok sıcak ve asfalt lastik izlerimizi yola bırakacak kadar eriyik haldeydi. Balonun bundan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.
Merlin'den buradaki fiyatın yarısına bulunca hemen aldığım Continental Grand Prix 4000s II'ler bir hafta içinde takılacak. O haliyle fotoğraf eklerim.
*** 25 Temmuz 2017 ***
Yeni lastikler takıldı. Henüz uzun deneme imkanı olmadı ama memnun kalacağımı tahmin ediyorum.