Scudo Sports

Bahçelievler

Öncelikle Kamil Avşar pedaldaşa teşekkür ederek başlamak istiyorum. 21 Eylül 2013 günü bizleri bir araya getirdiği, keyifli geçen bir sürüş ve kahvaltı sohbeti için.
Bizlerle bir arada olan Sami ve Eren Tublek pedaldaşa da teşekkürler. Benim için ayrı bir keyifti. Ve arkadaşlarımdan epey bir şey öğrendim.
Grupta en antrenmansız ve 45 lik bir plağın yollara düşme endişesine verdikleri destekle turu tamamlamanın hala mutluluğunu yaşıyorum. Gözüm şimdiden takip eden cumartesi günlerinde :)
Galaria dan Yeşilköy e kadar olan turumuzda, bisiklet yolu için pek şansımız olmadıysa da, her geçen gün biraz daha pedaldaşın aramıza katılacağını düşündükçe mutlu hissettim kendimi.
Çok pedaldaş demek kendimizi ve ihtiyacımız olan eksiklikleri çevreye anlatabilmenin en güzel yolu diye düşünüyorum.
Forumda olan arkadaşlar sizlere sesleniyorum. Mümkün olduğunca kalabalık gruplar oluşturup birlikte sürelim. Bu keyfi hep birlikte yaşarken aynı zamanda başkalarını da cesaretlendirelim.
Herkese esenlikler diliyorum.
Nevres

• Beğen
Tepkiler: kamil avşar
Scudo
Teşekkürler Sayın Kurtcebe :) her geçen gün daha da kalabalık olacağımız günleri diliyorum. saygılar

• Beğen
merhaba ben teşekkur ederım newres hanım bızımde amacımız toplanmak sohbet etmek tanışmak ve bısıklet ısını ınsanlara sewdırmek amacımız bu oldugu ıcın herkesın turlarına beklentılerıne karşılık wermeye calışıyoruz umarın ıyı olur katılan cok olur ve dewam ettırırız sızınde ılgınıze teşekkur ederım kolay gelsın artık onumuzdekı yollara turlara bakıp hep beraber pedallayacagız ınşallah :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Teşekkürler Nevres Hanım. Herkese mutlu, kazasız belasız bol pedallı bayramlar. :)

Teşekkürler Nevres Hanım.Hepimize bol pedallı sağlıklı mutlu bayramlar...

Herkese sağlıklı, mutlu, sevdikleri ile birlikte bir bayram geçirmesini dilerim.

Arkadaşlar,
19 Ocak 2014 Pazar günü buluşalım tanışalım pedallayalım. Havalar sevimli giderken değerlendirelim. Sadece Avrupa Yakası değil, gelebilecek tüm arkadaşlara sesleniyorum.
Önce sesleri duyalım, sonra yer ve saat belirleyelim.
Görüşmek dileğiyle,

• Beğen
Nevres hanım İstanbulda olsaydım memnuniyetle katılırdım,
Enes eğer kuşcenneti tarafına gidecek olursanız banada haber verirmisiniz,o tarafa hiç gitmedim ( köpek korkusundan :islik: ) bizde yavaş bir tur yapalım bari..

@mustafa tabanlı

Mustafa bey,
Çok eminim bundan. Çağlayan a sözüm vardı, size de söz olsun. Ben İzmir e gelecem. Pedallamak için :) Eyvallah

Beklerim efendim,çok mutlu olurum Çağlayan kardeşimiz ve sizinle beraber pedallamakdan..:alkis:

@Abdullah Cimis
Tamam Abdullah,
çok mutlu olurum. Başlığı takip et sonrasında yer ve saat konusunda bilgilen. görüşmek dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
Ben de buradan toplayayım takımı bari :D Ben iki kişi gelirim. Geriye kalan abiler de aralarında toplaşır , bir yerde buluşur gezeriz mümkünse köpek olmayan yerler :islik:

@mustafa tabanlı

..........

@enes savaş

Enes tşkler. Güzel düşündün. Gönüller bir olsun. Her il kendi toplanmasını yaparsa bile muhteşem olur. İzmir takımı sende hadi bakalım ;) Pazartesi forumda foto ile birlikte haberi bekliyor olacağım :)

@NEVRES KME

Cumartesi-Pazar-Pazartesi günleri boşum. Geri kalan günlerde sabah okul sonra dersane var. O günlerde gelenler olursa toplanıp gezeriz. :) , onun haricinde biraz zor. Ya da başka bir abimiz yapabilir organizasyonu biz de katılımcı oluruz. Ama nasip olursa ben organizasyonlarım. :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@mustafa tabanlı

Oldu o zaman. Nasipse Cumartesi veya Pazar toplanırız. Siz hangi bölgeden ikamet ediyorsunuz ? Bir de ben size "katılabilecek" kişilerin profillerini atayım , malum sizin sözünüz benden daha çok geçer. :)

Estağfurullah Enes,bu iş yaşla başla ilgili değil,turda herkes eşit ,arkadaş.
Ben Mavişehirdeyim,kararlaştırılan yere gelirim..

Geri