Scudo Sports

Bahçelievler

Scudo
Ben de Bahçelievler'deyim ama bisiklet konusunda çok yeniyim.
Ayak uydurabileceğim birilerini arıyorum.
Katılabileceğim sürüşlerden haberdar ederseniz sevinirim.

(link)

Arkadaşlar böyle bir etkinlik var belediyenin. Biz yarışamayaız muhtemelen profesyonel olanlar karşısında en azından tamamlar, güzel vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum. @muraty. @yeşilbisiklet @dreams_scenarist @Road_Runner @fatihselvi @Matkap34 @Ayla_Koz @etkiliadam

haber için teşekkürler. ben bakmıştım buna. güzel olabilirdi fakat koşullardan biri lisans sahibi olmak ve bir diğeri de yol bisikleti sahibi olmak :) bende ikiside yok. eğer gerçekleştirirseniz iyi eğlenceler diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
haber için teşekkürler. ben bakmıştım buna. güzel olabilirdi fakat koşullardan biri lisans sahibi olmak ve bir diğeri de yol bisikleti sahibi olmak :) bende ikiside yok. eğer gerçekleştirirseniz iyi eğlenceler diliyorum...
Haberi görünce sevinmiştim, katılım şartlarını da tam okumadan paylaşayım demiştim bir an evvel. ☹️☹️☹️

• Beğen
Tepkiler: dreams_scenarist
teşekkürler @St.Ahmetus benim bisiklet de yol bisikleti değil başka etkinliklere 😉

Bu başlığı sürekli takip ediyorum ama hala bir buluşup sürme hayata geçmemiş sanırım. Herkeste bir tereddüt var. Kimisi benim yol bisikletim yok diyor, kimisi yeni başladım diyor vs.

Kıymetli Bahçelievler sakinleri için dev hizmet sunuyorum :ssrtcbya:

Yağışsız ilk hafta sonunda Bahçelievler'de istediğiniz bir yerde toplanalım. Sizlere domestiklik yapıp Şirinevler köprüden karşıya geçirerek sahile inip oradan istediğiniz yöne istediğiniz kadar sürüp geri dönelim. Tempo da aramızdaki en yavaşa göre olacak. Benim buradaki maksadım insanları bisiklete binmek konusunda cesaretlendirmek. Trafikte sürmeye çekinen insanlara trafikte sürme deneyimi yaşatmak.

Gerçekten böyle tereddütleriniz varsa gurubu ve trafiği yönlendirerek sizlere mümkün olduğunca trafikte güvenli bir sürüş sağlarım. Trafikte ve gurup sürüşünde deneyimli bir kişi daha olursa çok daha rahat olur. Olmasa da sıkıntı değil.

@hamlet2006 haşortmanın varsa sen de gel :D

@hamlet2006 haşortmanın varsa sen de gel :D

2 aydan beri nefes alma sorunum var, astım hapı kullanıyorum.Nefesim bildiğin yetmiyor.Sağlık sorunumu halledebilsem ilk işim değerli ağabeylerim @Ronin45 ve @Bahri Kaplan , değerli kardeşim @MakRo ile buluşacağım.Öksürük de çok olunca,hastalığım da geçsin diye bekliyorum.
Tek tek hepsinden özür diliyorum.Ay sonu gibi kurtuluyorum rahatsızlıktan inşallah.Sonra Denizli bizimdir.

2 aydan beri nefes alma sorunum var, astım hapı kullanıyorum.Nefesim bildiğin yetmiyor.Sağlık sorunumu halledebilsem ilk işim değerli ağabeylerim @Ronin45 ve @Bahri Kaplan , değerli kardeşim @MakRo ile buluşacağım.Öksürük de çok olunca,hastalığım da geçsin diye bekliyorum.
Tek tek hepsinden özür diliyorum.Ay sonu gibi kurtuluyorum rahatsızlıktan inşallah.Sonra Denizli bizimdir.
Geçmiş olsun. Mevlam tez zamanda şifa versin.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geçmiş olsun . Önce sağlık , biz hep buradayız :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
geçmiş olsun abi, @Ronin45 Burak abinin dediği gibi biz buradayız. Denizli'ye dönüş yapalı 4 ay oldu toplasam 50 km bisiklet anca sürebildim. Bir ara bir üşüttüm oradan idrar yolları enfeksiyonu oydu buydu derken 2 ayı öyle yedim sadece. Kısmi olarak tam bir Tatsubi (tatlı su bisikletçisi) olarak kışta geldiği için evde oturma veya trekking ile devam ederim.

Bahçelievler'de değilim, Hadımköy'deyim ama bir haftasonu ayarlanırsa seve seve eşlik ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Ben Bahçelievler'deyim ve acemiyim. Varsa sürüş yapan bende müsait oldukça katılmak isterim.

Ben de İstanbul Bahcelievlerdeyim. Jemal Sunal caddesinde sabahlari hic bisiklet suren de gormuyorum. Benden baska ise gidip gelen yok herhalde sabahlari

Ben de İstanbul Bahcelievlerdeyim. Jemal Sunal caddesinde sabahlari hic bisiklet suren de gormuyorum. Benden baska ise gidip gelen yok herhalde sabahlari
Ben her sabah ve akşam bu caddeyi kullanıyorum. Akşamları bazen değişiyor ama sabah rotam hiç değişmez. Genelde 07:45-08:30 arası bir vakitte bu caddeden e-5 yönünde geçiyorum. Akşamları da 19:30 civarı geçiyorum.

Ayrıca ben her sabah en az 2-3 bisikletli görüyorum. Belki geçtiğimiz saatler farklıdır.

Arkadaşlar merhaba aktif olarak bisiklet sürüyorum genellikle hafta içi interval sabah erken saatlerde? hafta sonu vakit bulduk uzun sürüşler yapıyoruz katılım saglamak isteyen arkadaşlar yazabilir

Herkese selam.

Geçmiş yıllarda Fatih'te otururken Florya'ya kadar gelip geri dönerdim (o zamanlar mtb kullanıyordum), son 2 yıldır ise Şirinevler'de oturuyorum (artık yol bisikletim var).

Bu sefer de bazen Yenikapı'ya, bazen de Emirgan'a kadar gidip geri geliyorum. Tabii hafta sonları, home office bile olsa hafta içi br hayli zor. Sahil yollarında beraber pedallamak isteyen olursa seve seve :)

Tabiki kardesim benim gelebilirsin Instagram varsa iletişim kurabiliriz

Herkese selam, Yenibosna Metro başlangıçlı şehir-tur bisikletçisi var mı? Aslında yol güzergahım başlangıç Güneşli Meydan, Taşyol - Beşyol, Yenibosna Metro ve sonrası sahil. Genel olarak Bakırköy sahili bitirip bazen karşıya vapur ile geçiyoruz bazen de kuzeye doğru devam ediyoruz. Son durağımız Maltepe veya Cemil Topuzlu Parkı oluyor. Yol-yarış bisikletçileri ile takılmama sebebim malum farklı dünyaların insanı olmamız :)

Geri