yeşilbisiklet
Üye
- Tepki
- 27
- İsim
- hülya
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Katlanır
(link)
Arkadaşlar böyle bir etkinlik var belediyenin. Biz yarışamayaız muhtemelen profesyonel olanlar karşısında en azından tamamlar, güzel vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum. @muraty. @yeşilbisiklet @dreams_scenarist @Road_Runner @fatihselvi @Matkap34 @Ayla_Koz @etkiliadam
Haberi görünce sevinmiştim, katılım şartlarını da tam okumadan paylaşayım demiştim bir an evvel. ☹️☹️☹️haber için teşekkürler. ben bakmıştım buna. güzel olabilirdi fakat koşullardan biri lisans sahibi olmak ve bir diğeri de yol bisikleti sahibi olmakbende ikiside yok. eğer gerçekleştirirseniz iyi eğlenceler diliyorum...
@hamlet2006 haşortmanın varsa sen de gel![]()
Geçmiş olsun. Mevlam tez zamanda şifa versin.2 aydan beri nefes alma sorunum var, astım hapı kullanıyorum.Nefesim bildiğin yetmiyor.Sağlık sorunumu halledebilsem ilk işim değerli ağabeylerim @Ronin45 ve @Bahri Kaplan , değerli kardeşim @MakRo ile buluşacağım.Öksürük de çok olunca,hastalığım da geçsin diye bekliyorum.
Tek tek hepsinden özür diliyorum.Ay sonu gibi kurtuluyorum rahatsızlıktan inşallah.Sonra Denizli bizimdir.
Geçmiş olsun . Önce sağlık , biz hep buradayız2 aydan beri nefes alma sorunum var, astım hapı kullanıyorum.Nefesim bildiğin yetmiyor.Sağlık sorunumu halledebilsem ilk işim değerli ağabeylerim @Ronin45 ve @Bahri Kaplan , değerli kardeşim @MakRo ile buluşacağım.Öksürük de çok olunca,hastalığım da geçsin diye bekliyorum.
Tek tek hepsinden özür diliyorum.Ay sonu gibi kurtuluyorum rahatsızlıktan inşallah.Sonra Denizli bizimdir.
geçmiş olsun abi, @Ronin45 Burak abinin dediği gibi biz buradayız. Denizli'ye dönüş yapalı 4 ay oldu toplasam 50 km bisiklet anca sürebildim. Bir ara bir üşüttüm oradan idrar yolları enfeksiyonu oydu buydu derken 2 ayı öyle yedim sadece. Kısmi olarak tam bir Tatsubi (tatlı su bisikletçisi) olarak kışta geldiği için evde oturma veya trekking ile devam ederim.2 aydan beri nefes alma sorunum var, astım hapı kullanıyorum.Nefesim bildiğin yetmiyor.Sağlık sorunumu halledebilsem ilk işim değerli ağabeylerim @Ronin45 ve @Bahri Kaplan , değerli kardeşim @MakRo ile buluşacağım.Öksürük de çok olunca,hastalığım da geçsin diye bekliyorum.
Ben her sabah ve akşam bu caddeyi kullanıyorum. Akşamları bazen değişiyor ama sabah rotam hiç değişmez. Genelde 07:45-08:30 arası bir vakitte bu caddeden e-5 yönünde geçiyorum. Akşamları da 19:30 civarı geçiyorum.Ben de İstanbul Bahcelievlerdeyim. Jemal Sunal caddesinde sabahlari hic bisiklet suren de gormuyorum. Benden baska ise gidip gelen yok herhalde sabahlari