Scudo Sports

Bahçelievler

@geniusbjk
benim bildiğim gruplar yeditepe ve küdak

Scudo
şurayı parselleyim unutmamak için.

Yenikapı sonrası ana yola çıkıyorsunuz değil mi? mavi bisiklet yolu yok sanırsam ben hiç göremiyorum.

@brstrmn
Tek isem oyle yapiyorum evet.

Grup halinde gidenler hep anayoldan gidiyor diye goruyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Bahçelievlerde oturuyorum gruplara organizasyonlara katılmak istiyorum yerimizi alalım:)

Bu civarda pedallayan arkadaşlar var ise ben Siyavuşpaşa tarafındayım.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Bu civarda pedallayan arkadaşlar var ise ben Siyavuşpaşa tarafındayım.
Arkadaşlar merhabalar. Bahçelievlerde oturuyorum gruplara organizasyonlara katılmak istiyorum yerimizi alalım:)

Bayadır bisiklete çıkmıyorum ama ben de Siyavuşpaşa'dayım. Artık bu yakada bisiklet sürmek eziyet gibi geliyor, sahil bile otoban. Karşıya filan gidiyorum marmaray ya da vapurla. Düşünürseniz bi organizasyon bana da haber verin

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Bayadır bisiklete çıkmıyorum ama ben de Siyavuşpaşa'dayım. Artık bu yakada bisiklet sürmek eziyet gibi geliyor, sahil bile otoban. Karşıya filan gidiyorum marmaray ya da vapurla. Düşünürseniz bi organizasyon bana da haber verin
Çok doğru. Genelde sahil yolunda sürüyorum 20-25 km. Ara sıra da boğaz, haliç civarında. Program yapabilirsek haber edeceğim😊

Merhaba. Çavuşpaşa'da oturuyorum. Genelde Yeşilyurt - Florya sahil yolunda pedallıyorum. Organizasyon olursa katılmak isterim.

Bende ordayım katılırım

• Beğen
Tepkiler: fatihselvi
Bahçelievler sakinleri var mı bir plan, hareket🙄🙄 22 Nisan 2021 günü, gündüz saatleri içerisinde bakırköy-sirkeci yapabiliriz, hava da güzel görünüyor. Eğer süreriz diyen olursa haberleşelim.

😔
Pandemi belası olmasa 1600da buluşur, basardik pedallara...

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Yakınsa ev, hastalık falan da yoksa yine çıkabiliriz 3 saate gider geliriz ya da 3 saatte nereye gidebiliyorsak olur açıkcası.🙄

• Beğen
Tepkiler: dreams_scenarist
Merhaba arkadaşlar Bahçelievler de oturan orta tempoda keyif sürüşü yapalım diyen bayan arkadaşlar varsa birlikte pedallayabiliriz.

Yakınsa ev, hastalık falan da yoksa yine çıkabiliriz 3 saate gider geliriz ya da 3 saatte nereye gidebiliyorsak olur açıkcası.🙄
Merhaba arkadaşlar Bahçelievler de oturan orta tempoda keyif sürüşü yapalım diyen bayan arkadaşlar varsa birlikte pedallayabiliriz.

Merhaba cumartesi arkadaşımla çıkmayı planlıyoruz. Çok kondisyonlu ya da pro değiliz. katılmak isterseniz haberleşebiliriz.

Selamlar
Bu hafta sonu için uygun olmayabilir ama irtibatta olursak ben de aranıza katılmak isterim :)

• Beğen
Merhaba cumartesi arkadaşımla çıkmayı planlıyoruz. Çok kondisyonlu ya da pro değiliz. katılmak isterseniz haberleşebiliriz.
O tarihte tatile çıktık ve yeni görebildim :(( Ekim başı gibi tekrar İstanbul da olacağım, duruma göre haberleşebiliriz???
(link)
Bu link katlanır bisiklet kullanıcılarının telegram linki, katlanır bisikleti olan arkadaşlar gruba dahil olabilir ve hem bu sayede anlık haberleşme imkanımız olabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Geri