Scudo Sports

Bahçelievler

Merhaba arkadaşlar, grup halen günceldir. İnternet üzerinde pek aktif sayılmazdık fakat durumu tamamen değiştirmeye karar verdik.

Dileyen arkadaşlar facebook üzerinden aramaya "Bakırköy Sahil Bisiklet Turu" yazarak bize ulaşabilir. Herkesi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Aprodayn
Scudo
Abi beni guruba alirmisin

@emrejon Tabii Emre abi zaten üye olmasan hemen alırdım :koptum:

Selam
Bu group hala devam ediyor mu

@TimucinR Evet grup aktif. Facebook üzerinden "BakırköySahil Bisiklet Turu" diye aratınca çıkıyor zaten.

@VolkanAlcin ikram olmaz mı ? :D terlerinizi direk attırıp kilonuzu verdiyoruz. bayırlarda yokuş kalkış desteğimiz mevcut, dostluk garantili :D :D :D

Arkadaşlar hala aktifmi bende katılmak isterim :)

Bahçelievlerdenim bende siyavuşpaşa tarafı perşembe akşamları Küçükçekmece bisiklet grubuna katılıyorum öyle bir grup kursak tşört bastırsak süper olur. bu konuda plan proje yapmayı düşünüyorum düşüncelerinizi beklerim saygılar

Yenibosna dayım bende grup aktifmidir hocam ?

Bahçelievler yenibosna ve ömür plaza çevresinde pedallayan arkadaşlar varsa konu altına yazsın akşamları pedallayalım yaş ile yazarsanız sevinirim. Bu arada admin lütfen konuyu düzenleme diğerleri güncel değil çünkü

Merhabalar grup hâlâ aktif ise ben de katılmak istiyorum
Yer:Kocasinan

Merhaba , @97mek97 (link) adresinden bakırköy civarında bisiklet sürdüğümüz ufak topluluğumuza katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Selam. Bende Yenibosna'dayım. Gruba katılmak istiyorum. Fakat 20 inç katlanır bisikletim var. Sorun olmaz umarım ?

• Hahaha
Tepkiler: DKN
Merhaba, Bahçelievlere taşındığımdan beri doğru düzgün pedallayamadım, kondüsyonum oldukça düştü. Tek başıma da pedallayamıyorum, trafiğe müdahele etmememe rağmen yaşımın küçük olması sebebiyle genelde araçlardan çok fazla tepki alıyorum. Birileriyle pedallarsam sorun olmayacağını düşündüğüm için tekrar yazıyorum. Hafta içi saat 4.30'dan sonra uygun olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi? 1-2 haftaya kondüsyonumu toparlayacağımı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: DKN ve ahmetd79
Daha önce buna benzer bir başlık açıldığını biliyorum ancak güncel olmaması sebebiyle tekrar oluşturma gereği duydum.
Grupta;
Ticari amaç olmayacak.
Tempolu ve sakin turlar olacak.
Kimse kondüsyonu iyi, hızlı, yavaş vb. şeklinde ayrılmayacak.
Herkes turdakilere uyum sağlayacak ne fazla hızlı ne fazla yavaş gidilmeyecek.
Genel olarak bu şekilde olacak ekleme yapmak isteyen olursa başlığın altına yazabilir.
Umarım önceki konuyla birleştirilmez çünkü öbür konu güncel değil.

herşey tamam da sürüş kuralları mı kaldı? mesela bu tur ne zaman?

• Beğen
Tepkiler: Batın tunçay
@makaram
ilk turun yapılacağı zaman talebe bağlı eğer yazan çok olursa bu hafta bile yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: ikincibahar
Geri