Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bahçelievler

@musa t3m1z
Grupla yapilan suruslerde bence en önemli + trafikte daha farkedilir oluyorsunuz. Otomobil suruculeri daha dikkatli davraniyor grup gorunce. Kisacasi daha guvenli diyelim.
Diger + performans olarak gruba uyum saglamak icin kendinizi maksimum seviyede zorluyorsunuz. Bireysel performansinizi gelistirebiliyorsunuz
Tabi bi de beraber pedallamaktan keyif aldiginiz arkadaslariniz varsa keyif bambaska oluyor : ))

Scudo
@OguzGyan
haklısınız aslında benimde aklıma şimdi geldi minibüs şoförlerinden neler çektiğim.Adamlar resmen umursamıyor gidona sıfır geçiyor ölürsen öl dercesine --grup olunca sadece farkediyolardır eminim yine tacize devamm ederler.

organizasyon olursa bende katılmayı düşünüyorum ama katlanır bisiklet alıcam. onunla takip edebilirmiyim sizi bilmiyorum

@DKN bizim facebook var... Ayrıca tur yaparsak ordan da haberiniz olur yazın. Bisiklet konusunda sorun olmaz. Tur yapmak amaç gezmek amaç. Bence sıkıntı yok.

@Emre Nakipoğlu facebook kullanmıyorum ama grubu takip için açarım. linkini mesaj yada buradan paylaşırsanız sevinirim

Bakırköy Bahçelievler arası ikamet ediyorum bende katılabilirmiyim gruba? Bisiklette yeniyim diyebilirim castello bmx var yalnız.. :)

@youngman katılabilirsin dost :harika: sarılıp kucaklaşalım töre yerine gelsin

@DKN
Dostum yarın müsaitim bir buluşma yapacaksanız gelebilirim?

@ibrahim26 Merhaba,
Kendi kullandığım rotayı paylaşmak istedim.

Yenibosna metronun oradan ataköye girip, sahil yoluna çıkabilirsin. Sahil yolundan yeşilyurda gidince sahile inersin. Oradan Aqua Floryaya kadar sahilden gidebilirsin. Gidiş-dönüş 25 km

Bu güzergahtan devam edip, avcılara kadar gidebilirsin. Gidiş-dönüş 45 km

Sürekli bu güzergahtayım. Turuncu kasklı birisini görüp, el edersen dururum. İyi pedallar.

Ow guzelmis tesekkurler dostum

@Cihan_K_
Her zaman o rotayı izliyorum

merhaba arkadaşlar istanbul fatihte oturuyorum hertürlü akşam turlarına müsaitim genel olarak

Olur bende aksam gelebilirim. Serin serin iyi gider :)

@youngman PM den numara paylaşırsan bu akşam ortaköy turu var katılmak istersen buyur gel :)

• Beğen
Tepkiler: youngman
Güncel tabii. Facebook grubumuza katılabilirsiniz.

bisikleti bugün aldım en yakın zamanda bütün bahçelievler-bakırköy gruplarına katılabilirim arkadaşlar :)

Merhaba arkadaşlar bu konu facebook tan mı devam ediyor,linkini atabilirmisiniz

Geri