Scudo Sports

Bahçelievler

Merhabalar. Grup daha önceden yazmış olduğum gibi iş ve eğitim gibi sebeplerden ötürü biraz durgun halde. Ufak tefek ya bireysel ya da 2 kişi olarak çıkmaya çalışıyoruz son zamanlarda. Tekrar söylüyorum eğer daha büyük grup olarak düşünen varsa eğer maalesef o beklentiyi karşılayamayız şuan. Kask konusunda da haklısınız. Bisikleti ciddiye alan çok kişi yok bu bölgede. Bize de çok değişik gözlerle bakıyorlar zaten :) Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyoruz insanları.

Scudo
Hazır kask konusu açılmışken decathlon a kask almak için gitmeyi düşünüyorum. Hemde ufak çakar ışıklandırmalar vardı mutlaka onların bir ismi vardır tabi ki =) Kask bakarken neye dikkat etmeliyim yoksa kafama göre olanı bulduğum gibi alayım mı ?

@Gittiğin Yol Yol Değil Kask için ucuza kaçmayın bence. Piyasada çok yüksek ve korumalı ürünlerde var ancak Decathlon'un sattığı kasklarda kalitelidir. Çakar konusunda da eğer beklerim derseniz bence Çin ürünlerine göz gezdirin. Daha uygun fiyata daha iyi şeyler olabiliyor.

@Burakb993 dostum çakar olarak şimdilik farkedilmek için ( tabi böyle birşey mümkün olur mu bilmiyorum) almayı düşünüyorum .Fuarda cat eye marka ürünü incelemiştim o tabi ki boyut olarak da büyük fiyat olarak da . Benim alacagım kibrit kutusu büyüklüğünde 10-15 tl gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam. Maksat boş çıkmayayım. Yarın saat 10:00 gibi bahçelievler den çıkıp Eminönü hatta yerse Kireçburnu sahil yapma planım var.

• Beğen
Tepkiler: DKN
@Gittiğin Yol Yol Değil Hiç olmamasından iyidir o ışıkların. Yine fark edilirsiniz. Eğer sahil yolundan gitmeyi düşünüyorsanız baya dikkatli olmanız gerek. Yol çok dar ve çalışma var.

pazar günkü yeşilay turuna gitcek varsa toplanıp beraber gidelim

mesaj atıldı.

bu arada yeşilay turuna ben de katılıyorum. Sizin grubu daha önceden bilmediğim için küçükçekmece bisiklet grubuna katılıcam. sabah 8:30 b.köy opetten çıkıcaz

e tmm bizde b.köy opette toplanırız bende hep küdakla gidiyorum zaten

http://(link) http://(link) http://(link) tur bu şekilde arkadaşlar inceleyin

Dosyalar

• 12787999_10207004085115211_140314060_n.jpg
    12787999_10207004085115211_140314060_n.jpg
    122,1 KB · Okunma: 20
arkadaşlar facebookta grubumuz var. bütün istanbul ve Türkiye deki turları paylaşıyoruz. isteyen orayı da takip edebilir;

(link)

Bugün Şirinevler'den çıkıp Eminönü'ne gidip geldim. Turlar yaparsanız bende katılmak isterim. Facebook'tan takip ediyorum.

cihan yarın tur var... haberin olsun gelirsen saat sabah 9.10 geçe bakırköy iskelesinde ol anadolu yakasına gidicez. sahil gezi kahve çay hepsi bir arada yaklaşık 6saat falan alır.
(link) @Cihan_K_

Merhabalar, tecrübeli arkadaşlara danışmak istediğim bir konu var. Yenibosnada oturuyorum, İstanbul'da çok yeniyim. Yol bisikleti ile Yenibosna'dan çıkıp ortalama 28-29 km/s tempo ile 30-40 km kesintisiz antreman yapıp dönebileceğim bir güzergah tavsiyesi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler..

@ibrahim26 tüyapa git-gel 35 km civarı yapıyor. 30 ortalamayı geçersin. 3 tane yokuş var, iyi yorar. dönüşte ortalaman daha yüksek olur rüzgar genelde arkadan esiyor

konuyla alakalı değil ama grupla bisiklete binmekle tek başına binmek arasında ne fark var? (eleştirmek için değilde sadece ne gibi bir artısı var merak ediyorum)
ben genelde bisikletle tek başıma kopmaktan daha fazla tat alıyorum pek gruplada çıkmışlığım yok.tek başına yol almak daha zevkli gibi sınırsız özgürlük sonuçta..

Geri