Ben bisiklet aldıktan sonra zamanım olursa gelebilirim. Beylikdüzü'nde oturuyorum. Aklımda uygun fiyatlı olan city fun 70 veya fiyatı city fun'ın 2-2.5 katı olan 2-3 yol bisikleti var. Siz memnun musunuz city fun 60'dan yolda rahatsızlık veriyor mu? Yetmediği yer yorduğu yokuş var mı?
Ramazan ayında hemen hemen her gece başakşehir sefaköy yaptım .(gece 1 de çıkıyordum sahur olmadan geze geze ewe geliyordum )(sende her yer uzak diorsun ) :d
ya ben günde 8 km sürdüğüm için başakşehirden burası doğal olarak uzak geliyo ama eğer buluşursak beraber daha çok km yapabiliriz tek başına bi de sıkıyo bi yerden sonra
Merhaba Bisiklet severler aranıza İstanbul Bahçelievlerden katılıyorum daha öncelerde ve halen devam eden otomobil forum sitelerinde bölüm yöneticiliğide yapıyorum. Pedal çevirmek bir tutku çocukluğumuzdan hatıra çocukluğumda ilk bisikletim Pinokyo idi ama forum seçeneklerinde Pinokyo markasını bulamadım yöneticilerin dikkatine Malum İstanbul trafiği içinden çıkılmaz hale gelmişken hemde çevre kirliliği açısından En kısa sürede bir bisiklet sahibi olmak istiyorum Herkese keyifli forumlar...