Scudo Sports

Bahçelievler

Arkadarlar city fun 60 la araniza katildim sirkeci bakirkoy arasi turluyorum ama tek sıkılıyorum isteyen olursa beraber pedallayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Scudo
Hoşgeldiniz :) keyifli surusler dilerim.

@yasin çetin

Ben bisiklet aldıktan sonra zamanım olursa gelebilirim. Beylikdüzü'nde oturuyorum. Aklımda uygun fiyatlı olan city fun 70 veya fiyatı city fun'ın 2-2.5 katı olan 2-3 yol bisikleti var. Siz memnun musunuz city fun 60'dan yolda rahatsızlık veriyor mu? Yetmediği yer yorduğu yokuş var mı?

Merhaba arkadaşlar Bahçelievler'den pedallayanlar varsa tanışalım, beraber pedallayalım.

Genelde akşam ezanından sonra yola çıkıyorum 8-9 km arası bi yol yapıyorum yalnız başakşehirden burası baya uzak olur kardeş

@Ömer Yüzgeç

Kardeş Sefaköy falan uzak buralara ya nasıl gelcen

60 km yapıyorum sıkınti yok :) dün başakşehir 1.etaptan florya geçtim ordan arkadaşı alıp sahil yolunu takiben eminönü gezdik ;)

Ramazan ayında hemen hemen her gece başakşehir sefaköy yaptım .(gece 1 de çıkıyordum sahur olmadan geze geze ewe geliyordum )(sende her yer uzak diorsun ) :d

Yarın işe bisikletle gecicem mesala (başakşehir ,ıkitelli,halkalı,sefaköy ,florya )gidicem .işten sonra bakırköyspor gecicem mesala ..uzun yol pedaldaş arıyorum şuan free takılıyorum .

@omer.f.tasdemir.10

ya ben günde 8 km sürdüğüm için başakşehirden burası doğal olarak uzak geliyo :) ama eğer buluşursak beraber daha çok km yapabiliriz tek başına bi de sıkıyo bi yerden sonra

Merhaba Bisiklet severler aranıza İstanbul Bahçelievlerden katılıyorum daha öncelerde ve halen devam eden otomobil forum sitelerinde bölüm yöneticiliğide yapıyorum. Pedal çevirmek bir tutku çocukluğumuzdan hatıra çocukluğumda ilk bisikletim Pinokyo idi ama forum seçeneklerinde Pinokyo markasını bulamadım yöneticilerin dikkatine ;) Malum İstanbul trafiği içinden çıkılmaz hale gelmişken hemde çevre kirliliği açısından En kısa sürede bir bisiklet sahibi olmak istiyorum Herkese keyifli forumlar...

hoşgeldin . en yakın zamanda güzel bi bisiklet alırsın inşallah
düzenlenen turlara katılmak çok hoş oluyor. :D

bu pazar sonraki pazar ve sonraki pazar :D
(link)

Bu aksam 8.30 bakirkoye petrol ofisinin onunden sirkeciye dogru bi tur planliyorum istersen beraber gidebiliriz

@Burak Kuruoğlu

şirinevlerde çalısıyorum kardesım gel buyur çayımı iç:)

Geri