Scudo Sports

Bahçelievler

Scudo
Lafuma chamonix termal içlik war ama bu soğukta hikaye kaldı :))

From ayfon with TaPaTalk

yuonis adonis

@adnan kahveci

Baslangic noktan ??

bahçeşehir - marmara forum decathlon enkısa turum oldu mağlesef

@adnan kahveci

Eyiymis, pek kisa ;) bi tur olmus.
Sogukta uygun giysi olmadan!

selam. beylikdüzü bölgesi'nde yaşıyor olmama rağmen işyerime yakınlığı nedeniyle haftaiçi bahçelievler'de kalıyorum. sirkeci, yeşilköy gibi kısa güzergahlara ben de katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
@Gökhan B.

Hoşgeldin Pedaldaş,
Haberleşiriz o zaman.
Kısmetse hep birlikte pedallarız ;)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan B.
@NEVRES KME

teşekkürler. hafta içi akşam turları bana ilaç gibi geliyor. ancak uzun zamandır bahçelievler bölgesinde bisiklete binmiyordum. sahilden bakırköy-sirkeci hattını pek seviyorum. ancak marmaray vs.. inşaatı nedeniyle yenikapı bölgesinde sıkıntı vardı en son geçtiğimde. alternatif yeşilköy - florya güzergahı olabilir. görüşmek üzere.

yeşilköy kısa gibi görünse de akşam kısa da olsa bisiklete binmek ve bir hava almak için bir numara bir yer.

Kardeşlerim, abilerim ve ablalarım, hepinize selamlar.
Ben 18 yaşında motorsiklet ve bisiklet tutkunu bir yeni üyenizim, adım Ertuğrul.
Önceden bisikletle pek aram yoktu, motorsikletlere çok ilgi sarmıştım ancak uzunca düşününce hem sağlık hem yaşım açısından bisikletin bana daha fazla yararlı olacağını düşündüğüm anda başladı bir sevda :)
Offroad/mx ne derseniz toprak arazi sevdam var, motorsiklet tutkunuyken hep MX/FMX yarışları izler, enduro/cross tipi motorları incelerdim, şimdi yakın zamanda kendime bir dağ bisikleti alıp serüvenime başlayacağım.
Hepinize saygılar ve sevgiler, iyi pedallemeler.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
iyi günler. Bende sizin gibi yeni bisiklet düşkünü oldum. 16 yaşındayım. Bahçelievlerden yenibosna'ya yani evden okula bisiklet ile gidip geliyorum. Ben biraz daha yol-yarış bisikletlerine ilgiliyim. Şu anda klasik, italyadan gelme şehir bisikletim var. yol- yarış bisikleti almayı cok istiyorum. ancak fazla bütçem yok 750 tl ye kadar bir şey alabilirim ancak. öneriniz olursa sevinirim. İyi pedallamalar. :D

ben de bahçelievler hasan doğan spor kompleksinin orada oturuyorum. yeni bisikletçiyim. yenibosnaya her sabah gidiyorum. daha uzun yollara çıkmak istiyorum. ben de katılırım size. bisikletim klasik italyan bisikleti kullanıyorum. sorun olur mu? bisiklet bu

(link)

Selamlar herkese.Abilerime kardeşlerime.Adım Fatih yaşım 33 bahcesehır tarafında oturuyorum.Evliyim.cocuk yok.Cok yakında bisiklet sahibi olucam.Aslında burda eskiyim sadece 6 yıl kadar foruma bakamadım:)tekrardan kayıt actım ve tekrardan bsıklete başlıyorum.Ust seviye bir bisiklet alıcam kısmetse.Cuma günü Eskişehire gidiyorum.Hayırlısı diyelim.Çok özlemişim buraları.Hepiniz saglıcakla kalın bol pedallı günler dilerim.kazasız belasız.

• Beğen
Tepkiler: Bilal K.
Hoş geldin aramıza tekrar. Ben de yeniyim buralarda. Keyifli pedallamalar :D

merhaba
İsmim Erkan, bahçelievlerde diş hekimiyim. Bisikletim yok henüz, neyi alsam diye soruştururken, bisikletforuma katılmam gerektiği yönünde ısrarlara dayanamadım ve aranızdayım. İyi ki katılmışım, bu yazıları okumadan bisiklet alsaydım pişman olurdum. Tekrar merhaba:)

Merhabalar. Ben de sizin gibi neyi alsam diye soruşturuyorum şu an. Bakırköy'de oturuyorum. Umuyorum en kısa zamanda bisiklet alabiliriz. :)

Aramıza hoşgeldiniz:)
Sizin için en güzel ve uygun bisikleti bulacağınıza inanıyorum.
En kısa zamanda yoldaşınıza kavuşmanız ve birlikte pedallamamız dilekleriyle,
Selamlar

Arkadaşlar bisiklet kullanmaya yeni başladım (link) kullandığım bisiklet bu. bisiklet hakkında eleştirilerinizi alabilir miyim. yanınızda sürekli bulundurduğunuz ekipmanlar nelerdir biraz tüyo verebilir misiniz

İyi forumlar :)

Geri