Sevgili Pedaldaşlar,
Öncelikle pedalınıza ve gönlünüze sağlık
Bugün buluşmaya katılan bisiklet dostları; Kumburgaz'dan Abdullah R, Şişli'den Volkan Metin, Fatih'den Barış Çavuş,Bayrampaşa'dan Volkan Rözet, Hakan ve özür dileyerek isimlerini tek tek anımsayamadığım ekibindeki arkadaşlar ve Bahçelievler'den Mustafa (tall81) ve ben Nevres.
Gerçekten çok hoş ve anlamlı bir buluşma oldu. Volkan Rözet ve arkadaşları Rumeli Fenerine devam ettiler. (çekilen fotolar o gruptaki arkadaşlardan birinin mobıl telefonunda.) Evlerine sağlıkla döndüklerinde hem isimlerini yazacaklar hem de fotoları yükleyecekler.
Şişli'den katılan Volkan arkadaş onlarla birlikte pedalladı. Rahatsız olmasından dolayı Bahçelievler'den bisikletsiz katılan Mustafa arkadaşa da teşekkür ederim. Bundan sonraki buluşmaya bisikletli gelecek
Fatih'den Barış, Abdullah R ve ben birlikte pedalladık Yenikapı ya kadar.
Abdullah R. ve ben Bahçelievler-Kabataş-Bahçelievler 45 km lik bir pazar turu yaptık.
Tadına doyamadık.
Tekrar buluşalım diyoruz.
Tanıştığım herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, katılamayan fakat mesajlarıyla yanımızda hissettiren Zeytinburnu'ndan Abdullah Cimis'e, gönlü gelmek isteyip selamlarını gönderen İzmir'den Mustafa Tabanlı'ya, katılmak istediğini söyleyip programından dolayı katılamayan pedaldaşlarıma teşekkürler.
Bir daha ki sefere daha da çoğalmış olarak bekliyoruz.
Pedalınız bol olsun.
Sevgiler
Nevres