Scudo Sports

Bahçelievler

Canımız sağolsun Enes,bunda mahcup olacak bir durum yok,ailenin kararını saygıyla karşılıyoruz.tamam hayırlısıyla bir dahaki sefere..

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Scudo
@Volkan Metin

evet ama diğer türlü de başka arkadaşlara uzak kalırdık. Sohbetten sonra istediğin yere pedallarsınız, bence bu daha güzel olacaktır. :)
İlgine çok tskler..

PedaldaŞlar,

hatirlatmak İstİyorum.

19 ocak pazar gÜnÜ saat 11 de kabataŞ İskele de buluŞuyoruz.

TaniŞip sohbet edİyoruz ve dÖnerken pedalliyoruz.

GÖrÜŞmek dİleĞİyle

sevgİ ve selam

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Katılacak tüm arkadaşlara bir hatırlatma yapayım. Buluşma yerine kadar sürdükten sonra terlemiş olacağız, ve o vaziyette bir süre oturacağız. Hasta olmamak için herkesin yanında mutlaka yedek içlik getirmesi ve buluşma yerinde içliğini değiştirmesini tavsiye ederim. İlave olarak yanınızda bir de yün kazak olursa daha da iyi olur.

Değerli arkadaşım,

Sağolasın. Gönlüne sağlık...

@Abdullah.R

Bende tanışmak amacıyla gelmek istiyorum. Bakalım orda olmaya çalışacağım.

@Barış Çavuş

Cok mutlu oluruz Baris

sabah erkenden sarıyer'e pedallayacağım, dönüşte denk gelirsek bana el sallamayı unutmayın olur mu :)

@Yağız Yılmaz

keyifli pedallamalar sana. Tamam el sallarız :)

@Yağız Yılmaz

@Yağız Yılmaz

Buluştuk, tanıştık. Güzel güneşli bir pazar gününde bisiklet dostlarıyla tanışmak güzel ve mutluluk vericiydi. Ayrılan arkadaslar umarım kazasiz belasiz Rumeli fenerine gidip geri gelmiş olacaklardır. Onlarında ayrıca selamlıyorum. Özellikle grubu toplayan başkan Nevres Hanım'a ve geri dönerken beraber pedalladigimiz Abdullah Beye tatlı muhabbetlerinden dolayı cok teşekkürler. Bisikletle ilgili plan program ve düşüncelerimizi paylaşarsak birlikte yapılacak yeni turların temelini attık. Tekrar beraber pedallamak üzere :))

Sevgili Pedaldaşlar,
Öncelikle pedalınıza ve gönlünüze sağlık :)
Bugün buluşmaya katılan bisiklet dostları; Kumburgaz'dan Abdullah R, Şişli'den Volkan Metin, Fatih'den Barış Çavuş,Bayrampaşa'dan Volkan Rözet, Hakan ve özür dileyerek isimlerini tek tek anımsayamadığım ekibindeki arkadaşlar ve Bahçelievler'den Mustafa (tall81) ve ben Nevres.
Gerçekten çok hoş ve anlamlı bir buluşma oldu. Volkan Rözet ve arkadaşları Rumeli Fenerine devam ettiler. (çekilen fotolar o gruptaki arkadaşlardan birinin mobıl telefonunda.) Evlerine sağlıkla döndüklerinde hem isimlerini yazacaklar hem de fotoları yükleyecekler.
Şişli'den katılan Volkan arkadaş onlarla birlikte pedalladı. Rahatsız olmasından dolayı Bahçelievler'den bisikletsiz katılan Mustafa arkadaşa da teşekkür ederim. Bundan sonraki buluşmaya bisikletli gelecek :)
Fatih'den Barış, Abdullah R ve ben birlikte pedalladık Yenikapı ya kadar.
Abdullah R. ve ben Bahçelievler-Kabataş-Bahçelievler 45 km lik bir pazar turu yaptık.
Tadına doyamadık.
Tekrar buluşalım diyoruz.
Tanıştığım herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, katılamayan fakat mesajlarıyla yanımızda hissettiren Zeytinburnu'ndan Abdullah Cimis'e, gönlü gelmek isteyip selamlarını gönderen İzmir'den Mustafa Tabanlı'ya, katılmak istediğini söyleyip programından dolayı katılamayan pedaldaşlarıma teşekkürler.
Bir daha ki sefere daha da çoğalmış olarak bekliyoruz.
Pedalınız bol olsun.
Sevgiler
Nevres

Ayaktaki sarı montlu olan benim. :)

Aranızda olmayı çok isterdim. Finallerden dolayı konuya dahil bile olamadım. Nevres abla telefonla dahi ulaştı sağ olsun. Bir daha ki sefere artık tanışmak nasip olur. Hava çok çok güzeldi tadını doyasıya çıkarttığınızı umuyorum çok kıskandım bende yarın tek başıma Esenler sirkeci yada ortaköy yapabilirim. Fotoğrafları bekliyorum

çok uzun mesafe olmuş beni aşan bir menzil.

X olan Abdullah bey olması gerek. sanırım sadece kendi ismim yok;) fotoğrafa gore Nevres hanımın sağındayım.

@Barış Çavuş

Selam Barış,

öncelikle bana başkan dediğin için tşk ama ben başkan değilim :) sadece öncülük ettim. Daha kalabalık bir şekilde tekrar bir araya geliriz inşallah.

Foto için herkes birşeyler yalmış, benim başım kelmi bende yazacam işte :)))

Nevres'in solunda Abdullah R.- sağında Bariş Çavuş- Barış'ın yanında Şişli'den katılan Volkan Metin- iki boş sandalye. Hakan. :)

Hakan dediğim kişi Ali Kerimoğlu imiş şimdi anladım :)
pardonnn....

@NEVRES KME

Nevres hanım merhaba,size göre Abdullah bey,sağda ki.. bize göre solda ki. :)

Geri