Scudo Sports

Bahçelievler

Arkadaşlar,
fikirlerinizi paylaşınız lütfen. Bakırköy sahilde buluşup Yeşilköy e sürebiliriz yada yeşilköy de toplanırız. ve pedallarız

Scudo
Fırsat olsa şöyle uzunca bir Çatalca yapalım derim de, o da epey uzuuun olabilir :)

merhaba, eğer buluşma saati çok erken olmazsa şişliden katılmak isterim size. bakırköy sahil veya adalar hiç farketmez. bütün haftasonunu bisiklet için feda edebilirim :)

@Ugur Basdag

Çatalca yaza kalsın. Sen pazar gününe gel önce :)

@Volkan Metin

Teşekkürler Volkan,

görüşmek dileğiyle, çok sevindim:)

Yalnız ben bir şey demek istiyorum genelde burda zaten yeterince tartışıyor ve konuşuyoruz;bisikletler ve donanımları hakkında bazen bayıyor artık o yüzden bu muhabbetlere çok fazla girmeyelim sanat,tarih film müzik spor politika ok tartışalım fikir paylaşımı yapalım ama lütfen benim en azından ricam şu sedona'mı,salcanomu,ultegramı,alivio'mu yada niye yol değil niye dağ bisikleti felan falan gibi saygılar ve sevgiler.

@Oğuz kurt

Oğuz,

toplandığımızda konuşulacak konular için mi uyarmak istedin. Yoook arkadaş yasaklarım ben sen merak etmaaa. Yok öyle bisiklet hk konuşmak. hele bir pedallayıp gelsinler kahvaltı çay kahve sohbet işte o kaaa :) Tamam mı? ;)

Yok canım niye uyarayım konuşmak isteyen bana soracak hali yok elbet ama daha önemli ve güncel sosyal konular beni daha çok sarıyor.hayat bisikletten ibaret değil:)

@Oğuz kurt

Uyarmak kelimesini irdeleme. şu anda çalışma ortamı belki seçemiyorum aceleden kelimeyi. ama demek istediğini anladım. sorun yok. haklısında. bisiklet zaten cepte :)

Sarıyer'e sahil yolu da güzel olur :)

Bugünde bisiklet yolunda hep durup çayını içtiğim sayın abim ömerin'orda takılır'ken bir köpek bela olmuş millete bir fırlıyor yola motorculara,taksiciler oy ,oy görmen lazım:):):)hayvan kime ne yapacağını biliyor ama ömer abiyide ısırmış oda dökmüş kafasına suyu :):):)biraz dengesiz bir hayvan dedim sağlam müttefik olmuş bize ama bizede sarabilir boşu boşuna iğne yemeyelim:):)demeye kalmadı bir tane daha getirmiş oraya arkadaşı var bizim köpeğin:):):) ben geride bir başka arkadaş ilerde pedallıyoruz baktım sağdan soladan sardılar çocuğu dedim oğlum oğuz geri dön sanada sarmasınlar:):):)ama havladılar adamı ısırmadılar hayret.

Sarıyer de güzel olur. Fakat mekan olarak biraz rahat bir yer seçsek oluşan grup açısından da güzel olur düşüncesindeyim. Yeşilköy sahil epey uygun aslında. Kısmet bakalım:)
İlgine tşk ederim

Anadolu yakasında olan bütün buluşmalara varım;bide adalar ama avrupa yakası kalsın ben almıyayım:(

@Oğuz kurt

Oğuz,

sende anadolu yakasında topla arkadaş. Daha bu yaka da katılım bile tam belli değil... Belki adalar olur kim bilir. sen el at hele :)

Adalar gibi bir etkinlik olursa Anadolu - Avrupa katılmak isteyen herkes gelebilir (aynı vapura biniyoruz) Lakin Bakırköy - Yeşilköy dediğinizde mesela Beşiktaş/Ortaköy hattından katılacak kişiye git gel 50 km demek.. Hal böyle olunca herkese değil de sadece o bölgede oturanlara hitap eden bir etkinlik halini alıyor..
Keza Sarıyer sahil şeridi de aynı şekilde Bakırköy'den geleceklerin pek tercih etmeyeceği bir rota, totalde 100 km'ye yakın bir yol herkesin kaldırabileceği bir yol değil...

Bırakın tüm İstanbul'u, Avrupa yakasını bile tek grupta toplamak neredeyse imkansız. Şehir çok dağınık ve büyük çünkü. Belki şu yapılabilir, adalara sivil gideriz, orada bisiklet kiralarız... yazarken bile hoşuma gitmedi bu fikir. :)

Açıklama: Hoşuma gitmeyen adalara gitmek değil, orada bisiklet kiralamak. Gruba yetecek sayıda bisiklet bulduk diyelim, bisikletlerin ne durumda olacakları meçhul. Hurdası çıkmış demir yığınlarıyla cedelleşmek zorunda kalacağımızdan korkarım.

Öte yandan, eşzamanlı olarak birçok dağıtık küçük grubun aynı aktiviteyi paylaşması çok güzel fikir. O zaman İst. değil Tr çapında bile grup toplanabilir.

Benim pazar müsait olup olmayacağım cumaya belli olur. Eğer zamanım ve imkanım olursa ben de katılırım. Önce bir rota çıksın ortaya bakalım. :)

Bakalım zaman ve rota uyarsa e bir de başka bir planım olmazsa mutlaka gelirim. Bazı arkadaşlar da değinmiş Bakırköy-Yeşilköy gibi bir rota pek çok kişiye uzak gelecektir. Bence önce ortak bir buluşma noktası belirlenmeli. Tarihi Yarımada ve çevresi olabilir mesela. Başlangıç hep o noktadan olmalı ve buna göre rotalar belirlenmeli.

OĞUZ kurt

politika dışında her şeye varım :) yalnız şu politika, siyaset görüş farklılıklarından ötürü insanları birbirine düşürmekten başka bir şeye yaramıyor. Birine mantıklı gelen diğerine mantıklı gelmiyor güzel bir sohbet tartışmaya dönüşüyor. Kalpler kırılıyor. :( Ama spor, sanat, anı, müzik, kitap, sinema; Allah derim. Ondan sonra gönül ne çay ister ne çayhane gönül sohbet ister çay bahane :)

@mustafa tabanlı

Cumartesi veya pazar Bostanlı İsklede buluşabiliriz. Saat 13:30 , 14:00 gibi olur mu ? (Belki cmtsi , belki pazar artık hangi gün olursa ben size cuma gün kesin olarak yazarım :) )

Merhaba Enes,
Benim için uygun olur, cuma günü kesinleştirirsin,görüşmek üzere..

Geri