Scudo Sports

Bahçelievler

harikasınız Mustafa bey :)
teşekkürler Enes :)
Sevgi ve selam İstanbul'dan

@mustafa tabanlı
Mustafa Bey
şimdiden güzel buluşmalar ve keyifli pedallamalar dilerim.
çok güzel olacak inşallah
dikkat ediniz.
saygılar

@enes savaş

Enesciğim,

organizasyonun için tşkler. ve yardımcı olduğun için.
diğer illerden ses çıkmadı ama eş zamanlı olarak bir ilk buluşmayı yapalım bakalım.
inşallah devamı gelir.
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: mustafa tabanlı
Scudo
Sevgili Pedaldaşlar,

Buluşalım, tanışalım, pedallayalım diyoruz. 19 Ocak 2014 Pazar günü saat:11 de Kabataş İskelesinde buluşalım diyoruz.
Anadolu yakasından geçmek isteyen arkadaşlarımıza ve İstanbul gibi dağınık bir şehirde toplanmanın zorluğunu düşünerek orta bir yer bulmaya çalıştım.
Pedallayarak gelelim, arzu eden bisikletsiz buyursun, buluşalım, tanışalım, sohbetleyelim.
Görüşmek dileğiyle :)

@Abdullah Cimis

Merhaba Abdullah,

Senin programına uydumu? Sonradan haberleşiriz, Bende sahilden gideceğim. Yolda buluşabilriz :)
selamlar

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
(link)

Halihazırda bir etkinliğimiz var, bekleriz. Hepimizi ilgilendiriyor.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Sedat,

etkinliğiniz için şimdiden başarılar diliyorum. toplanma saatini 11.00 diye belirledik. Vakti olanların sizin etkinliğe katılabilmek için yeterli zamanları olacaktır düşüncesindeyim. Selamlar

@mahden

Mahden,

Kabataş iskele saat 11

• Beğen
Tepkiler: mahden
Öncelikle tüm dostlara selam ederim.

Nevres hanım aradı ve konu hakkında bilgi verdi ancak ne yazık ki kendi ekibimle Eminönü-Pirinççi Köyü-Silivri-Kabataş turu yapacağımız için katılamayacağım. 08:30 gibi Eminönü'nden çıkacağız yola ve katılmak isteyenler olursa seve seve kabul ederiz :) Konuyu okurken Adalar önerisini gördüm; bu hafta olmasa da önümüzdeki günlerde düzenlenebilir böyle bir etkinlik, Avrupa yakası organizasyonunda Nevres hanıma seve seve yardımcı olurum. Kabataş'tan kalkan vapura biner, Anadolu yakasında da Kadıköy'den diğer arkadaşlarımızı da alıp adalardan birinde güzel bir etkinlik gerçekleştirebiliriz.

Sevgiyle kalınız.

• Beğen
@vahapaydin

Eyvallah pedaldaş Vahap,

Sizede güzel pedallamalar dilerim.

@NEVRES KME
Şu anlık bir problem yok katılabilirim. Fakat iletişim forum üzerinden biraz aksıyor. Facebook grubu oluşturursak daha iyi olur

@Abdullah Cimis

Selam,

toplandığımızda konuşuruz facebook grubunu ;) katılabileceğine sevindim. görüşmek dileğiyle.

@NEVRES KME

nevres hanım
olaki garipçe der iseniz katılabilirim çünki garipçe köyü güzel bi mekan ,yalnız tabi biraz havalar ısınırsa iyi olur garipçe yazın güzel ,

@Kudret Kurtcebe

Çok mutlu olurum Sayın Kurtcebe,
Başım üstüne. seve seve.
İnşallah o da olur.
Hepbirlikte güzel günlerde pedallayalım :)
Saygılar

aslında anadolu ve avrupa yakasından gelenlerle adalarda buluşulabilir

adalar bundan sonra :)
Pazar günü Kabataş iskeleye bekliyorum :)

Ya şimdi enes sıyırdı demeyin de havanın durumu pek iyi değil. İnş. havada sıkıntı olmazsa , bir de aileden izin alabilirsek :D toplanalım.

@enes savaş

Enes!

sıyırdı demeyizde, hava sürüş için uygun olmaz ise zaten bunu herkes görür karar verir. ama aile kısmında Mustafa bey devreye girer belki.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Pazar günü hava açık ve güneşli 14 derece :)

(link)

• Beğen
Merhaba Enes,
Aile ilişkileri her şeyden öncelikli,annen ve baban her kararlarında mutlaka evlatları için,senin için en doğru olanı yapmaya çabalıyorlardır bu nedenle izin problem olursa hepimiz elbetde anlayışla karşılarız,sorun etme,daha çooook hafta sonları var hem dediğin gibi hava yağmurlu olacak gibi.
herşey yolunda giderse beraber tura çıkarız,bir engel çıkarsa iptal ederiz,hiç üzme canını..

• Beğen
@mahden

Selam Mahden,

görüşeceğiz sanırım kısmetse:)

@Volkan Metin

Sağol arkadaş, tşkler :)
görüşmek dileğiyle..

@Volkan Metin

Volkan ne taraftan geleceksin?

@NEVRES KME

şişliden katılacağım. benim için çok yakın oldu kabataş iskelesi :)

@mustafa tabanlı

Abi ben de mahçup oldum kusura bakma. Elimde değil izin vermediler mi olmuyor işte. :( Neyse hayırlısı böyleymiş , size de mahçup oldum kusura bakmayın. Hayırlısıyla birdaha ki sefere inşallah...

• Beğen
Tepkiler: mustafa tabanlı
Geri