Arkadaşlar merhaba ;
Ben Emre. Bisiklet konusunda 6 yıldır biniyorum, üniversitede bu işin eğitiminden turlara bir çok faaliyetler yaptık. Şuanda yeni bir grup oluşturmaya çalışıyoruz. Ancak bazı kriterlerimiz var ... Buna uyan arkadaşlarımızı bekliyoruz.
1. Kesinlikle ticari amaç yok
2. Kimse grubun liderini oynamayacak herkes etkinliğinden keyif alacak
3. Kız ve erkek farketmez heterojen bir grup olmak istiyoruz
4. Kesinlikle güvenlik önlemlerine uyan arkadaşlarımızı istiyoruz.
5. Genel olarak Mtb bisikletler kullanıyoruz hız ortalaması 25km sakin tempoda gidiyoruz
6. Diğer grup üyelerine rahatsızlık vermeyen, kendini bilen insanlar güzel vakit geçirmek istiyoruz
7. Ve malum ekonomik şartlara göre biri bisiklet alabilir, sizinki harika olabilir ama diğerine bu bisikletle gösteriş yapmaya, kendini bilmezlik yapmaya kesinlikle kalkmayacak...
8. Bölge olarak genelde hareket tarzı plan yaparız, bahçelievlerden gelen şirinevler meydanda, ordan ataköy atrium, ordan bakırköy cumhuriyet meydanında toplanır ordan yeşilköy, eminöünü,ortaköy,bostacı ( vapurlar) bu tarz bir günde yapılacak turlar düzenlemek istiyoruz. Kışın yerler buz tutmadığı sürece binmeye de çalışıcaz... İşlerimize serbest zamanımıza bağlı.
Konuyla ilgilnen kız erkek farketmez bu işe gönül veren arkadaşları yukardaki maddelere özellikle uyan arkadaşlarım bana lütfen özelden ulaşabilirse sevinirim... Bu arkadaşlarımızı yeni kurmakta olduğumuz grubumuza eklemeyi düşünüyoruz. Herkese bol pedallı günler