Scudo Sports

Bahçelievler

Ben bağcılardayım. Gün ve saate göre gelebilirim.

Scudo
Esenlerden katılabilirim.

Ben küçükçekmece floryadayım.

Esenyurttan katılabilirim

katılım oldukça fazla oldu. hava durumuna göre tarihi ve saati buraya atacağım

Bahçelievler merkez'deyiz. Daha önce hiç tura kaltılmadım, katılmayı isterim. Fakat ilk tura değil, nisan ortasından sonraki turlara. Soğuk havada dışarda sürmeyi sevmiyorum

bende esenlerdeyim.ucuz dağ bisikletim var bir sorun olurmu yeni başladımda

@ikincibahar
eğer uyum sağlayabileceksen sıkıntı olmaz tabiiki

Selamlar herkese,

Bende Bakırköydeyim katılmak isterim...

@mrfelicity bir organizasyon yapabildiniz mi? hocam... tura çıktınız mı grup olarak

Bende avcılardayım katılabilirim

Ben hemen hemen her hafta avcılardan bakırköye kadar tura çıkıyorum. Her türlü katılırım

• Beğen
Tepkiler: Emink
@galen
O zaman cıkarız beraber. Özeldem görüsebiliriz

Merhabalar, Bakırköy'den katılım sağlayabilirim.

Merhaba arkadaslar,

Bazi aksamlar (Haftada min 2 - max 3) Atakoy - Galeria - Zeytinburnu - Yenikapi arasi pedallamaktayim.

Ve tahminen Sirkeci yonune giden bir grup bisikletci hemen hemen her aksam goruyorum. Var mi buradan katilan? Tam olarak neresi guzergah? Ben de katilmak isterim.

Tesekkurler.

@geniusbjk
merhaba
Galerianın bitimindeki bakırköy opet buluşma yeridir. Hemen hemen her akşam 20, 20:15 gibi orada buluşulur.Bazı gruplar salı bazıları çarşamba perşembe turlarlar.

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
@geniusbjk

Ben de ara ara katılıyorum grup sürüşlerine. Benim bildiğim Anka, Ay yıldız, Cekbis bisiklet grupları K.çekmece-Bakırköy opet'ten birleşerek Haliç- Ortaköy gibi sürüşler yapıyor. Tabi ben de yeniyim, eski arkadaşlar daha net bilgi verir :)

@ahmetd79

Tesekkurler hocam. O zaman Sali ve Persembe gruplarina katilabilirim gibi gozukuyor. Sanirim herkese aciktir?

Guzergah olarak nereye gidip nereden donduklerine dair bir bilgi var mi? Yoksa gidince mi gorecegim artik :)

@geniusbjk

Herkeze açık fakat kask gözlük olmalı. özellikle kask.Gidilen yerler ortaköy,beşiktaş,sarıyer,sultanahmet,eyüpsultan değişiyor.
Grupları facebook sayfalarından takip ederek gidilecek yeri daha önceden öğrenebilirsin.. Whatsap gurupları da var

@ahmetd79
Çok teşekkürler. Kask var, gözlük alırız.

Grupların isimleri yukarda arkadaşın yazdığı isimler mi? Face’de bulabilmek adına?

Son düzenleme:
Geri