Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Banka kartıyla alışveriş

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba,
YapıKredi TLCard sahibiyiz ve taksit ile alışveriş yapmak istiyoruz mümkün mü?

Scudo
Kredi kartı olmadığı için pek mümkün olduğunu düşünmüyorum

Banka kartı ön ödemeli kart olduğu için taksit yaptıramazsınız.

Arkadaşlar Merhaba bunca kişi alışveriş yapıyor ve para yatırma ile ilgili bir konu göremedim.
ziraat atm sinden garanti bank hesap numarasına(farklı bankalar da olabilir) kartsız işlemden para yatırırken bir kesinti olur mu ? olursa ne kadar olur ?

bunu bankaları arayarak öğrenmenin baya bir zaman alıcağını düşündüğüm için alışveriş yapan tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var ama yardımcı olabilir misiniz ?

başka öneriniz varsa onu da öğrenmek isterim.

şimdiden teşekkürler
saygılarımla

Kuveyt turkde yok bir arkadasin hesabina para yatirmistim kendi tc si ile yatirdim diger bankalari bilemeyecem.

Ha bide halk bankda kesmemisti ama yaklasik 2-3yil oldu bunu tecrube ettigim sure.

@kronik kuveyttürk katılım bankası olduğu için olabilir belki ??
yine de ilginiz için teşekkür ederim

Ziraat ATM'den ziraat hesabından ziraat hesabına bile havale ücreti kesiyor. 50 TL havaleye 2.80 TL kesti.
İnternet bankacılığından havale ücreti almıyor. EFT ücreti ise 21 kuruş falan oluyor.
çoğu banka ATM den eft-havale de kesiyor.

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@emrehan. yani ziraatin internet bankacılığından garanti hesabına kesintisiz havale yapılabilir.. doğru mu anladım ?

başka bankalar arası eft olur. haftaiçi mesai saati içinde yaparsın. Bankalar EFT ücreti keser genelde.
Bazı bankalar ise bu ücreti almaz bankanın maaşlı müşterisi falansan ya da otomatik ödeme talimatı varsa.
Ben Ziraat bankasından maaşımı alıyorum. belki ondan EFT ücreti 21 kuruş.

• Beğen
Her türlü ücret alınıyor. Enpara tavsiye ederim. Ücretsiz bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

yok hocam bu hafta sonu alışveriş yapıcaktık da o yüzden acil fikir lazımdı aslında.. artık çıkacak kesintiye göre anlaşıcaz.

@Yunus M. Ziraat atm si tc kimlik numarasına göre 3,5 veya 5tl para kesiyor.

@serdarkoc o kadar bir kesinti ise zaten problem değil ama limit arttıkça kesintide doğru orantıda artar mı acaba ?

@Yunus M. Onun hakkında bir bilgim yok malesef :)

• Beğen
ziraat bankamatik kartı ile yurtdışı sitelerde (aliexpress vs) alışveriş yapılır mı sizce?

Ben aliexpress'ten yapabiliyorum ancak amazon'dan yapamıyorum.

@Oğuzhan Y.
bankamatik kartı ile değil mi ?

Geri