Scudo Sports

Banka kartıyla alışveriş

@luneris kafan baya karışık. :)

Bilinecek bir şey yokki. Bilinecek tek şey almadan verilmeyeceğidir. :)

Zaten kendin yazmışsın. Amaç tüketiciye çok fazla harcama yaptırmak. O tuzağa düşecek kadar paran varsa git aynı ürünü nakit al daha fazla indirim alırsın.

Scudo
@luneris
Aynen ben onu denedim fiuat farkı görmedim arkadaş öyle kesin konuşunca konuya hakim zannettim

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife

Booking.com daki otele direk yazarsanız daha uygun fiyattan odayı alırsınız. Ki ben hep böyle yaparım.

Konuya hakim olmayınca böyle sitelerde dolanır durursunuz. :)

@clubber
Ben burayı aliex. İçin kullanmak istemiştim ve sordum sizin dediğiniz oteli arayarak oda ayırmaksa doğru booking o zaman para alamaz ve daha ucuza gelir ama ben onu demedim

komisyonlar çok düşük. avantajix bu işin piridir. ve muhteşem insanlar. şuana dek aldığım iadeler toplam 300tl civarında 1.5 yıldır kullanıyorum kimse kimseden para almıyor. ben zaten bir şey alacaksam bakıyorum iade veriyorsa onu da kullanıyorum. hiç bir şey yapmadan geri ödeme alıyorum. ülke de %50 indirim yazısına kanan dünya kadar insan varken. gerçekten avantajlı ve ciddi fırsatlara da inanmamak için her taklayı atan adamlar var. aynı ürünü daha ucuza alanı duyunca vardır onun bir hilesi diyen topluluk.

@clubber eskidendi o işler artık nakit alışveriş daha pahalı. adam şu kartla ödersen % bilmem kaç indirim yapan kampanyalarla dolu ortalık. gerçek kampanyaları takip edip tuzaklarını ayıklayıp kârını toplamak zeka işi sizde haklısınız herkes yapamaz. tuzak der geçer. firmalar reklam vermek zorunda. adam Google adwords a reklam veriyor. o tıklıyor bu tıklıyor adam zaten sallıyorum spor ayakkabı yazıp da bilmemnespora giriyor. adamın reklamına basıyor oysa zaten aklında var. öyle böyle boşa gidiyor. para bu sistem ise. daha net teşfik ediyor. firma komisyoncuya diyor ki sen bana müşteri getir %10 sana vereyim. bizde o adamdan tıklayıp gidiyoruz bize %7 sini veriyor. burada hedeflenen kitle. çok ucuza gelmiyor ama oradan geriye alacağın iade ile birde burdan gelen indirimi de katarsam 100 liralık ürün 93 e gelecek diye az da olsa indirim arayan kitle daha doğrusu bilinçli tüketici hedefleniyor. ve bu sistem yurt dışında çok para kzandırıyor. Google adwords da adam zaten Akbank a girecek Google a Akbank yazıyor en üstte paralı reklamı var zaten organik aramada da en üstte çıkıyor adam boşu boşuna yılda 20 bin lira adwords e para yediriyor çünki bu adamın ayırdığı bir bütçe var reklam için verimli verimsiz harcıyor. böyle herşeye o tuzak bu tuzak o şöyle bu böyle demeyle aldığınız parayı gider anca takip edenin 700 e aldığı malı siz 1000 liraya alırsınız.

@smclk89

Zaten adamların işi tuzakların tuzak olmadığına inandırmak. Baya inanmışsın. Sen para kazanacam diye para harcamaya devam et yoksa o adamlar nasıl yaşayacak. :)

@Owlknife

Booking.com örneğini verdin ya... amaç daha ucuza mal etmek mi yoksa karışık yöntemlerle kandırılıp cebinden para kaptırmak mı?

avantajix mantığı.. bilmeyenler varsa tavsiye ederim avantajixi

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Givingasistant bonusway avantajix tarzı siteler yıllardır var ve hangilerinin güvenilir olduğu ödemeleri tıkır tıkır yaptığı belli bariz. Az araştırma ile ödediğiniz bedelin belli bir miktarını geri alabilirsiniz.

Dosyalar

• Screenshot_2016-08-28-22-13-12.png
    Screenshot_2016-08-28-22-13-12.png
    12,5 KB · Okunma: 18
@Mehmet_26
Tavsiye ettiğiniz hangisi yarın aliexpressten 100tllik alışveriş yapıcam

@clubber ben ihtiyacım olmayan hiç bir şeyi almam dostum. alıp da memnun kalmadığım herşeyi iade ederim. sıkıldığım şeyleri de satarım. şuan evimde iş yerimde hayatım da var olan ve kullanmadığım 100 tl lik eşya yoktur. herkesi kendiniz gibi zanletmeyin. insanların dışarıda harcadığı 600 700 liraları ben internetten alıyorum tuvalet kağıdımı da internetten alırım. malzememi de bisikletimi de herşeyimi de.

@smclk89

Konuyla alakasız şeyler yazmışsın. Kimse senin ne alıp ne sattığını merak etmedi. Başlıkta farklı şeyler yazılıyor. Babaannem gibi sıkışınca konuyu değiştirdin. :)

@clubber

İlk söylediğin cümle doğru. Çünkü booking.com da (yukarıda belirttiğim gibi) bir aracı site. Yani otelin kendisini ararsan bookinten daha iyi bir fiyat alırsın. Bu zincirin son halkası. Benim verdiğim örnek bu halkaya kadar. booking, aliexpress vs farketmez. Eğer bunlardan birisini kullanacaksan ve BWyi aracı yaparsan sen kazanıyorsun.

Bir de kendin yazmışsın dediğin şeyi hiç yazmadım. Amaç tüketiciye daha fazla harcatmak değil, tüketici ile firmayı buluşturmak. komisyonu firmadan almak. win-win durumu var burada. tüketici zarar görmüyor. hatta az bir kar ediyor, BW gibi yerler de tüketici üstünden daha çokkar ediyor. Firma da belki kendini duyurmak için harcayacağı paradan daha azına müşteri bulup kar ediyor. İşte bunlar hep hizmet sektörü :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@clubber

Hayır meslek hastalığı. Bir şeyi doğru anlaşılana kadar açıklama ve gözleme dayalı olmayan hipotezler ve safsataya karşı durma.

@luneris anlaşılacak şey senin ısrarla reklam yapman. Zaten yukardaki linke tıkladığımda referans numarası çıkıyor. Arkadaş soru sormak adına kendi hesabına reklam alıyor. Bu ayaklar koktu artık. :)

Referans linkinizi paylaşmışsınız yasak değil mi acaba ?

Bw de referans linki sahibine kazanç sağlamıyo dikkatinizi çekerim . Kullanan kişinin hesabına 10 lira gibi bir ücret geçiyor .

@clubber

1. "Arkadaş" (OP, original poster, başlığı açan) kişinin linkinde yapmış olduğu ya da yapmış olabileceği (bizzat kontrol etmedim) kural ihlali benim reklam yaptığım anlamına gelmez. Bu durumda bir ihlal varsa "ihlali yapanı" forum yöneticilerine şikayet etmen gerekir. Beni suçlaman saçmalık.

2. Benim BW reklamından çok karşı olduğum şey senin bilmeden atıp tutmandı. Kesin bir tavırla konuşup sonra da öyledir böyledir diyerek yanıltıcı olan mesajlarına düzeltme yapmaktı niyetim. Sistem üzerine atıp tutmaktansa nasıl çalıştığını bildiğim kadarı ile açıkladım. Bunlara cevap vermek yerine beni reklam ile suçlaman da bir safsata örneği (safsata türü : ad hominem). Wikiden okuyabilirsin ama kısaca özetlersek " söylediklerine antitez oluşturamayınca söyleyeni kötüleme" kafası.

Bazen "bilmiyorum" ya da "yanılmışım" demek çok güzeldir. Yoksa yemişim BWyi :)

Ekleme : Benim bazı mesajlarımı başlık açan kişiye cevap verirken kullanmışsın, başlık açanın kural ihlalini (varsa) bana yüklemişsin. Biz Owlknife ile aynı kişi değiliz :) Derin bir nefes al ve sol tarafta yazarın ismine bakmayı ihmal etme ;)

@luneris

İsimlere bakarak cevap yazıyorum merak etme. Sen okuduklarını anlamaya çalış.

Bilmeden atıp tutmuyorum gayet bilerek yazıyorum. Sağ cepten alıp sol cebe koyuyorlar demişim. Israrla satıcıdan komisyonlarını alıyorlar diyorsun. Tabiki satıcıdan komisyonlarını alacaklar. Satıcı bu komisyonu nasıl ödüyor? Tabiki fiyatına ekliyor ya da iskontolarını azaltıyor. Bunlar aritmetik hesaplardır. Mucize değil.

Tuzak derken ne dediğimi iyi anlamıyorsun.

Hala reklama devam ediyorsun.

@clubber galiba bu bonusların birikmesi için insanları ihtiyaç olmadan ve bolca alışverişe teşvik ediyor diyorsunuz ve haklısınız.

@luneris Siz de müşteri zarar etmeden aynı alışverişi yapıyor ve hesabına küçük miktar bir para geliyor. Bu da ''ihtiyaç doğrultusunda'' internetten alışveriş yapanlara fayda sağlar diyorsunuz. Siz de haklısınız.

Sonuç olarak @clubber insanları bonus kazanmak için boş yere alışveriş yaptırarak tuzağa düşürdüğünü düşünüyor. Ama @luneris alışverişini internetten yapan insanlar eğer ihtiyaç doğrultusunda, tuzağa düşmeden harcarlarsa karlı çıkacaklarını düşünüyor.(anladığım kadarıyla)

yani ortamı germeyin arkadaşlar :).

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Geri