Scudo Sports

Başakşehir

Merhaba , bende Başakşehir 5 Etap Oyakkente oturuyorum... Havalar iyiken sular vadisinde akşamları tur atıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
Scudo
Hayırlı uğurlu olsun İstanbul'daki ilk şehir içi bisiklet yolu başakşehirde yapılıyor, istanbuldan 208km bisiklet yolunu hiçe sayıp adamların kandırma yöntemine bakınIMG_20200809_105629_051.jpgIMG_20200809_112150.jpgIMG_20200809_105629_051.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
@ahmettkc @Mtn. mrb arkadaşlar bi ara birlikte sabah sürüşüne çıkalım vadide buluşuruz Grand Başakşehir turu yapalım hem tanışmış oluruz .Bende bahçe tepe tarafındayım

Son düzenleme:
@raft117 mrb hocam olur tabii ben şimdilik kondisyon kazanma amaçlı sürüş yapıyorum millet bahçesi veya vadi de beraber sürüş yapabiliriz..

Konuyu hortlatayım ;
Başakşehir onurkentteyim yol bisikleti kullanıcı arkadaşlar varsa tanışalım turlara çıkalım

@cemal akgül @Scofield8347 bisiklet konusunda birkaç sorum olucaktı almak üzereyim instagram vs aracılığıyla sorularımı sorabilir miyim

• Beğen
Tepkiler: cemal akgül
başakşehirden eminönü ne yeşilay bisiklet turu için beraber gidebileceğimiz arkadaşlar burdan irtibat kurabiliriz

Herkese selam, mutluluğun şehrinde pedalları mutluluğa çevirirken yeni arkadaşlarla beraber ortak bir program yapmak ümidiyle 👋🏻

Geri